Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 18/06 έως 17/07

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 18/06 έως 17/07

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για το χρονικό διάστημα από τις 18/6, που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, έως και τις 17/7!

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αυτή την περίοδο θα έχεις εύνοια στην καριέρα και τα οικονομικά σου. Ο πλούτος σου θα αυξηθεί και τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο στα επαγγελματικά σου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πρόοδό σου γιατί σύντομα θα απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου. Η αγάπη θα γεμίσει τη ζωή σου και θα χαρείς γιατί θα περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε φροντίζουν. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι εκεί για να σου προσφέρουν την υποστήριξη, την καθοδήγηση και τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Βούβαλος

Η καλή τύχη θα σε συντροφεύει, αυτή την περίοδο, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην υγεία σου. Τίποτα δεν θα σε προβληματίσει, ωστόσο, πρέπει να φροντίσεις να εστιάσεις σε δραστηριότητες που θα θρέψουν το πνεύμα σου. Άνοιξε το μυαλό σου και ευθυγραμμίσου με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η ζωή σου θα μπει στον σωστό δρόμο και η βελτίωση, που περιμένεις, θα έρθει. Έχεις αποσπαστεί με κάποια πράγματα, αλλά τώρα τα πάντα θα αρχίσουν όλα να μπαίνουν στη θέση τους. Αν σπουδάζεις ή είσαι μαθητής, θα έχεις επιτυχία.

Τίγρη

Την συγκεκριμένη περίοδο είναι σημαντικό να φροντίσεις την ψυχική σου υγεία. Θα έχεις αρκετό άγχος, λόγω της πίεσης στον εργασιακό σου χώρο, οπότε θα πρέπει να βρεις τρόπους για να διασφαλίσεις ότι αυτό δε θα σε επηρεάζει. Είναι η ώρα για να χαλαρώσεις, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή να κάνεις αυτά που πάντα επιθυμούσες. Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που σου έρχονται για να ξαποστάσεις, ακόμα και να κοιμηθείς περισσότερο. Το υπερβολικό στρες μπορεί να σου δημιουργήσει ψυχοσωματικά, οπότε προσπάθησε να κρατήσεις υπό έλεγχο τα συναισθήματά σου.

Λαγός/Γάτα

Αυτήν την περίοδο η καριέρα σου θα σε απασχολήσει. Έχεις βάλει σαν στόχο το να πετύχεις το καλύτερο. Αν και είναι καλό να εργάζεσαι σκληρά, φρόντισε να μην καταπονήσεις το σώμα σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσεις νέα χόμπι. Εάν θέλεις μια νέα δουλειά, αυτή είναι η στιγμή να αναζητήσεις μία, που θα σου προσφέρει όσα ζητάς. Από την άλλη, προσπάθησε να αποκτήσεις μια ισορροπία. Η προσωπική σου ζωή έχει μεγάλη σημασία, όπως και η επαγγελματική σου. Επιπλέον, καλείσαι να φέρεις πιο κοντά αγαπημένα σου πρόσωπα, που έχουν απομακρυνθεί.

Δράκος

Η καριέρα σου θα συνεχίσει να βελτιώνεται και αυτή την περίοδο. Η υγεία σου θα είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να επικεντρώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου στη διατήρηση της ευεξίας και της... γραμμής σου γιατί έχεις μια τάση για καταχρήσεις. Οι σχέσεις, νέες και υπάρχουσες, θα είναι επίσης κάτι που θα σε απασχολήσει, αλλά θετικά, αφού όλα πηγαίνουν μια χαρά. Προβλέπεται όμως μια πρόκληση όσον αφορά στην εκπαίδευση. Αν είσαι μαθητής ή σπουδάσεις, ενδεχομένως να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, που μπορεί να σε κάνουν να αποτύχεις στις εξετάσεις σου. Εάν βλέπεις ότι έχεις απορίες, οφείλεις να απευθυνθείς σε ένα ειδικό.

Φίδι

Αυτήν την περίοδο, η υγεία σου θα είναι εξαιρετική, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να αποφύγεις μικροατυχήματα και ασθένειες. Θα υπάρχει μια ισορροπία οικογενειακού και εργασιακού χρόνου κι αυτό θα βοηθήσει αρκετά στην ενίσχυση των σχέσεων, είτε της προσωπικής είτε των οικογενειακών ή των φιλικών. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξεις καριέρα για πολλούς λόγους. Αν είσαι επιχειρηματίας, να περιμένεις κέρδη από τις επενδύσεις σου ή κάποιο bonus, αν είσαι υπάλληλος. Τα παντρεμένα ζευγάρια που θέλουν να αποκτήσουν παιδί, τώρα θα πρέπει να το προσπαθήσουν, καθώς όλες οι συνθήκες είναι υπέρ τους.

Άλογο

Αυτή η περίοδος υπόσχεται αφθονία. Η δουλειά σου θα αποδώσει, στην καριέρα σου αναμένεται άνοδος και ρευστότητα. Όλα θα μπουν σε μια σειρά, όπως πάντα ήθελες, ωστόσο, πρόσεξε να μην ξοδέψεις πολλά λεφτά σε πράγματα που δεν χρειάζεσαι. Τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο ή φοιτούν, εκτός του ότι θα περάσουν όμορφα και θα αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις, θα έχουν και επιτυχία στις εξετάσεις τους, ενώ οι γονείς θα αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο σε αυτά. Αν σκέφτεσαι να κανονίσεις ένα ταξίδι, να ξέρεις ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή και θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο ακόμα.

Κατσίκα/Πρόβατο

Θα χρειαστεί να εστιάσεις περισσότερο στη δουλειά σου, αυτήν την περίοδο. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να διασφαλίσεις ότι η καριέρα σου βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Θα εργαστείς σκληρά για να διατηρήσεις και τις αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Οι ανωτέροι σου θα είναι ευχαριστημένοι με την πρόοδό σου και τις εξαιρετικές ηγετικές σου ικανότητες. Η τύχη σε ευνοεί, επομένως προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Κυνήγησε προοπτικές, έλεγξε τα πάθη σου και ό,τι σου αρέσει πολύ μετάτρεψέ το σε κέρδος. Μην συμβιβάζεσαι με λιγότερα γιατί είσαι ικανός/η για σπουδαία πράγματα.

Πίθηκος

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή την περίοδο, η τύχη θα είναι με το μέρος σου και θα τα καταφέρεις. Η ροή χρημάτων θα αυξηθεί, η καριέρα σου θα έχει ανοδική πορεία και η ερωτική σου ζωή θα σου φέρει χαρά, ηρεμία και ευτυχία. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσέ τους περισσότερο χρόνο για να δεθείς μεταξύ τους. Είναι μια ευνοϊκή εποχή για ταξίδια, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας. Γενικά, εστίασε σε πράγματα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για σένα και κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου για να διασφαλίσεις ότι όλα θα πάνε έτσι όπως τα ονειρεύεσαι.

Πετεινός

Η ποιότητα της ζωής σου θα βελτιωθεί αυτό το μήνα, επειδή είσαι επικεντρωμένος/η στο να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και την καριέρας σου. Υπάρχει πιθανότητα αυξηθούν τα εισοδήματά σου ή να πάρεις την προαγωγή που πάντα ήθελες. Τα πράγματα εξελίσσονται προς το καλύτερο για σένα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ωστόσο, για να διατηρήσεις την φυσική σου κατάσταση και την ευεξία σου, θα πρέπει να φροντίσεις καλά το σώμα σου, τόσο με τη σωστή διατροφή, όσο και με την αποφυγή στρες και εντάσεων. Αν νιώσεις κάποια ενόχληση, θα πρέπει να επισκεφτείς άμεσα το γιατρό σου. Μην αμελείς την υγεία σου!

Σκύλος

Αυτή την περίοδο, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα. Η υγεία σου δεν θα είναι καλή στις αρχές του Ιουλίου. Θα χρειαστεί να δυναμώσεις, να πίνεις αρκετό νερό ή χυμούς και να καταναλώνεις υγιεινά γεύματα. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αυξήσεις τις ώρες ύπνου σου. Εστίασε στην ευτυχία και την ευημερία σου και μην ακούς ορισμένα άτομα, που προσπαθούν, με κάθε ευκαιρία, να σε μειώσουν ή να υποτιμήσουν τις δυνατότητές σου. Επίσης, θα πρέπει να προσέχεις την υγεία των αγαπημένων σου προσώπων.

Χοίρος

Το να ζήσεις μια ειλικρινή και αυθεντική ζωή, μακριά από ψέματα και υποκρισία θα γίνει ο σκοπός σου αυτή την περίοδο. Να είσαι πιστός/η στον εαυτό σου και θα πετύχεις όλα όσα επιθυμείς. Μάθε πώς να συνδέεσαι με τους ανθρώπους και βρες έναν ειδικό, που θα σε βοηθήσει με τα οικονομικά σου. Δείξε την αγάπη σου στον/η σύντροφο ή τον/η σύζυγό σου, με πράξεις και λόγια γιατί πραγματικά νοιάζεται και χρειάζεται την παρουσία σου στη ζωή του/ης. Άκου τη συμβουλή ή την άποψη ενός αγαπημένου σου προσώπου τον Ιούλιο και δε θα χάσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved