Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ό,τι ευχηθούν αυτά τα ζώδια μπορεί να το έχουν

Ταύροι και Αιγόκεροι ίσως πρέπει να πιστέψετε στα θαύματα

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Ό,τι ευχηθούν αυτά τα ζώδια μπορεί να το έχουν

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου γίνεται στις 19/5, 18:59 ώρα Ελλάδας, στις 28° 25’ του Ταύρου. Σε αυτήν, θα μετέχει κι ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς (μόλις την προηγούμενη μέρα έκλεισε με ακρίβεια το εξάγωνό του με τον Ήλιο στον Ταύρο), που εκτός του ότι εντείνει τη διαίσθηση, την έμπνευση και τη φαντασία, πραγματοποιεί κι ευχές, αν κάποιος έχει δυνατή πίστη, οπότε δεν είναι απίθανο ένα... θαύμα.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, που έχουν γεννηθεί τελευταίες μέρες του ζωδίου τους, όπως επίσης και όσοι/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω κάτω στις 28 μοίρες.

Ας δούμε ποια είναι ζώδια που ό,τι ευχηθούν μπορεί να το αποκτήσουν με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Θα χρειαστεί να παραμείνεις προσγειωμένος/η και ψύχραιμος/η, ώστε να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, άκου τη διαίσθησή σου, συζήτησε με αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις, πάρε και τη δική τους γνώμη και μετά πράξε. Επιπλέον, ένα άλλο στιλ ντυσίματος ή κόμμωσης, μια ανανέωση, γενικά, στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο, πιθανό να σου δημιουργηθεί προσωρινά μια ανησυχία για την οικονομική σου κατάσταση, γι’ αυτό και μπορεί να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική πολιτική, προκειμένου, όχι μόνο να διατηρήσεις όσα έχεις αλλά και να γίνει πραγματικότητα ό,τι ονειρεύεσαι και επιθυμείς. "Λεφτόδεντρα", σαφώς, δεν υπάρχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούν να σου έρθουν χρήματα από το πουθενά, να κάνεις μια συμφωνία, που θα παραμείνει για την ώρα μυστική ή να έχεις τη στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Το θέμα είναι να αξιοποιήσεις ό,τι έχεις κι αν είναι να δώσεις και κάτι παραπάνω, για κάτι που ευχόσουν να μπορούσες να αποκτήσεις, αφού γίνεται, χαλάλι σου. Όσον αφορά στα ερωτικά σου, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και οραματίσου το μέλλον που θέλεις να έχεις. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν, αν είσαι ελεύθερος/η, αλλά η τελική επιλογή θα πρέπει να βασίζεται στο συναίσθημα και τις .

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά σου θέματα, που κρατούν καιρό και να τα ξεκαθαρίσεις. Οτιδήποτε αφορά σε πιστωτικά ιδρύματα, εφορία, ασφάλειες που μένουν ανοιχτά, οφείλεις τώρα, έχοντας ένα πλάνο και πρακτικό πνεύμα, να τα κλείσεις. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα εισοδήματά σου, όμως εκεί θα φανεί κατά πόσο ξέρεις να κάνεις καλό κουμάντο, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες κι όχι ξοδεύοντας άσκοπα σε ό,τι σου "γυαλίσει στο μάτι". Από την άλλη, με τον ερωτισμό σου να αυξάνεται κατακόρυφα, πιθανόν να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου υπόσχεται μοναδικές νύχτες, δίνοντάς σου δικαίωμα στο όνειρο για μια σχέση, που θα κρατήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου έρχεται να φέρει αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση, οπότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, αφού εκτός της χημείας σας, θα έχετε και κοινές επιδιώξεις, οπότε υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης που αναζητάς καιρό. Από την άλλη, συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις τη διάθεση να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα, αφού θα έχεις έμπνευση. Δεν αποκλείεται όμως να αναγκαστείς να τον αφιερώσεις και σε ένα φιλικό ή πολύ δικό σου άτομο που θα χρειαστεί την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved