Πανσέληνος στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια καλούνται να αλλάξουν μυαλά

Υδροχόοι και Λέοντες πρωτοστατείτε κι όχι πάντα... για καλό!

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Αυτά τα ζώδια καλούνται να αλλάξουν μυαλά

Η πρώτη Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται την 01/08, 21:30 ώρα Ελλάδας, στις 09° 15’ Υδροχόου επηρεάζοντας, κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού, Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους, γεννημένους το 1ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στην 1η μοίρα.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο... σχετικά ήσυχη, που όμως δεν παύει να θέτει, ως επιτακτική ανάγκη, την αλλαγή κακώς κειμένων και μυαλών και το σταμάτημα συνηθειών, έτσι ώστε να ξεκινήσει μια καινούργια κατάσταση.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η Πανσέληνος στον Υδροχόο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, έχεις ευκαιρία να ξαναβρείς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με ένα προσωπικό σου ζήτημα που μέχρι στιγμής απλά το αφήνεις στην άκρη, προκειμένου να καταφέρεις να πας παρακάτω. Αυτή είναι μια μεγάλη χρονιά για εσένα, με αρκετά γεγονότα και εξελίξεις και τα συναισθήματά σου ορισμένες φορές είναι ασταθή, οπότε είναι πιθανό να φτάσεις σε ένα σημείο να επανεκτιμήσεις ποιος είσαι, τι θέλεις και πού πηγαίνεις στη ζωή σου κι αν δεν είσαι ευχαριστημένος/η με την ως τώρα πορεία σου ή την κατάστασή σου, να τα αλλάξεις όλα. Αυτό που σου φαίνεται σωστό μάλλον είναι, οπότε προχώρα άφοβα. Σίγουρα πάντως η τύχη είναι με το μέρος σου και οι ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν ή οι εξελίξεις που θα υπάρξουν θα έχουν θετικό πρόσημο. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όποια απόφαση κι αν πάρεις, θα πρέπει να την τηρήσεις, όχι να το ξεχάσεις, ύστερα από λίγο καιρό.

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο στον άξονά σου, τον Υδροχόο, τα έντονα συναισθήματά σου έχουν μεγάλη σημασία. Οι σχέσεις σου ενδέχεται να πάρουν απρόσμενη τροπή, συνεργασίες, έρωτες και φιλίες να τελειώσουν ή να εξελιχθούν σε κάτι εντελώς διαφορετικό, αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι ότι θα σου επιβεβαιώσει ότι ο συγκεκριμένος τομέας χρειάζεται αλλαγές. Το να ρίξεις λίγο δροσερό νερό στο φλογερό ταμπεραμέντο σου δε σε βλάπτει, αντίθετα ίσως είναι και η λύση που ψάχνεις. Ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, το θέμα είναι να αντιληφθείς ότι δεν πειράζει που κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου είναι ανορθόδοξοι, ιδιαίτεροι ή ασυνήθιστοι, αρκεί να υπάρχει κοινός κώδικας, να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και να σε κάνουν ευτυχισμένο/η. Στο κάτω-κάτω, το τι θεωρεί ο καθένας ή η κάθε ως «φυσιολογικό» είναι σχετικό.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Οι προκλήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο θα είναι αρκετές με αυτή την Πανσέληνο που γίνεται στον 10ο οίκο σου, αλλά είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις θετικές συγκυρίες που θα παρουσιαστούν και να κάνεις το λεγόμενο «μεγάλο άλμα». Πιθανόν να επανεξετάσεις ένα ζήτημα που πρόσφατα παρουσιάστηκε και το άφησες, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εφαρμόσεις ασυνήθιστους τρόπους και πρακτικές. Επιπλέον, σε καλεί να μην κοιτάς μόνο τον εαυτό σου και τα συμφέροντά σου, αλλά και τους άλλους και να δουλέψετε ή να συνεργαστείτε ως ομάδα. Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις τη «νέα κανονικότητα» που διαμορφώνεται ή να πάρεις σαφείς αποστάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει αποχώρηση από ένα σχήμα, αν δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων και στόχων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με την Πανσέληνο στον 4ο οίκο σου, το σπίτι και η οικογένειά σου θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Ίσως, μάλιστα, τώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ περισσότερο πού και πώς ζεις. Πιθανόν να έχεις την αίσθηση δεν είσαι στο σωστό μέρος ή ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις, αφήνοντας πίσω σου καταστάσεις και συνήθειες ετών. Ζητούμενό σου είναι η εξεύρεση ισορροπίας στην προσωπική σου ζωή, εάν τελευταία έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο στη δουλειά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να ακολουθήσεις έναν διαφορετικό και ενδεχομένως απροσδόκητο δρόμο, να συγκατοικήσεις με φίλους ή να βρεις τον δικό σου χώρο, όπου θα έχεις μεγαλύτερη αυτονομία και θα μπορείς να κάνεις ό,τι σου αρέσει. Το «νορμάλ» δεν ισχύει σε ό,τι έχει να κάνει με αυτούς τους τομείς, οπότε να περιμένεις κάτι ξαφνικό και απροσδόκητο αλλά με την καλή έννοια, αυτό το διάστημα.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 11ο οίκο σου φέρνει τη διασκέδαση στη ζωή σου και αυξάνει τη θετική σου ενέργεια, κάτι που μπορεί να βγει και στα ερωτικά σου. Αν μάλιστα είσαι μόνος/η, τότε σε περιμένουν λαμπρές ευκαιρίες, ακόμα και για τη δημιουργία ενός δεσμού, με άτομο μέσα από τον κύκλο σου ή κάποιο που θα γνωρίσεις σε μια εκδήλωση ή έξοδο. Η δημιουργικότητά σου επίσης θα είναι μεγάλη και η επιθυμία σου να ξεκινήσεις οικογένεια ή να προσθέσεις ένα καινούργιο μέλος θα γίνει πραγματικότητα. Επιπλέον, σου δίνει το σήμα για να κλείσεις κάτι, αν δεν μπόρεσες να το κάνεις τον προηγούμενο καιρό ή να καταφέρεις να ολοκληρώσεις ένα στόχο, όραμα ή μια φιλοδοξία σου, έτσι ώστε να θέσεις καινούργιες προοπτικές. Μια νέα φιλία είναι στο κατώφλι, που θα σου φέρει και τύχη, όπως όμως και ο αποχαιρετισμός μιας άλλης, που πλέον συναισθηματικά δε σε εμπνέει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι ότι άλλο είναι να δένεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις κι άλλο να καταπίνεσαι. Μπορείς να δημιουργήσεις δεσμούς, χωρίς όμως να χάσεις τον εαυτό σου ή να θυσιάσεις τις επιθυμίες σου, κάτι που είναι μεν καινούργιο (ενδεχομένως και δύσκολο) για σένα, άλλα ταυτόχρονα και μεγάλης σημασίας. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, μπορεί να σου ήρθε η ιδέα να συνεργαστείς με έναν φίλο σου, έτσι ώστε να συνδυάσετε τις ικανότητές σας και να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να το επιδιώξεις. Να θυμάσαι ότι ό,τι είναι διαφορετικό, ασυνήθιστο ή πολύ «προχωρημένο», που τώρα σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος/η ή αμήχανος/η, αργότερα θα το αγαπήσεις. Άσε λοιπόν τις παραξενιές και κοίτα μπροστά.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Πανσέληνο αυτή, στον 5ο οίκο των ερώτων και της δημιουργικότητας, καλείσαι να βάλεις τις τελευταίες πινελιές ενός έργου σου ή να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με την καλλιέργειά σου και την προσωπική σου εξέλιξη. Ενδεχομένως να μάθεις μια τέχνη, χορό ή μουσική, ίσως και να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις το οτιδήποτε, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο κι όχι ακολουθώντας τις γνώμες των άλλων. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε να ανθίσει τώρα και να εξελιχθεί σε σχέση ή να βάλεις το τέλος σε έναν δεσμό που όλο αναβάλεις, αφού δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει έτσι όπως τον θέλεις εσύ. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι τα καλύτερα έρχονται, αρκεί βέβαια και εσύ να αλλάξεις μυαλά και να ξεφύγεις από τα κλασικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Τα οικονομικά θα σε απασχολήσουν και με την Πανσέληνο αυτή, που γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα ανακινηθούν σχετικά ζητήματα. Μπορεί να αφορούν καθαρά στο πρακτικό κομμάτι, δηλαδή, στο μισθό σου, σε κέρδη ή αποταμίευση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να επικεντρωθείς στις αξίες σου, οι οποίες η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι έχουν αλλάξει κατά πολύ. Το να εκτιμάς τους ανθρώπους για αυτό που είναι και όχι για αυτό που κάνουν ή έχουν είναι το σημαντικό μήνυμα που σου στέλνει, όπως επίσης και το πώς βλέπεις και εκτιμάς τον εαυτό σου, με βάση τα παραπάνω. Ευκαιρίες για ανάκαμψη, πάντως θα υπάρξουν. Ίσως, μάλιστα, από το πουθενά, σου γίνει μια πρόταση ή συμφωνία που θα είναι αρκετά συμφέρουσα, αν και πρωτότυπη ή ασυνήθιστη, ενώ, λόγω του ότι κάπως θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και χαλαρός/η, θα γίνεις και πιο ερωτικός/η, οπότε θα έχεις τις καλές στιγμές σου, είτε είσαι μόνος/η είτε όχι.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved