AstroBeauty Δεκεμβρίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroBeauty Δεκεμβρίου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθει ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη; Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ιδανική στιγμή για να αγοράσεις ένα αποκαλυπτικό ρούχα ή σέξι εσώρουχα. Θα σου ταιριάζουν γάντι και σίγουρα θα κάνουν τη δουλειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή σου, όσο και αν θεωρείς ότι τις έχεις ανάγκη, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σου αρέσει καθόλου. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να δυσκολευτείς τρομερά να το διορθώσεις.

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ

Μπορείς να ξεκινήσεις τώρα μία θεραπεία στο δέρμα σου ή να αγοράσεις κάποιο ανάλογο προϊόν. Επίσης, είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να αρχίσεις διατροφή για απώλεια βάρους. Δύσκολα να τη χαλάσεις!

07-08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Την καλύτερη κρέμα για τις ανάγκες του δέρματός σου θα διαλέξεις, αν πας σήμερα για ψώνια. Επίσης, ό,τι αγοράσεις από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους.

09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ

Είναι εύκολο να παρασυρθείς αυτή τη μέρα και να σπαταλήσεις πολλά χρήματα για ρούχα, αξεσουάρ ή καλλυντικά και στο τέλος να το μετανιώσεις. Επίσης, εάν αποφασίσεις να πειραματιστείς με τα μαλλιά σου ή κάποια καινούρια θεραπεία ομορφιάς, το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που σου είχαν υποσχεθεί και θα απογοητευτείς. Πρόσεχε, επίσης, μην τσιμπήσεις κιλάκια!

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΡΜΗΣ ΕΞΑΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ιδανική μέρα για να βγεις και να κάνεις αγορές σε καλλυντικά και ρούχα ή για να κλείσεις ραντεβού για θεραπείες, αλλά και για να πάρεις ανάλογες προσφορές. Πολύ πιθανόν να πετύχεις ευκαιρίες!!!

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Αυτή η μέρα είναι από τις πιο καλές για να πας για κούρεμα, εάν θέλεις όμως τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα. Αντιθέτως και για τον ίδιο ακριβώς λόγο μην κανονίσεις ραντεβού για αποτρίχωση. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει λιγότερο από όσο περιμένεις.

14-15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Οι ημέρες αυτές είναι τέλειες για αισθητικές επεμβάσεις για την περιποίηση του δέρματος προσώπου και σώματος και για να ξεκινήσεις μία δίαιτα.

16-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι καλύτερες μέρες για να κλείσεις το ραντεβού σου για μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα πόδια ζήτησε έξτρα περιποίηση με κρέμες, αιθέρια έλαια και bath bombs!

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑ

Εύκολα μπορεί να παρασυρθείς σε αγορές που στο άμεσο μέλλον θα μετανιώσεις. Τσέκαρε ξανά και ξανά τα προϊόντα που παίρνεις, για λάθη ή ελλείψεις. Εάν κάνεις έρευνα αγοράς ή μαζεύεις πληροφορίες για κάποια θεραπεία ή κούρα ομορφιάς, μην πιστεύεις ό,τι σου λένε.

19-20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αποφεύγεις να πειράξεις οτιδήποτε πάνω στο κεφάλι σου. Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα να αναβάλλεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο, να μην βγάλεις τα φρύδια σου, να μην πας για botox ή extensions βλεφαρίδων.

21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Σήμερα μάλλον δεν είναι η καταλληλότερη μέρα για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου. Το βέβαιο είναι ότι μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει, ωστόσο δεν θα είναι απαραίτητα κι επιτυχημένη. Αν θέλεις να αγοράσεις ένα ιδιαίτερο ρούχο ή αξεσουάρ, που θα κλέψει την παράσταση όπου πας, προτίμησε να βγεις σήμερα μία βόλτα στα μαγαζιά. Έχε όμως υπόψη ότι μπορεί να σου φύγουν και πολλά χρήματα σε αυθόρμητες αγορές που θα τις μετανιώσεις, αφού μετά από λίγο όσα σε εντυπωσίασαν δεν θα σου αρέσουν και τόσο.

22-23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ TAYΡΟ

Μπορείς να ασχοληθείς με τη φροντίδα του δέρματός σου σε πρόσωπο και σώμα και να αγοράσεις κρέμες, body- butters και λοσιόν που θα βοηθήσουν στην ανάπλαση και τη θρέψη. Μην ξεχάσεις, προτού τις εφαρμόσεις, να χρησιμοποιήσεις και κάποιο scrub ή να κάνεις έναν βαθύ καθαρισμό.

25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Εξαιρετική ημέρα για να αγοράσεις ένα ακριβό καλό άρωμα, αλλά και ρούχα ή κοσμήματα, από το διαδίκτυο. Η φαντασία σου και το καλό σου γούστο θα σε κάνουν να επιλέξεις μοναδικά outfits και αξεσουάρ που θα σου πηγαίνουν τέλεια και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

26-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να σε ανανεώσει προτίμησε να την κάνεις σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα.

28-30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Οπωσδήποτε είναι μία κατάλληλη μέρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ακόμη κι ένα απλό χτένισμα να επιλέξεις, θα σου βγει τόσο καλό που αποκλείεται να μην ακούσεις πολλά κομπλιμέντα. Μπορείς επίσης να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ένα ακριβό άρωμα. Όλα όσα θα σε κάνουν να νιώσεις την πολυτέλεια. Προσοχή μόνο να μην πάρεις κάτι πολύ λαμπερό ή υπερβολικό σε τέτοιο βαθμό που να είναι κακόγουστο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved