AstroBeauty Μαΐου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Αν θέλεις να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, λάβε υπόψη σου τις ημερομηνίες που σου προτείνουμε

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroBeauty Μαΐου 2023: Οι ιδανικές μέρες για φροντίδα και ομορφιά

Δεν σου βγήκε το χρώμα των μαλλιών όπως ήθελες; Μήπως η κομμώτρια ή ο κομμωτής σου πήρε τα μαλλιά περισσότερο από αυτό που είχατε συνεννοηθει ή το καινούργιο σου κούρεμα δε σου πάει καθόλου και μετάνιωσες; Σου χάλασε το ημιμόνιμο; Η αποτρίχωση με laser δεν πήγε καλά ή το beauty spa, εκτός του ότι σε ξεπεντάριασε, δε σου πρόσφερε κάτι σημαντικό; Για όλα τα παραπάνω και για ακόμα περισσότερα, υπάρχει εξήγηση! Μάλλον πήγες κόντρα στους πλανήτες και τα ζώδια που δε σε ευνοούσαν εκείνες τις μέρες.

Μη γελάς! Το ήξερες, πχ, ότι οι γυναίκες, χρόνια πριν, κούρευαν, έβαφαν τα μαλλιά τους ή έκαναν θεραπείες ομορφιάς με βάση τη Σελήνη; Οι κινήσεις και οι όψεις των πλανητών, αλλά και οι διελεύσεις της Σελήνης είναι ένας εξαιρετικός οδηγός για να κλείσεις τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο, να φτιάξεις τα νύχια σου, να περιποιηθείς τον εαυτό σου, αλλά και να κάνεις τα ψώνια σου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις επιλογές σου και τα αποτελέσματα.

Θυμήσου ότι η Σελήνη παραμένει σε κάθε ζώδιο 2,5 ημέρες, ενώ οι όψεις έχουν επιρροή περίπου +/- 2 μέρες από την ημερομηνία που ολοκληρώνονται με ακρίβεια!

Δες παρακάτω ποιες ημερομηνίες, μέσα στον Μάιο, είναι ιδανικές για όλα τα παραπάνω και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!

2-3 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Την καλύτερη κρέμα για τις ανάγκες του δέρματός σου θα διαλέξεις, αν πας σήμερα για ψώνια. Επίσης, ό,τι αγοράσεις από ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και το στιλ τους.

4 ΜΑΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Καλύτερα να μην κάνεις σήμερα μία ακριβή αγορά σε ρούχα, παπούτσια, κρέμες, αρώματα ή καλλυντικά. Είναι πολύ πιθανό να το μετανιώσεις έπειτα ή να μη μείνεις καθόλου ευχαριστημένος/η με το αποτέλεσμά τους κι ας σου τα είχαν πλασάρει ως τα καλύτερα. Η μέρα δεν ενδείκνυται ούτε για θεραπείες τύπου botox ή τη δοκιμή καινούριων.

5 ΜΑΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΔΙΑ

Εξαιρετική μέρα για να κάνεις στον εαυτό σου ένα πολυτελές δώρο, αγοράζοντας κάτι που εδώ και καιρό έχεις βάλει στο μάτι, ειδικά κοσμήματα ή ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ. Ωστόσο, δεν θα αποφύγεις τις υπερβολές και μπορεί να φορτωθείς εύκολα ένα κάρο πράγματα που δεν θα χρειάζεσαι. Οποιαδήποτε θεραπεία αισθητικής ή επέμβαση, μία επίσκεψη στο κομμωτήριο ή σε ένα nail- spa θα σε αφήσει κατευχαριστημένο/η. Extra tip, λόγω του ανάδρομου, που σήμερα κάνει επίσης όψη με την Αφροδίτη προτίμησε μαγαζιά και επαγγελματίες που έχεις δοκιμάσει και στο παρελθόν, ενώ καλό θα ήταν να μην πειραματιστείς με καινούρια πράγματα.

5 ΜΑΙΟΥ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Η καλύτερη μέρα για να βάψεις τα μαλλιά σου! Το χρώμα διατηρείται περισσότερο, ενώ εάν συνδυάσεις και κάποιες θεραπείες ή μάσκες, θα δεις πραγματική αλλαγή στην ποιότητα της τρίχας σου.

6-8 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα, φρόντισε να εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα. Κάνε ένα scrub με θαλασσινό αλάτι και εφάρμοσε στο δέρμα σου μία κρέμα για να την καταπολεμήσεις. Προτίμησε να είναι κάποια με φυσικά συστατικά και θα δεις θαύματα!

10-13 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Οι καλύτερες μέρες για να κλείσεις το ραντεβού σου για μανικιούρ και πεντικιούρ. Στα πόδια, ζήτησε έξτρα περιποίηση με κρέμες, αιθέρια έλαια και bath bombs!

14-15 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

Το καλύτερο θα ήταν να κανονίσεις να πας για ένα χαλαρωτικό μασάζ και να ξεκουραστείς. Ένας καλός ύπνος θα σε κάνει να λάμπεις! Απόφυγε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση ή τη δοκιμή νέων καλλυντικών.

15-17 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Αποφεύγεις να πειράξεις οτιδήποτε πάνω στο κεφάλι σου, σήμερα! Αυτό σημαίνει πως είναι καλύτερα να αναβάλλεις την επίσκεψη στο κομμωτήριο, να μην βγάλεις τα φρύδια σου, να μην πας για botox ή extensions βλεφαρίδων.

19 ΜΑΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Αυτή η μέρα είναι από τις πιο καλές για να πας για κούρεμα, εάν θέλεις όμως τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα. Αντιθέτως και για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μην κανονίσεις ραντεβού για αποτρίχωση. Το αποτέλεσμα θα κρατήσει λιγότερο από όσο περιμένεις.

20-21 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Μην προτιμήσεις αυτές τις μέρες για manicure ή pedicure. Πολύ πιθανό να μην σου αρέσει το αποτέλεσμα ή να σου χαλάσει γρήγορα. Μόνο εάν κάνεις κάτι πολύ απλό, θα είσαι ΟΚ. Διάφορα εφέ και τεχνοτροπίες δεν θα σου κάτσουν καλά.

22-23 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Οποιαδήποτε θεραπεία μπορεί να σε ανανεώσει, προτίμησε να την κάνεις σήμερα για καλύτερα αποτελέσματα.

24-25 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

Οπωσδήποτε είναι κατάλληλη η μέρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο. Ακόμη κι ένα απλό χτένισμα να επιλέξεις, θα σου βγει τόσο καλό που αποκλείεται να μην ακούσεις πολλά κομπλιμέντα. Μπορείς, επίσης, να αγοράσεις ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, κοσμήματα, ένα ακριβό άρωμα. Όλα όσα θα σε κάνουν να νιώσεις την πολυτέλεια. Προσοχή μόνο, να μην πάρεις κάτι πολύ λαμπερό ή υπερβολικό σε τέτοιο βαθμό που να είναι κακόγουστο.

26 ΜΑΙΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ

Η κατάλληλη μέρα για να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου και να καταπλήξεις τους πάντες. Δοκίμασε ένα καινούριο χτένισμα ή κούρεμα στα μαλλιά, αλλά και ένα εντελώς διαφορετικό χρώμα. Αγόρασε αξεσουάρ και ρούχα που κάνουν την διαφορά και απλά ξεχώρισε από το πλήθος!

26-27 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Κανόνισε οπωσδήποτε να φτιάξεις τα νύχια σου! Ένα απλό μανικιούρ ή πεντικιούρ, αλλά και εργασίες πιο απαιτητικές, όπως το να βάλεις τεχνητά νύχια θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα είναι άψογα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

29-30 ΜΑΙΟΥ

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Όπως και στις αρχές του μήνα, οι αγορές που θα κάνεις, όπως και οι θεραπείες που θα επιλέξεις θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο/η.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved