Πανσέληνος-Έκλειψη στο Σκορπιό: Τα ζώδια που θα βρεθούν σε κρίσιμη καμπή

Ταύροι και Σκορπιοί είναι οι πρώτοι αλλά όχι οι μόνοι

Πανσέληνος-Έκλειψη στο Σκορπιό: Τα ζώδια που θα βρεθούν σε κρίσιμη καμπή

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 05/05, 20:24 ώρα Ελλάδας, στις 14° 58’ του Σκορπιού, η οποία είναι και η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2023. Επηρεάζει Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 14-15 μοίρες.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε πολύ κοντινή απόσταση, θα δηλώσει το "παρών" σε αυτή την Πανσέληνο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις, στα επαγγελματικά, τα ερωτικά, τα οικονομικά και τις σχέσεις τόσο των παραπάνω ζωδίων, όσο και σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που θα χρειαστεί να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά και πρόθυμα να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλιώς θα βρεθούν προ τετελεσμένων.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια θα βρεθούν σε κρίσιμη καμπή με την Πανσέληνο-έκλειψη στον Σκορπιό:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος/η, για να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Επειδή η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι ασταθής και τα πάθη σου μπορεί να σε κυριεύσουν, οφείλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, να μην ξεφύγεις από τα όριά σου, αν δεν γνωρίζεις καλά ανθρώπους και καταστάσεις και να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Μην ξεχνάς ότι διανύεις μια περίοδο, όπου θα αναθεωρήσεις πολλά, θα ανατρέψεις άλλα τόσα και θα "τελειώσεις" οριστικά με κάποια άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στον άξονά σου, θες-δε θες, θα ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και θα βάλεις τα πάντα σε μια καινούργια βάση. Ένας δεσμός ετών, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μπορεί να τελειώσουν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, από τη στιγμή που πλέον δε σε εκφράζουν ή δε σου προσφέρουν ικανοποίηση, όπως επίσης και να δημιουργήσεις κάτι νέο. Δεν είναι απίθανο, ακόμα, να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους ή να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό που συγκεντρώνει περισσότερες προοπτικές για επιτυχία ή κέρδη. Οι άλλοι, πάντως, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, αφού θα σε επηρεάσουν αρκετά και ίσως πάρεις ορισμένες αποφάσεις κατόπιν πίεσης. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγεις το οτιδήποτε, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΛΕΩΝ ♌

Με την Πανσέληνο-έκλειψη στον Σκορπιό, αρκετά απρόσμενα γεγονότα και εξελίξεις να περιμένεις από το σπίτι, αλλά και το περιβάλλον σου, οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση του χώρου σου, να κάνεις διάφορες παρεμβάσεις, αλλαγές, αγορές ή επιδιορθώσεις για να γίνει πιο λειτουργικός και άνετος, αλλά, δεν αποκλείεται όλα αυτά να γίνουν, εξ αιτίας μιας αναγκαστικής μετακόμισης ή ζημιάς. Επίσης, η διευθέτηση ενός ακινήτου ή άλλων πρακτικών θεμάτων, ίσως απαιτήσει πολύωρες συναντήσεις και συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας, όπως και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σου για την επίλυσή τους, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις ξαφνική αλλαγή πλεύσης, πείσμα και απολυτότητα, που θα οδηγήσουν σε πολλές εντάσεις και διαξιφισμούς, που θα σε φέρουν στα όριά σου. Πιθανό είναι κι ένα πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου που θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον 10ο οίκο σου δημιουργεί αναταραχή στα επαγγελματικά σου κι αν είχες προσπαθήσει να εγκαθιδρύσεις μια καινούργια κατάσταση ή είχες δείξει επιμέλεια και αφοσίωση, η ψυχολογία σου θα πέσει από όλα όσα γίνουν. Επειδή η αστάθεια που επικρατεί στον συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλη και τα πράγματα ρευστά, μπορεί να στραφείς στην αναζήτηση κάποιας άλλης δουλειάς που θα σου αποφέρει έσοδα, αναγνώριση ή περισσότερες προοπτικές. Πιθανόν να αναθεωρήσεις αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των καταστάσεων και να καταλήξεις ότι ό,τι έκανες τόσο καιρό δε σε εξέφραζε ιδιαίτερα, γι’ αυτό θα αρχίσεις να ψάχνεις για κάτι διαφορετικό ή πιο κοντά στα δικά σου στάνταρ. Εντάσεις πάντως να περιμένεις με προϊσταμένους ή το αφεντικό σου, ενώ παίζει και απόλυση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Πανσέληνο-έκλειψη στον 2ο οίκο σου, είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία για την οικονομική σου κατάσταση κι όχι άσκοπα, εξ αιτίας μιας απρόσμενης εξέλιξης, γι’ αυτό και μπορεί να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, υιοθετώντας μια πιο ελεγχόμενη πολιτική, προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσεις, όσα έχεις, αλλά και για να αντεπεξέλθεις. Το ότι θα περικόψεις δαπάνες που δεν είναι άμεσης ανάγκης είναι μάλλον βέβαιο. Ωστόσο, μην απορήσεις, αν ανακύψουν έκτακτα έξοδα, αμέσως μόλις πάρεις λεφτά στα χέρια σου. Από την άλλη, στα ερωτικά σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι για να υπάρξει βελτίωση, οφείλεις να είσαι ξεκάθαρος/η και σαφής. Ανατροπές και στροφή 180ο μοιρών από την δική σου πλευρά θα υπάρξουν, όπως επίσης και αναθεωρήσεις των θέλω σου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον 8ο οίκο σου σε καλεί επιτακτικά να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά σου θέματα, που κρατούν καιρό και να τα ξεκαθαρίσεις. Οτιδήποτε αφορά σε πιστωτικά ιδρύματα, εφορία, ασφάλειες που μένουν ανοιχτά, οφείλεις τώρα να τα διευθετήσεις. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα εισοδήματά σου, να πάρεις ίσως κάποια χρήματα που δεν περίμενες, όμως το ίδιο πιθανό είναι παράλληλα να σκάσουν και έξοδα από το πουθενά. Από την άλλη, με τον ερωτισμό σου να αυξάνεται κατακόρυφα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου υπόσχεται μοναδικές και παθιασμένες νύχτες, ωστόσο, το να βιαστείς να... επενδύσεις πάνω του δεν είναι συνετό, αφού τα δεδομένα σύντομα θα αλλάξουν και ενδεχομένως οι πιέσεις να είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείς να αντέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Πανσέληνος-έκλειψη, που γίνεται στον 11ο οίκο σου, έρχεται να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σου δημιουργεί τη διάθεση να σταματήσεις να κάνεις παρέα με κάποιους άλλους που δεν ταυτίζεσαι πλέον με τις αντιλήψεις τους και να ξανοιχτείς σε διαφορετικούς χώρους, έτσι ώστε να διευρύνεις τον κύκλο σου, εμπλουτίζοντάς τον όμως με καινούργιους ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις περισσότερα κοινά. Ενδεχομένως να αποχωρήσεις κι από μια ομάδα για τους ίδιους λόγους, ενώ δεν αποκλείεται την ώρα που μια παλιά φιλία θα τελειώσει, να έρθει μια νέα και πιο δυνατή. Ένας έρωτας είναι επίσης πιθανός, με πρόσωπο που μέχρι πρότινος οι επαφές σας ήταν τυπικές ή θα εμφανιστεί ξαφνικά στο προσκήνιο, μέσω του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον 5ο οίκο σου έρχεται να φέρει απρόσμενες αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση, καθώς δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, αφού εκτός της χημείας σας, θα έχετε και κοινές επιδιώξεις, οπότε υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης που αναζητάς καιρό. Ωστόσο η πορεία δε θα είναι στρωμένη με ρόδα και είναι πολύ πιθανό να τελειώσει το παθιασμένο ειδύλλιο, όσο σύντομα άρχισε, αφήνοντάς σε πληγωμένο/η. Από την άλλη, ενδέχεται να αναγκαστείς να αφιερώσεις αρκετό από τον χρόνο σου σε ένα φιλικό ή πολύ δικό σου άτομο που θα χρειαστεί ξαφνικά την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αρκετά πράγματα δε θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις, γι' αυτό να παραμείνεις σε εγρήγορση.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved