Νέα Σελήνη-έκλειψη στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κόψουν τους συμβιβασμούς

Την αρχή θα κάνει ο Ζυγός και θα ακολουθήσουν κι άλλοι...

Νέα Σελήνη-έκλειψη στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κόψουν τους συμβιβασμούς

Η Νέα Σελήνη του μήνα και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη γίνεται 14/10, 20:54 ώρα Ελλάδας, στις 21° 07’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Ζυγούς, Κριού, Καρκίνους και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια αρχές του γ’ δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 20 με 22 μοίρες.

Κακή δεν χαρακτηρίζεται η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη-έκλειψη, τουλάχιστον όσον αφορά στις όψεις που γίνονται εκείνη την ημέρα, αντίθετα, προσφέρει αρκετές προοπτικές και εξελίξεις σε όλων των ειδών τις σχέσεις, που θα ζυγιστούν, θα αξιολογηθούν και ενδεχομένως να πάψουν κάποιες από αυτές να ισχύουν, αν δε μας εξελίσσουν. Σίγουρα, το μήνυμα που περνάει είναι ότι όλες οφείλουν να είναι ισότιμες, χωρις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς για το τίποτα, που είναι εκτός του χαρακτήρα και της νοοτροπίας μας.

Ας δούμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα σταματήσουν να συμβιβάζονται!

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Νέα Σελήνη-έκλειψη στο ζώδιό σου, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις λογαριασμούς του παρελθόντος οριστικά και να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα, όχι μόνο να ξεκολλήσεις από τα παλιά, αλλά και να αποκτήσεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, είτε μόνος/η σου είτε με την στήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, οι οποίοι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως βρεις συμμάχους-συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσεις μια σου προσπάθεια, ακόμα και επαγγελματική. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μάλιστα να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα με το ταίρι σου θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι μάλλον σίγουρη, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσει κατακόρυφα τις μετοχές σου στο αντίθετο φύλο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον Ζυγό και 7° οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, είτε είναι ερωτικές-συντροφικές είτε επαγγελματικές, αλλά, καθώς μιλάμε και για μια Ηλιακή έκλειψη, μην περιμένεις όλα να γίνουν με ήρεμο κι ευγενικό τρόπο. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα κι η αλήθεια είναι ότι θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να συμβιβάσεις τα πράγματα, όμως από ένα σημείο και μετά θα αναγκαστείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, πόσω μάλιστα αν διαπιστώσεις ότι οι υποχωρήσεις που χρειάζεται να κάνεις, για να λειτουργήσουν τα πράγματα, είναι τόσες, που στο τέλος θα χάσεις τον εαυτό σου. Πιθανό είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα». Ένας κύκλος πάντως θα κλείσει αναγκαστικά, εφ' όσον η ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά είναι μεγάλη. Επιπλέον, ένα καινούργιο love story, συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού είναι πολύ πιθανά, που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Υποθέσεις οικογενειακής φύσης ή του σπιτιού ανακινούνται με αυτή τη Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στον 4° ηλιακό σου οίκο, η οποία σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να διευθετήσεις ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Οι προδιαγραφές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης είναι λίγες, το θέμα όμως είναι να επιμείνεις και να περάσεις το μήνυμα ότι αν επικρατήσει εγωιστική στάση και προσωπικό συμφέρον και κανείς δε θέλει να υποχωρήσει, επιμένοντας στις αρχικές του απαιτήσεις, τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να πάρεις μια απόφαση, από την οποία -θέλεις, δε θέλεις- θα δυσαρεστηθεί μια πλευρά. Από την άλλη, θα βαλθείς να τελειώσεις με κάποια θέματα που κρατάνε από τα παλιά ή να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες στο σπίτι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10° ηλιακό σου οίκο, τα επαγγελματικά σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς το περιβάλλον θα είναι ανάστατο από θέματα που θα ανακύψουν το άμεσο χρονικό διάστημα, στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και κανείς δε θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει. Από την άλλη κάποιες αστοχίες άλλων μπορεί τελικά να τις πληρώσεις εσύ, οπότε οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δε θα είναι κι οι καλύτερες. Το θέμα είναι όμως να δείξεις προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ανεξαρτήτου συμπάθειας, αντιπάθειας ή ό,τι υπάρχει, το ενδιαφέρον είναι κοινό και αν μπουν στην άκρη τα προσωπικά μπορείτε να συνεργαστείτε και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή ίσως χάσεις και το διπλωματικό σου πνεύμα και την ευγένειά σου, προκειμένου να προασπίσεις τη θέση και τα συμφέροντά σου, αλλά μιας και ξέρεις να επιβιώνεις, ούτε η πρώτη φορά θα είναι, ούτε η τελευταία. Όπως και να έχει, καλείσαι να επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα, χωρίς να υπερβείς τα εσκαμμένα, για να μη σου κοστίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 2° οίκο σου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις ανάγκες σου, συναισθηματικές ή υλικές κι όχι μόνο θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα, αλλά και θα κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες γιατί θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να παίρνεις, αλλά περισσότερο το να... απολαμβάνεις όσα έχεις αποκτήσει. Πολύ πιθανό να περάσεις στην αντεπίθεση, διώχνοντας από πάνω σου την εικόνα του ντροπαλού και συνεσταλμένου ατόμου, θεωρώντας ότι αυτά που λαμβάνεις (είτε από τη δουλειά σου είτε από τα ερωτικά σου) είναι λίγα, ενώ σου αξίζουν πολλά παραπάνω και να ξεκινήσεις να διεκδικείς, χωρίς να υπερβαίνεις τα όρια. Πάντως οι πιθανότητες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι αυξημένες, αυτό το διάστημα, οπότε καλό είναι να κάνεις ανάλογες συζητήσεις ή να ψάξεις για το παραπάνω. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να κλειστείς σε μια αγκαλιά, αλλά πρέπει να κάνεις εσύ κίνηση και να μην περιμένεις την άλλη πλευρά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με αυτή τη Νέα Σελήνη-έκλειψη, που γίνεται στον 8° οίκο σου, μαζί με τη λίμπιντό σου θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις σου προς τρίτους, οπότε είναι πολύ πιθανό, κάποια στιγμή, να αναγκαστείς να προβείς σε ένα διακανονισμό ή ρύθμιση. Δεν αποκλείεται όμως και να πάρεις κάποια χρήματα από ασφάλεια ή αλλού που θα σε ξελασπώσουν. Από την άλλη, με την επιθυμία σου για ζευγάρωμα να μεγαλώνει, όπως κι οι σεξουαλικές σου ανάγκες, είναι πολύ πιθανό ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, αν θέλεις να κρατήσει το όλο στόρι και να μη βγεις στην πορεία χαμένος, θα πρέπει από την αρχή να δηλώσεις τι θέλεις και τι όχι και να μην κάνεις πίσω γιατί από έναν πιθανό συμβιβασμό, μακροχρόνια, θα βγεις εσύ ο ριγμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός/η, χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α, κυρίως όμως ωθείσαι, αν είσαι μόνος/η, να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο, για να εμπλουτίσεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, ώστε να αυξηθούν κι οι πιθανότητες. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βολοδέρνεις άσκοπα, φλερτάροντας. Πιθανό είναι, επίσης, να πιάσουν οι προσπάθειές σου για μια ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, με το ταίρι σου ή να πάρεις μια απόφαση σταθμό για την μετέπειτα πορεία της. Επιπλέον, ασχολείσαι με μια τέχνη ή έχεις κάποια σχέδια για κάτι πιο δημιουργικό, που θεωρείς ότι θα έχει επιτυχία, ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved