Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα βάλουν μια τελεία σε όλα

Αιγόκεροι και Καρκίνοι... ήρθε η ώρα

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα βάλουν μια τελεία σε όλα

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται 17/07, 21:33 ώρα Ελλάδας, στις 24° 56’ του Καρκίνου, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, που έχουν γεννηθεί το γ' δεκαήμερο του ζωδίου τους, όπως επίσης και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω-κάτω στις 24 μοίρες.

Σε αυτήν, ενεργός θα είναι κι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, που βρίσκεται πολύ κοντά σε μοίρες, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις, αφού θα επιμείνει να μπει, επιτέλους, μια τελεία σε όλες τις παθογένειες και τα κακώς κείμενα και να κλείσει οριστικά ένας κύκλος.

Ας δούμε ποια είναι ζώδια που θα έχουν μπλεξίματα και εξαπατήσεις με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων και με πλήρη επίγνωση θα κόψεις κάποιους δεσμούς με το παρελθόν, που πλέον έχουν... χαλαρώσει. Σε πολλές περιπτώσεις, θα νιώσεις ότι τα αισθήματα σου βάζουν εμπόδια, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρείς ότι σε κάνουν ό,τι θέλουν, λόγω της ανεκτικότητας ή της δοτικότητάς σου. Όμως, θα έχεις τη θέληση να τα βάλεις όλα κάτω και να βρεις τις σωστές λύσεις. Σίγουρα μια ισορροπία ανάμεσα στο ρεαλισμό και το συναίσθημα σου είναι απαραίτητη και όσο πιο σύντομα καταλάβεις ότι υπάρχουν τρόποι και να εκφράζεις ό,τι αισθάνεσαι και παράλληλα να μην έχεις ενοχές, αν αρνείσαι κάτι, τόσο το καλύτερο. Υπάρχει πάντως πιθανότητα οριστικής ρήξης με το ταίρι σου ή έναν/μία συνεργάτη σου, αν δεις ότι η κατάσταση, παρά τις όποιες προσπάθειές σου, όχι μόνο δε βελτιώνεται, αλλά έχει γίνει και χειρότερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν -αν αυτό είναι που θέλεις- ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο, αφήνοντας τα παλιά στον παλιατζή. Σε αυτό συνηγορεί κι ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, που σε σπρώχνει στο να αλλάξεις τα πράγματα προς το συμφέρον σου και να σταματήσεις να υπομένεις και να επιμένεις σε πρόσωπα και καταστάσεις που δε σώζονται. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη, οπότε, παρά την παρόρμησή σου να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις, θα πρέπει να επικρατήσει η λογική. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε ώρα καλή στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή, όσον αφορά στα κριτήριά σου ή αναθεωρήσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι πρότινος αναρωτιόσουν, αν είναι η σωστή.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου, καλείσαι να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα, που κρατάνε από παλιά και θα αρχίσουν να επανεμφανίζονται, οπότε καλό θα ήταν να τα ξεκαθαρίσεις μια και καλή. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναφέρεις την τάξη, να βάλεις αυστηρά όρια, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για διάφορες εντάσεις, ενώ από την άλλη, αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, βλάβες οικιακού εξοπλισμού, τεχνικές εργασίες κι επιδιορθώσεις, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μόνο με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις, αλλαγές, όπως επίσης και ζητήματα για τα οποία καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα ξεκαθαρίσεις, αλλά και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι δε θέλεις, ώστε να βάλεις τους καινούργιους σου στόχους. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις μια άλλη πορεία, να νιώσεις την ανάγκη να αυτονομηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου ή να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση που απαιτεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Σαφώς, θα υπάρξουν ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως νιώσεις ότι αδικείσαι, όπως επίσης και εντάσεις με ανώτερους και ισχυρά πρόσωπα που θα σου δημιουργήσουν μια στενοχώρια ή απογοήτευση, επειδή θα αισθανθείς ότι δε σε υπολογίζουν. Όμως, εκεί θα πρέπει να βάλεις πίσω το συναίσθημά σου και να αποδείξεις τις ικανότητες και τις αντοχές σου, ώστε, μελλοντικά να δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Νέα Σελήνη, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σου τομέα, όπου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική στη διαχείρισή σου. Ενδεχομένως να περιοριστείς στα αναγκαία έξοδα και να αρχίσεις να «μαζεύεις» χρήματα για μια επενδυτική ή άλλη κίνηση, που σκέφτεσαι να κάνεις. Επιπλέον, μπορεί να μην προχωρήσεις μια συμφωνία, αν νιώθεις αβέβαιος για το μέλλον της ή να προβείς σε μία άλλη, που μπορεί να μην είναι τόσο κερδοφόρα αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν να μην είσαι αφελής και να προσέξεις ιδιαίτερα πού θα προσφέρεις την προσοχή σου γιατί οι συνθήκες είναι "ή έτσι ή καθόλου" και μπορεί να δεθείς με κάποιον/α που, χωρίς να το καταλάβεις, θα σου βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, απαιτώντας από σένα πίστη και αφοσίωση. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει περίπτωση προσωρινής απόστασης ή χωρισμού, λόγω έντονων διαφορών, κτητικότητας ή ζήλιας του/ης συντρόφου σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Είναι πιθανό να αλλάξεις τελείως την πολιτική της διαχείρισής σου, όπως επίσης, το παρελθόν να επιστρέψει και να σε αναγκάσει να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά, έτσι ώστε να κλείσεις σχετικές εκκρεμότητες. Ο ερωτικός-σεξουαλικός τομέας θα επηρεαστεί εξίσου, όπου μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες, παθιασμένες στιγμές. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται για απλή περιπέτεια, οπότε δεν "παίζεις επικίνδυνα παιχνίδια", αν δεν είσαι σίγουρος/η και αποφασισμένος/η να ζήσεις έναν έρωτα μέχρι τα μπούνια, με καθαρά δεσμευτικό χαρακτήρα. Αλλιώς, θα βρεθείς με ραγισμένη καρδιά. Ενα καινούργιο ξεκίνημα και τελεία στα παλιά, απαιτεί και η υπάρχουσα σχέση σου, γιατί στην αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει ένταση και πιθανός χωρισμός.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την Νέα Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σου ζωή περνά πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου, είτε αναγκαστικά, μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα απαιτήσουν το μέγιστο του ενδιαφέροντός σου είτε γιατί εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, όμως θα απαιτούν από σένα να είσαι σίγουρος/η για το ότι όντως θέλεις να "ανήκεις" κάπου κι όχι απλά να περνάς ωραία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ήδη να υπάρχει ένα άτομο που θα αρχίσει να σε πιέζει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή να το διαλύσετε και να πάρει ο καθένας το δρόμο του ή να είσαι εσύ αυτός/η που θα δώσει το τελεσίγραφο και δε θα κάνει ούτε πόντο πίσω. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κλείσεις ένα κεφάλαιο, από τη στιγμή που κάποιος/α αποδείχτηκε κατώτερος/η των περιστάσεων ή δε θα σου παρέχει καμία αίσθηση πίστης κι ασφάλειας. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείς να γίνεις αυστηρός/η. Αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δημιουργία τους.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved