Supermoon-Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Σε αυτά τα ζώδια μοιράζει ευκαιρίες

Οι Αιγόκεροι θα είναι οι πιο κερδισμένοι

Supermoon-Πανσέληνος στον Αιγόκερω: Σε αυτά τα ζώδια μοιράζει ευκαιρίες

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 03/07, 14:38 ώρα Ελλάδας, στις 11° 18’ του Αιγόκερω και είναι και Supermoon, κάτι που σημαίνει ότι το φεγγάρι θα είναι πιο λαμπερό και μεγάλο. Επηρεάζει Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 11-12 μοίρες.

Με τη θετική συνεισφορά του Δία στον Ταύρο (εξάγωνο με Ήλιο στον Καρκίνο και τρίγωνο με Σελήνη στον Αιγόκερω), μοιάζει μια Πανσέληνος γεμάτη όμορφες εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες που οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε. Αν κάτι τελειώσει, πρέπει να το αφήσουμε να φύγει, αφού στο άμεσο μέλλον θα φανεί ότι αφ' ενός ήταν για καλό μας και αφ' ετέρου θα έρθει κάτι άλλο, πολύ καλύτερο.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια θα έχουν τις ευκαιρίες τους με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, οι προσωπικές σου ανάγκες και όλα όσα θέλεις να πετύχεις σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο θα έρθουν στην αναδειχτούν και μάλιστα στον μέγιστο βαθμό και πια οφείλεις να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να τα ικανοποιήσεις. Επειδή δε σου λείπει η δύναμη, η αντοχή, η επιμονή αλλά και η τύχη, έχεις αρκετές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να βάλεις όρια και στους άλλους, είτε είναι ο/η σύντροφός σου είτε συνεργάτης σου, να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί. Θα έχεις, πάντως, αρκετά σκαμπανεβάσματα και δεν αποκλείεται να χάνεις την ψυχραιμία σου σε τυχόν υπερβολικούς συναισθηματισμούς ή να αισθάνεσαι ευάλωτος, εξ αιτίας των όσων νιώθεις. Ενοχές και τύψεις για κάποια ψυχρή αντιμετώπισή σου παίζουν, επίσης, όμως είναι κι η ευκαιρία σου να επανορθώσεις και να βελτιώσεις τις συνθήκες κατά πολύ. Τέλος, είναι καταλυτική για την ερωτική σου κατάσταση και ίσως κάνεις μια σχέση ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος στον άξονά σου, στον Αιγόκερω, στις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται ανάγκη και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη και ό,τι κάνεις τώρα θα φανεί στο άμεσο μέλλον, γι’ αυτό, μην αφήνεις το συναίσθημα της στιγμής να σε παρασύρει και αναρωτήσου, αν πραγματικά κάθε σου απόφαση για το καλό σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους για χάρη του παρελθόντος και των στιγμών που μοιραστήκατε. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή εμφανιστεί μια καινούργια, πολλά υποσχόμενη προοπτική και αρχίσεις να μπαίνεις στο ερωτικό κλίμα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Πανσέληνο στον 4ο οίκο σου, τα οικογενειακά θέματα θα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν κυρίως, οπότε ξεκινά μια σύντομη περίοδος σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων. Μπορεί να φτάσεις σε σημείο να πεις "ως εδώ" και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του, έτσι ώστε να μην φορτώνεσαι εσύ τα πάντα ή να δεις ότι κάποια πρόσωπα τα έχεις καλομάθει και οφείλουν να κάνουν κι αυτά πράγματα για τον εαυτό τους για να δουν προκοπή. Επιπλέον, θα υπάρχουν εξελίξεις και με το σπίτι σου, στο οποίο δεν αποκλείεται να ρίξεις κάποια χρήματα που ενδεχομένως να πάρεις ή αναφορικά με ένα ακίνητο που θέλεις να αγοράσεις, να ενοικιάσεις ή να πουλήσεις. Όσον αφορά στα περιουσιακά σου ζητήματα, να θυμάσαι ότι πρέπει να απαιτήσεις για να λάβεις και θα... λάβεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος, που γίνεται στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε φέρνει μπροστά στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου και εφ' όσον πλέον ξέρεις ότι η ζωή ούτε εύκολη είναι, ούτε όλα πάνε πάντα έτσι όπως τα θέλεις, καλό θα ήταν κι εσύ να αφήσεις τις αντιδραστικές συμπεριφορές και να προσαρμοστείς. Αν δείξεις συνέπεια και σοβαρότητα, τότε θα βγεις κερδισμένος ή θα λάβεις τα εύσημα, ενδεχομένως και κάποιο bonus ή εξτρά ποσό. Όσο όμως αμφισβητείς ανοιχτά τις εντολές ή τις αποφάσεις ενός ανωτέρου σου ή του αφεντικού σου, τόσο πιο πιθανό είναι να μείνεις στα ίδια. Επιπλέον, όμως, ίσως παρουσιαστεί μια καινούργια ευκαιρία, με μεγαλύτερες απολαβές ή ένα πόστο με περισσότερα καθήκοντα, που θα αναδείξει τις ηγετικές ικανότητές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο στον 2ο οίκο σου, τόσο στα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σου καλείσαι κυρίως να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να σταματήσεις τις επιπολαιότητες μια και καλή, αν θέλεις να υπάρξει βελτίωση. Το να έχεις μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και το συναίσθημα της στιγμής, αδιαφορώντας ή ξεχνώντας το, μετά και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή ή την τσέπη σου οποιαδήποτε ενέργεια ή επιλογή σου, δεν είναι προς το συμφέρον σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα ήδη να πληρώνεις τις συνέπειες παρελθοντικών απερίσκεπτων κινήσεων. Σίγουρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, αυτή την περίοδο, γι' αυτό προσπάθησε να την αξιοποιήσεις, με τις ευκαιρίες που σου φέρνει, ακόμα και μέσα στη δουλειά σου ή με κάποια άλλη απασχόληση, ώστε να πας ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στα οικονομικά σου και σε καλεί να παρέμβεις δραστικά, όταν και όποτε χρειαστεί, ώστε να αντιμετωπίσεις διάφορα ζητήματα που παραμένουν ανοιχτά, σχετικά με εφορία, τράπεζες ή ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και να καλύψεις άμεσα ανάγκες σου, αφήνοντας στην άκρη μεγάλες απαιτήσεις και επιθυμίες, αφού ο λογαριασμός δε βγαίνει. Κάποια χρήματα που ενδεχομένως να έρθουν θα σε βοηθήσουν να κλείσεις οριστικά μια τρύπα. Από την άλλη, στα ερωτικοσεξουαλικά σου θα σε κάνει, μέσα από ένα γεγονός, να διαπιστώσεις πόσο μάταιη είναι η άστατη ζωή σου, δημιουργώντας σου έντονες σκέψεις για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου και ωθώντας σε να αλλάξεις μυαλά και να κάνεις σωστότερες επιλογές για να μην καταλήξεις μόνος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τα ερωτικά σου, αλλά και την έναρξη μιας άλλης που είναι πολύ πιο κοντά σε αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια ομάδα ή μια παρέα που έχει ξεφτύσει ή βρίσκεστε στη χάση και στη βρέξη, χωρίς να υπάρχουν εκείνα τα συναισθήματα που σας έδεσαν. Από την άλλη, το ότι θέλεις να κάνεις μια σταθερή σχέση που να αντέχει στο χρόνο, θα μετρήσει πολύ όσον αφορά στα κριτήρια και τις επιλογές σου, οπότε αν κάποιο άτομο δεν ταιριάζει στα «πλάνα» σου, θα το εγκαταλείψεις και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες για να μη χάνεις άλλο χρόνο. Προοπτικές για μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο υπάρχουν. Πιθανόν και να αφοσιωθείς σε ένα δημιουργικό σου σχέδιο, που μια το αφήνεις και μια το ξαναπιάνεις, αλλά και στο να περάσεις πολύτιμο χρόνο με τα παιδιά σου.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved