Δεκέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Παπασταύρου Λίντα
Δεκέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Δεκέμβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μη βιάζεσαι να μπεις σε μια σχέση, αυτό τον μήνα, όμως οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σένα και είναι πολύ πιθανό ένας/μία που σε ελκύει πολύ να είναι και το άτομο που θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να το βλέπεις, ξανά και ξανά και να κολλήσεις μαζί του για τα καλά. Εάν τον τελευταίο καιρό όλα στον έρωτα σου φαίνονταν δύσκολα και έχεις πια αρκετές απαιτήσεις από τη ζωή και τους άλλους, ίσως τώρα πρέπει να ξεχάσεις τα παλιά, καθώς με την Αφροδίτη στο πλευρό σου θα τραβάς άτομα που θέλουν να δεσμευτούν κι ας ξεκινάς με το "μια περιπέτεια θέλω να με μπουστάρει". Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σεξ δε θα σου λείψει, όμως θα υπάρχει και μπόλικο πάθος. Μην ξεχνάς την παρουσία του Δία απέναντί σου, που τουλάχιστον σε σένα του α' δεκαημέρου θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Κι εσύ αυτόν τον μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση, αφού ο έρωτας διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Είσαι ήδη με τη λίμπιντο στο κόκκινο, ελέω Άρη στον 8ο, τώρα και με την Αφροδίτη παρούσα, από τις 4 του μήνα, στον 7ο ηλιακό σου οίκο έχεις όλες τις προϋποθέσεις να ζευγαρώσεις. Αν ήδη έχεις βρει το ταίρι σου, τότε πολύ πιθανό αυτόν τον μήνα να αποφασίσετε να ενώσετε για τα καλά τις ζωές σας, με μια επισημοποίηση της σχέσης σας ή μια συμβίωση. Κυρίως εσύ που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, με το Δία πάνω σου να κάνει ευνοϊκές όψεις με Ερμή (δύο φορές) και Ήλιο θα δεχτείς μόνο σοβαρές προτάσεις, οπότε, έχεις όλες τις προδιαγραφές να κάνεις Χριστούγεννα με νέο/α σύντροφο.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ




Από τις 4 του μήνα, που η Αφροδίτη θα είναι στον 5ο οίκο σου, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις τότε. Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, πολύ σύντομα ο ένας θα γίνει απαραίτητος στον άλλο και δε θα ξεκολλάτε με τίποτα. Από την άλλη, ο Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου και μέχρι τις 12 σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις αυτό που θα σου δώσει την εντύπωση ότι ήρθε για να μείνει. Από εκεί και πέρα, γυρνά ανάδρομος, οπότε δεν αποκλείεται να ξαναφέρει ένα άτομο από τα παλιά, δείχνοντάς σου ότι η ιστορία σας δεν τελείωσε. Χαρούμενα Χριστούγεννα, πάντως, θα κάνεις και με εκλεκτή παρέα.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 4 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σου, η οποία θα σου φέρει ένα καινούργιο ειδύλλιο, αρκετά παθιασμένο κι εκεί που το έπαιζες ελεύθερος και ωραίος, ξαφνικά να μπεις με τα μπούνια στον έρωτα και να μη θέλεις να περάσεις στιγμή μακριά από το πρόσωπο που σε συναρπάζει. Από την άλλη, τα... πεσίματα που θα σου γίνουν θα είναι αρκετά και επίμονα και δύσκολα θα αντισταθείς κι αν τρυπώσει κάποιος/α στην καρδιά σου, δε θα βγαίνει με τίποτα. Ο Δίας από τον 2ο οίκο σου, επίσης, θα κάνει... δουλίτσα και θα φροντίζει εσύ του α' δεκαημέρου να μην κακοπέσεις. Το να πετύχεις το 10 το καλό είναι θέμα χρόνου!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved