Οκτώβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Οκτώβριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η. Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στις 9, περνά η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Οκτώβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Μάλιστα, η αντίθεσή της με τον Κρόνο στις 10, μπορεί να τονίσει την ανάγκη σου να δημιουργήσεις ένα δεσμό, που θα κρατήσει στον χρόνο και όχι μόνο. Να "αποκατασταθείς" κιόλας και να μη βολοδέρνεις από δω και από κει. Τα ευνοϊκά τρίγωνα του Ήλιου και του Κρόνου σου με τον Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο στον Σκορπιό θα σε στρέψουν προς τη σωστή κατεύθυνση και ενδεχομένως να σου φέρουν και πρόσωπα που θα εξυπηρετήσουν αυτόν τον σκοπό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη, που θα περάσει, στις 9, στον 5ο οίκο των ερώτων σου θα φροντίσει να πρωταγωνιστήσεις ερωτικά τον Οκτώβριο, οπότε αν ψάχνεις να βρεις αυτόν/η που σου ταιριάζει για σχέση, οι πιθανότητες θα είναι αυξημένες. Θα περάσεις υπέροχα, θα ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο και μάλιστα αυτός/η που θα σε θέλει, θα στο δείξει και θα προσπαθήσει να σε κρατήσει δίπλα του/ης για μια ζωή. Γύρω στην Πανσέληνο-έκλειψη, στις 28, μπορεί να υπάρξουν καταιγιστικές εξελίξεις και να βρεθείς ζευγαρωμένος.

ΛΕΩΝ

Ο τελευταίος της λίστας είσαι εσύ, με την Αφροδίτη από τις 9 στον 2ο οίκο σου, που θα σου φέρει τύχη και ευκαιρίες για μια καινούργια ζωή, οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και επίγνωση του τι θέλεις και πώς να το αποκτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι πιθανότητες να αυξήσεις τις γνωριμίες σου, να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν είναι αρκετές, κυρίως γύρω στις 22, που θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο, όπου και αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από το αντίθετο φύλλο και πειρασμοί που δε θα μπορείς να αντισταθείς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved