Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Δεκέμβριο

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Δεκέμβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα

Παπασταύρου Λίντα
Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο άτυχα τον Δεκέμβριο

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Δεκέμβριος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

Με συννεφιά και κρύο θα είναι ο Δεκέμβριος για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια και δεκαήμερα:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ντου από παντού

Ήδη ξεκινάς τον μήνα, εσύ που ανήκεις στο α' δεκαήμερο στα χαρακώματα, με τον Άρη απέναντί σου να βάζει τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, σε εμπόλεμη ζώνη. Από τις 9 του μήνα και μετά, το κεφαλάκι σου θα ηρεμήσει και θα κάνεις κι έναν απολογισμό, για όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 12, βέβαια, ξεκινά μια καινούργια ταλαιπωρία για σένα, με τον Ερμή σε στάση και από τις 14 ανάδρομο, να ξαναφέρνει στο τραπέζι θέματα οικονομικά και υποχρεώσεις προς τρίτους που πρέπει να κλείσεις. Τη σκυτάλη θα πάρεις εσύ του β' δεκαημέρου, στις 8, όπου οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Εσύ του γ' δεκαημέρου, μια ψυχρολουσία θα την πάρεις στις 3 του μήνα, όπου πλήττονται και τα ερωτικά σου, μαζί με τα οικονομικά σου, επιβεβαιώνοντας το αρνητικό σενάριο. Στις 13 του μήνα, η Νέα Σελήνη απέναντί σου, με τον Ποσειδώνα πολύ κοντά, θα σε μπερδέψει, ενδεχομένως και να σε καταστήσει θύμα εξαπάτησης, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στις 16/12! Γι' αυτό να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έκρυθμη κατάσταση

Ο Άρης στον Τοξότη και 4ο ηλιακό σου οίκο έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του σε σένα που ανήκεις στο α' δεκαήμερο. Στο περιβάλλον σου η κατάσταση είναι έκρυθμη και μέχρι τις 8 δε θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα. Στις 14, γυρνά και ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω, που όσο να πεις, θα σε μπερδέψει αρκετά και θα μπλοκάρει κάθε τι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή. Από τις 9 και μετά, είναι η δική σου σειρά, αν είσαι του β' δεκαημέρου για καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, επιπολαιότητες, ανευθυνότητα και ό,τι του καπνίσει του καθενός, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου, με το πιο πιθανό να σου καεί κυριολεκτικά όχι η γούνα, αλλά είδος οικιακού εξοπλισμού. Όσον αφορά σε σένα του γ' δεκαημέρου, ξεκινάς τον μήνα με "απώλειες" σε αισθηματικά θέματα και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ στις 13, με τη Νέα Σελήνη και αργότερα, στις 16, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, θα έρθεις αντιμέτωπος με απογοητεύσεις και εξαπατήσεις από τα δικά σου άτομα και τις σχέσεις ή μια συνεργασία σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Έντονος ανταγωνισμός

Με τον Άρη στον Τοξότη και 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα μέχρι τις 8 του μήνα, αν είσαι του α' δεκαημέρου. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να νιώσεις ότι βάλλεσαι από παντού. Από τις 9 και μετά κι εσύ του β' δεκαημέρου θα βιώσεις κάτι ανάλογο, ενώ θα υπάρχουν άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, παίζει να την κάνουν όλοι... και να σε αφήσουν εσένα να σηκώσεις όλο το φορτίο (μήπως στην είχαν στημένη, επειδή το έχεις κάνει κι εσύ στο παρελθόν;) οπότε όπως καταλαβαίνεις, θα στριμωχτείς άγρια. Οικονομικά και ερωτικά, θα πάρεις μια ταραχή στις 3, αν είσαι του γ' δεκαημέρου, ενώ τόσο η Νέα Σελήνη, όσο και η 16η του μήνα με τον Ποσειδώνα σου να ανακατεύει τα πράγματα, μην απορήσεις αν σου τη φέρουν πισώπλατα, εξ αιτίας της αφέλειάς σου ή πέσεις σε καλοστημένη παγίδα και σε βγάλουν στη σέντρα.

ΛΕΩΝ: Με την κόκκινη κάρτα στο χέρι

Περιπετειών συνέχεια, για σένα που ανήκεις στο α' δεκαήμερο, αφού ο Άρης από τον 5ο ηλιακό σου οίκο δεν έχει σκοπό να σε αφήσει να στεριώσεις κάπως στην ερωτική-προσωπική σου ζωή και μέχρι τις 8 του μήνα, θα είσαι μόνιμα στην τσίτα και με την κόκκινη κάρτα στο χέρι, που -η αλήθεια είναι- τη δείχνεις με χαρακτηριστική ευκολία. Έτσι όμως δεν κάνεις προκοπή... και σύντομα θα είσαι όλο νεύρα. Αναβολές, καθυστερήσεις και εμπλοκές να περιμένεις και στη δουλειά σου, από τις 14 του μήνα και μετά, με τον ανάδρομο Ερμή, που θα κάνουν τα νεύρα σου τελατίνη, ενώ παίζει και επανεμφάνιση θέματος υγείας. Από τις 9 και μετά, αναλαμβάνεις εσύ του β' δεκαημέρου να ξεκαθαρίσεις την ήρα από το στάρι και να πετάξεις έξω από τη ζωή σου πρόσωπα, που δε σου κάνουν ούτε ως φίλοι, ούτε ως υποψήφιοι σύντροφοι. Και αν είσαι ήδη δεσμευμένος με παδί(α), προετοιμάσου για ανταρσίες και κόντρες. Τόσο στα εργασιακά και τις επαφές σου, όσο και στα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, βάλλεσαι εσύ του γ' δεκαημέρου, που θα μετράς απώλειες, ενώ θα διαψευστούν οι προσδοκίες σου για άτομα και καταστάσεις, με τη Νέα Σελήνη στις 13, αλλά και με το τετράγωνο του Ήλιου-Ποσειδώνα στις 16/12.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved