Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 16/08 έως 15/09

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 16/08 έως 15/09

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 16/8, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα έως την επόμενη, στις 15/9.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή στους τομείς της καριέρας και των οικονομικών σου, όπου η ανάπτυξη θα είναι ικανοποιητική και η ροή χρημάτων σταθερή, γι αυτό και θα μπορείς να κάνεις αποταμίευση ή μια επένδυση. Επιπλέον, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση των καθηκόντων σου, ενώ η συνεργασία με ανωτέρους και συναδέλφους θα είναι αρμονική. Τα οικονομικά θα είναι άριστα και θα υπάρχουν αρκετά χρήματα για επενδύσεις και αποταμιεύσεις. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η ζωή σου θα είναι ευχάριστη, αφού θα γίνονται αμοιβαίοι συμβιβασμοί και τυχόν διαφωνίες θα επιλύονται άμεσα, για χάρη της οικογενειακής ευτυχίας. Η υγεία σου, επίσης, δε θα παρουσιάσει καμία ενόχληση.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος δεν είναι ιδιαίτερα καλή για σένα. Η κατάσταση στα επαγγελματικά σου θα είναι λίγο προβληματική και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εντάσεις και άγχος. Αν σπουδάζεις, θα δυσκολευτείς πολύ με τα μαθήματά σου κι αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει άσχημα την υγεία σου. Από την άλλη και στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι περίπλοκα. Δεν είναι ότι δεν παίρνεις χρήματα, αλλά τα τακτικά σου έξοδα τείνουν να αυξάνονται, οπότε έρχεσαι η μία η άλλη. Απαιτείται καλύτερη διαχείριση από την πλευρά σου για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σου και την εξοικονόμηση επιπλέον ποσού για το άμεσο μέλλον.

Τίγρη

Το κέντρο του ενδιαφέροντός σου για αυτή την περίοδο θα είναι οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις διάφορες προκλήσεις και θα κληθείς να επιλύσεις διάφορα προβλήματα. Είναι απαραίτητο να έχεις την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σου γιατί έτσι θα πάρεις και την στήριξή τους. Από την άλλη, είναι επιτακτική ανάγκη να περάσεις ποιοτικό χρόνο με ταίρι σου και τα μέλη της οικογένειάς σου γιατί δε θα υπάρχουν γκρίνιες και παράπονα, αλλά θα επέλθει ηρεμία και το κλίμα θα γίνει πιο ευχάριστο ανάμεσά σας. Ό,τι ζήτημα εμφανιστεί, χρειάζεται το χειριστείς με αποφασιστικότητα και συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να μην εμφανιστούν αργότερα δυσαρέσκειες και αντιδράσεις.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά έντονη για σένα και οι στιγμές ηρεμίας ελάχιστες. Ενδεχομένως να χρειαστεί να βγεις από το συνηθισμένο σου πρόγραμμα, κάτι που θα επηρεάσει και την υγεία σου. Αν είσαι εργαζόμενος ή σπουδαστής/α θα σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα καθήκοντά σου και αυτό θα σε πάει αρκετά πίσω. Είναι απαραίτητο να βάλεις προτεραιότητες και να μην καταπιάνεσαι με διαφορετικά πράγματα κάθε φορά, έτσι ώστε να τα βγάλεις πέρα και να μειώσεις το άγχος που θα σε καταβάλλει. Επιπλέον, προσοχή πρέπει να δώσεις και στη φυσική σου κατάσταση, καθώς ακόμα κι η διατροφή σου μπορεί να διαταραχθεί. Οι ώρες χαλάρωσης και ύπνου σου καλό θα ήταν να αυξηθούν.

Δράκος

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και τις νέες προοπτικές, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Ενδεχομένως να σου ανατεθεί η εκτέλεση ενός σημαντικού έργου ή να αναλάβεις ένα καινούργιο project, όπου και θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των ανωτέρων σου, ολοκληρώνοντάς τα με επιτυχία. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα προαγωγή, bonus ή αύξηση. Ωστόσο, για να δεις τη διαφορά στο... ταμείο σου, θα πρέπει να μειώσεις τα προσωπικά σου έξοδα. Από την άλλη, στον τομέα των σχέσεων τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ίσως αδιαφορείς για τυχόν ζητήματα που εμφανίζονται, επειδή η προσοχή σου είναι στραμμένη στη δουλειά σου και οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο για να σταματήσουν να υπάρχουν εντάσεις με το ταίρι σου. Η υγεία σου θα είναι ευαίσθητη και καλό θα ήταν να κάνεις ένα τσεκάπ.

Φίδι

Αυτή η περίοδος θα συνεχίσει να είναι ευνοϊκή για σένα. Σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου θα υπάρξει πρόοδος, ιδιαίτερα σε αυτόν των ερωτικών σου όπου θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες και η η δυνατότητα δημιουργίας ενός δεσμού. Μάλιστα, έχεις τις προδιαγραφές να καταλήξει σε γάμο. Από την άλλη, αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να βάλεις μπροστά για ένα παιδάκι. Καλά θα τα πας και στα οικονομικά σου, οπότε προσπάθησε να βάλεις στην άκρη ένα ποσό, αντί να το ξοδέψεις αμέσως σε διασκεδάσεις και προσωπικά είδη, που δεν έχεις ανάγκη.

Άλογο

Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου, καθώς θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου εύκολα. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά, εάν δεν προβούν σε επικίνδυνες επενδύσεις ή μεγάλες αγορές. Πρέπει να αναζητήσεις άλλους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου και να αποφύγεις τυχόν απώλειες. Αν έχεις μια συνετή διαχείριση, θα δεις το κομπόδεμά σου να μεγαλώνει. Από την άποψη των ερωτικών, τείνεις να γίνεσαι αυταρχικός/η και πεισματάρης/α ή απόλυτος/η σε θέσεις και αποφάσεις, μη λαμβάνοντας υπόψη την άποψη της άλλης πλευράς, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έντονες διαφωνίες και καβγάδες.

Κατσίκα/Πρόβατο

Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή η περίοδος δεν είναι τόσο ευνοϊκή για σένα, όπου θα έχεις έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και μελαγχολική τάση, κάτι που θα σταθεί εμπόδιο στο να επικεντρωθείς σε ό,τι θέλεις να κάνεις. Όσον αφορά στα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου δε θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου, ενώ στις ερωτικές σου σχέσεις θα υπάρχουν αμφιβολίες και έλλειψη εμπιστοσύνης από και προς το πρόσωπό σου, καθώς η απαιτούμενη επικοινωνία λείπει. Καλό θα ήταν, στη δύσκολη στιγμή σου, να μη διστάσεις να ζητήσεις συμβουλές από κάποιο αξιόπιστο άτομο, συγγενή ή γνωστό, καθώς και το όποιο πρόβλημά σου θα λύσεις και θα αναπτυχθεί ένα μεγαλύτερο δέσιμο ανάμεσά σας.

Πίθηκος

Αυτή την περίοδο, πρέπει να προσβλέπεις σε μια απλή ζωή, ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να μην ξοδεύεις χρήματα για πολυτέλειες, νομίζοντας ότι έτσι θα γίνεις περισσότερο ευτυχισμένος γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ξετινάξεις το ταμείο σου. Στη σχέση σου, είναι σημαντικό να λαμβάνεις υπόψη σου την άποψη του/ης συντρόφου σου και να δείχνεις ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του/ης. Αυτό θα εξασφαλίσει την ευτυχία και την διάρκειά της. Επιπλέον, όσο υπάρχει αρμονικό κλίμα ανάμεσα σε συναδέλφους και ανώτερους σου στο χώρο εργασίας, τόσο η κατάσταση θα βελτιώνεται. Σε επενδύσεις ή αγορές, θα πρέπει πρώτα να έχεις κάνει εκτενή έρευνα και να ζητήσεις καθοδήγηση από ειδικούς ώστε να αξίζουν το κόπο και να βγάλουν τα χρήματά τους.

Πετεινός

Αρκετά επιτυχημένη θα είναι αυτή η περίοδος για τα επαγγελματικά σου και για να χτίσεις την καριέρα σου. Αν σπουδάζεις, η απόδοσή σου θα είναι θεαματική, θα πάρεις εξαιρετικούς βαθμούς και θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις καλές φιλίες με τους συμφοιτητές σου. Στα οικονομικά σου, ωστόσο, απαιτείται περισσότερη προσοχή και ορθή κρίση. Αν χρειαστεί, ζήτα τη συμβουλή ενός ειδικού στον τομέα που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ή να επενδύσεις, διαφορετικά, ενδέχεται να καταλήξεις με απώλειες ή να χρυσοπληρώσεις κάτι που δεν αξίζει τα λεφτά του. Από την άλλη, προσπάθησε να περάσεις περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που θα χαροποιήσει και εσένα και αυτά.

Σκύλος

Αρκετά ευνοϊκή περίοδος θα είναι αυτή για σένα, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά τα λειτουργικά σου έξοδα για την αποφυγή ζημιών. Μπορούν να ζητήσεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου ή ενός χρηματοπιστωτικού ιδρύματος σε περίπτωση προβλημάτων. Αυτό θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου ή η επιπλέον χρηματοδότηση θα φέρει και ανάλογα κέρδη. Η υγεία σου όμως δε θα είναι και τόσο καλή. Οφείλεις να ξεκινήσεις ένα καλό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και να λαμβάνεις προφυλάξεις σε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Από την άλλη, η έντονη κοινωνική ζωή σου τελειώνει. Μάλιστα, καλό θα ήταν να είσαι πιο επιφυλακτικός/η με ένα καινούργιο άτομο που γνώρισες, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνει.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα στους τομείς των σχέσεων, του επαγγέλματος και των οικονομικών σου. Θα είσαι σε θέση να ανταποκριθείς στις προκλήσεις στη δουλειά σου και να επιτύχεις τους στόχους σου, αλλά απαραίτητο είναι να διατηρήσεις άριστες τις σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου. Όσον αφορά στα χρήματά σου, θα αυξηθούν είτε μέσα από μια επαγγελματική δραστηριότητα, είτε μια αύξηση, είτε μια άλλη πηγή εσόδων. Η υγεία σου όμως είναι ευαίσθητη και χρειάζεται προσοχή. Αν ζητήσεις τη συμβουλή ενός γιατρού και ακολουθήσεις μια φαρμακευτική αγωγή, θα ξεπεραστεί σύντομα το όποιο πρόβλημά σου. Ωστόσο, πρέπει να παραμένεις αισιόδοξος/η και να τηρείς τους κανόνες σωστής διατροφής.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved