Νοέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Νοέμβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Νοέμβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΚΡΙΟΣ

Από τις 8 του μήνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεών σου, οπότε η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, γι' αυτό τον Νοέμβριο είναι πιθανή μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 του μήνα, μπορεί απρόσμενα να σου φέρει ένα καινούργιο ειδύλλιο, αρκετά παθιασμένο κι εκεί που θα τελειώσει μια ιστορία, που δεν τράβαγε, θα ξεκινήσει μια καινούργια. Γενικώς, πάντως οι συγκυρίες σε βοηθούν να ζευγαρώσεις, αφού οι καινούργιες γνωριμίες θα είναι αρκετές ή να επισημοποιήσεις το δεσμό σου, αν αυτό θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, που θα περάσει, στις 8, στον 5ο οίκο των ερώτων σου θα φροντίσει να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά τον Νοέμβριο, οπότε αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που σου ταιριάζει για σχέση, οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή. Ο Ερμής, που θα βρίσκεται απέναντί σου, αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, θα σε κάνει πολύφερνο/η και θα έχεις αρκετές προτάσεις, που θα σε κάνουν να σκεφτείς να ενδώσεις, αν περνάς καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, με την Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου, που θα σου φέρει τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και επίγνωση του τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές, κυρίως αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο, όπου και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλλο και πειρασμοί που δε θα μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved