Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ξεσπάσουν

Τοξότες και Δίδυμοι θα είναι στην πρίζα

Πανσέληνος στους Διδύμους: Αυτά τα ζώδια θα ξεσπάσουν

Η Πανσέληνος του Δεκεμβρίου γίνεται στις 27/11, 11:14 πμ, στις 04° 51’ των Διδύμων και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, που ανήκουν στο α’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 4 μοίρες.

Με τον Άρη στον Τοξότη, σε απόσταση αναπνοής, το κλίμα θα είναι τεταμένο, με αρκετές εντάσεις, διαφωνίες, διαπληκτισμούς, ενώ οι απόπειρες περιορισμού, η έλλειψη κατανόσης, υπομονής και ψυχραιμίας, λόγω και του τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς θα φέρει στα όριά τους αρκετά ζώδια, που δε θα δέχονται εντόλες ή παρεμβάσεις από κανέναν. Μάλιστα, την ίδια μέρα έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που συμβάλλει σε απάτες, φήμες, εικασίες, δικαιολογίες, αλλά και σε πρακτικά θέματα, με ακυρώσεις, αναβολές, βλάβες και αφηρημάδα.

Ας δούμε ποια ζώδια θα ξεσπαθώσουν με την Πανσέληνο στους Διδύμους.


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, το ανήσυχο πνεύμα σου θα εξεγερθεί και θα σε πιάσει μια έντονη διάθεση να τελειώνεις με οτιδήποτε σε κρατάει πίσω και δε σε αφήνει να κάνεις ό,τι σου αρέσει, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Το στοίχημά σου θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, ώστε να το κυνηγήσεις. Ωστόσο, όσο πιο πολύ ψάχνεσαι, τόσο περισσότερο θα εκνευρίζεσαι κι εξ αιτίας του Άρη απέναντί σου, η φούρια που θα σε διακρίνει θα προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις στις σχέσεις σου, που όπως όλα δείχνουν, τρίβονται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Διαπιστώνοντας ότι η άλλη πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να βάλει νερό στο κρασί της, ούτε όμως και να ανεχτεί κόλπα και τσαλίμια από σένα, προκειμένου να αποφύγεις κάποια πράγματα, μια ρήξη είναι μάλλον αναπόφευκτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο στον 7ο οίκο σου, στους Διδύμους και τον Άρη πάνω σου, τα ευτράπελα και τα ανακατώματα στις σχέσεις σου είναι πολύ πιθανά και οι περιπτώσεις που θα χάνεις την ψυχραιμία σου αρκετές. Από την άλλη κι εσύ θα έχεις μια ανυπομονησία και μικρή ανοχή, που θα προξενήσει προβλήματα με το ταίρι ή ένα συνεργάτη σου, καθώς δε θα μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις θα είναι υπερβολικές. Κυρίως σε ό,τι αφορά σε ζητήματα που παραμένουν άλυτα, δε θα καταφέρεις να μείνεις ψύχραιμος και εν τέλει να μην τσακωθείς. Πιθανός είναι ένας διαχωρισμός της θέσης σου, αλλά και χωρισμός, έπειτα από έναν μεγάλο καβγά, αν οι συζητήσεις δε βγάλουν πουθενά ή διαπιστώσεις ότι πάνε να σε καπελώσουν. Από την άλλη, πέραση θα έχεις και αρκετά πρόσωπα θα σε προσεγγίζουν, όμως για δέσμευση ούτε λόγος, που βέβαια, καλό θα ήταν, αυτή την περίοδο, να την αποφεύγεις. Αν πρόκειται μόνο για περιπετειούλες, πρόβλημα δεν θα υπάρξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε καλεί να υιοθετήσεις μια πιο αυθόρμητη στάση και να μην αναλύεις τόσο πολύ τα πράγματα, κυρίως στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο, επειδή ο Άρης είναι ενεργός, καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις ανοίγματα και να μην επιχειρήσεις να "τρέξεις" οποιοδήποτε καινούργιο πρότζεκτ, αλλιώς θα αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα. Επιπλέον, μια αντιπαλότητα, ακόμα και έχθρα, με ανταγωνιστή, μπορεί να φουντώσει τώρα και να αναγκαστείς να τον αντιμετωπίσεις ή να τον ξεμπροστιάσεις. Αλλά, δεν αποκλείεται και να έχεις προβλήματα με το σπίτι σου, που ενδεχομένως να προκαλούνται από τη δουλειά σου ή από τις παρεμβάσεις που δέχεσαι, όπου η αντίδρασή σου θα είναι έντονη.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Μεγάλη αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον θα προκαλέσει αυτή η Πανσέληνος, όπου καλό θα ήταν να μην εμπλακείς σε θέματα που ενδεχομένως να προκύψουν, αν και αυτό θα είναι αδύνατο, γι' αυτό να περιμένεις να γίνει ένα μπάχαλο και μπορεί τελικά να βγεις και φταίχτης. Επιπλέον, διαμάχες για ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά είναι πολύ πιθανές και δε θα θέλεις και πολύ να βγάλεις το "άλλο" σου πρόσωπο, αν αισθανθείς ότι πάνε να σε ρίξουν. Από την άλλη, το να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο σε συμφέρει γιατί πλέον θα έχεις μια πραγματική εικόνα της κατάστασης. Δεν αποκλείεται να έχεις προβλήματα με τα επαγγελματικά σου ή κόντρες με έναν ανώτερό σου, όπως επίσης μια ζημιά στο σπίτι ή τον οικιακό εξοπλισμό σου. Πιθανό είναι και το να φτιάξεις πράγματα που όλο αναβάλλεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα ταλαιπωρηθείς πρώτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή η Πανσέληνος θα φέρει κοντά σου αρκετά πρόσωπα, που θα «αποσπάσουν» την προσοχή σου και δεν αποκλείεται να σε βγάλουν εκτός πορείας του αρχικού σου στόχου. Εννοείται ότι θα κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν, θα βγεις με την παρέα σου, θα παίξεις και θα φλερτάρεις, αν και πιο πολύ θα σε ενδιαφέρει να γνωριστείς με καινούργιο κόσμο που να μοιράζεται τις ίδιες αντιλήψεις με σένα. Οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές κι ενδεχομένως να σε ξεσηκώσει κιόλας ένα πρόσωπο και να πέσεις με τα μούτρα. Δε θα σκέφτεσαι τίποτα, όμως, ελέω Άρη, πιθανότατα το love story να λήξει άδοξα. Δεν αποκλείεται κι εσένα να σου τελειώσει γρήγορα ή να μπεις σε δίλημμα για το αν θες κάτι παραπάνω ή όχι, με τη ζυγαριά να γέρνει προς το δεύτερο. Πιθανή είναι κι η αποχώρησή σου από μια ομάδα ή το σπάσιμο μιας παρέας.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Είναι πολύ πιθανό η Πανσέληνος αυτή να σου δημιουργήσει ανησυχία, όσον αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μην ξέρεις ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις, ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου. Παράλληλα, ο Άρης που μετέχει σε αυτήν θα σου βγάλει έναν αρνητισμό ή επιφυλακτικότητα σε κάθε πρόταση που σου γίνεται. Αυτό όμως κάθε άλλο παρά κακό είναι, αφού, κινδυνεύεις να πας για τα πολλά και να χάσεις και τα λίγα. Το ίδιο ισχύει και για τα συναισθήματά σου ή μια σημαντική επιλογή που πρέπει να κάνεις. Πιθανό είναι το να βρεθείς ανάμεσα σε δύο άτομα που το ένα σε «αναζωογονεί» ερωτικά και το άλλο να έχει περισσότερα χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα. Από τη στιγμή, όμως, που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, είναι προτιμότερο να αποφύγεις να πάρεις μια οριστική απόφαση, που, όπως όλα, δείχνουν θα είναι άστοχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου, είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσεις κάποια εκκρεμή οικονομικά σου θέματα, αλλά μέχρι να τελειώσεις και να αποκτήσεις τη συνολική εικόνα, καλό θα ήταν να μην ξανοίγεσαι, όσες κι αν είναι οι πιέσεις ορισμένων ανθρώπων που βιάζονται να προχωρήσουν σε μια συμφωνία ή επένδυση γιατί δεν αποκλείεται τελικά να χάσεις χρόνο και αρκετό χρήμα. Από την άλλη, απόφυγε τα περιττά έξοδα και το κυνήγι του εύκολου κέρδους γιατί είναι βέβαιες οι αστοχίες, αλλά και χρέη που θα εμφανιστούν ξαφνικά και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου που θα βγουν στην επιφάνεια. Ωστόσο, μην περιμένεις διάρκεια ή αποκλειστικότητα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved