Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 20/04 έως 19/05

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 20/04 έως 19/05

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 22/04, που γίνεται η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Κριό έως την επόμενη, στις 19/05.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ποντικός

Οι σχέσεις σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες να κάνεις γνωριμίες και μπορεί να βρεις το ταίρι σου, πιθανόν μέσα από τον φιλικό ή τον κοινωνικό σου κύκλο. Η ζωή με τον/την σύζυγό σου ή τα παιδιά σου θα γίνει πιο ευχάριστη, αν περνάς περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θα πρέπει να αφήσεις για λίγο τη δουλειά σου και να εστιάσεις στις απαιτήσεις της οικογένειας. Η υγεία σου θα είναι καλή, ωστόσο, υπάρχει η περίπτωση ενός μικροτραυματισμού ή μικροατυχήματος.

Βούβαλος

Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης και είναι στο χέρι σου να τις εκμεταλλευτείς. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, η δουλειά σου θα πηγαίνει όλο και καλύτερα. Γενικά, να περιμένεις κερδοφόρες προσφορές και οικονομικά οφέλη. Εκτός από το μισθό σου, ίσως έρθουν επιπλέον χρήματα από απρόβλεπτες πηγές. Αντίθετα, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες στη σχέση με τον/ην σύντροφό σου. Ίσως απαιτήσει να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, κάτι που δε σου είναι εύκολο αυτή την περίοδο, οπότε θα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να σε χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην υγεία και τα οικονομικά σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι πολλά υποσχόμενο. Στη δουλειά σου τα πράγματα θα πάνε καλά, αν εργαστείς σκληρά και διατηρήσεις το θετικό κλίμα και τις ισορροπίες στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους υπαλλήλους σου. Αν ψάχνεις για δουλειά ή θέλεις να κάνεις μια αλλαγή, να μελετήσεις αρκετά τις όποιες προοπτικές και προτάσεις, χωρίς να βιαστείς. Επιπλέον χρήματα που θα σου έρθουν μπορείς να τα επενδύσεις, αν και είναι προτιμότερο, προς το παρόν να τα βάλεις στην άκρη. Στη σχέση σου είναι σημαντικό να μην αφήσεις να χαθεί η επικοινωνία, εξ αιτίας μιας εναλλαγής στη διάθεσή σου. Στην υγεία σου, σε γενικές γραμμές, πρόβλημα δε θα έχεις, εκτός ίσως από κάποιες μικροενοχλήσεις λόγω εποχής.

Λαγός/Γάτα

Αν είσαι συνεπής και προσειλωμένος, μπορείς, αυτό το χρονικό διάστημα, να επιτύχεις αρκετούς από τους στόχους σου. Αν η δουλειά είναι δική σου, θα τα καταφέρεις, αν διατηρήσεις καλές σχέσεις με συνεργάτες και υπαλλήλους σου. Απόφυγε διενέξεις και συγκρούσεις και να επικεντρώσου στην εργασία σου. Οικονομικά, θα τα πας εξαιρετικά. Θα πάρεις επιπλέον χρήματα, είτε από το επάγγελμά σου είτε από μια επένδυση. Προσπάθησε να αποταμιεύεσεις το μεγαλύτερο μέρος τους και μην ρισκάρεις, σκοπεύοντας στο εύκολο και γρήγορο κέρδος. Η σχέση σου δε θα έχει κανένα πρόβλημα, η υγεία σου το ίδιο και θα έχεις χαρούμενη διάθεση.

Δράκος

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα. Η καριέρα σου θα σημειώσει εξαιρετική πρόοδο, έχοντας τη στήριξη τόσο συναδέλφων, όσο και υψηλά ιστάμενων ατόμων. Μάλιστα οι σχέσεις σας θα συσφιχτούν ακόμα περισσότερο. Τα οικονομικά σου θα πάνε καλά και θα υπάρξει εισροή χρημάτων, που καλό θα ήταν να επενδύσεις σωστά για να τα αβγατίσεις. Από την άλλη, στα ερωτικά σου μην περιμένεις σπουδαία πράγματα, οπότε αν είσαι μόνος, είναι προτιμότερο να παραμείνεις έτσι, καθώς αργότερα θα έχεις αρκετά θετικές προοπτικές. Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τριβές και εντάσεις με το ταίρι σου.

Φίδι

Αρκετές εξελίξεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να βάλλεις τα δυνατά σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν επιμείνεις, τότε θα έχεις και τα ανάλογα κέρδη ή ένα επιπλέον ποσό, σαν bonus. Αν είσαι επιχειρηματίας, θα αυξήσεις τα έσοδά σου, ίσως υπάρξουν κι οι προοπτικές επέκτασης, ενώ ένα ταξίδι σου για επαγγελματικούς λόγους θα είναι επιτυχημένο. Αν είσαι μόνος, θα σου δοθεί η ευκαιρία για να κάνεις σχέση, ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσεις αρκετά για να την κρατήσεις.

Άλογο

Αρκετές διακυμάνσεις της διάθεσής σου θα έχεις αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να μπουν σε δοκιμασία οι προσωπικές σου σχέσεις, γι' αυτό καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός με τα ξεσπάσματά σου. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου θα κάνουν, επίσης, το εργασιακό σου περιβάλλον εξαιρετικά δυσάρεστο, κάτι που θα βάλει τη θέση σου σε κίνδυνο ή την πελατεία σου, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Επιπλέον, είσαι επιρρεπής σε τραυματισμούς, οπότε μη βιάζεσαι, μην αφαιρείσαι και κυρίως πρόσεξε, αν γυμνάζεσαι.

Κατσίκα/Πρόβατο

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είναι ευοίωνο για τις σχέσεις σου, ειδικά τις ερωτικές, καθώς θα έρθεις αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα, που όμως θα σε ωριμάσουν. Αν είσαι ελεύθερος, μην περιμένεις κάτι να συμβεί τώρα και να αλλάξει η κατάστασή σου. Η επαγγελματική ζωή θα είναι γεμάτη από προκλήσεις και εντάσεις γι' αυτό πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να μην έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους ή προϊσταμένους σου. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις το ομαλό κλίμα, θα σημειώσεις σημαντική πρόοδο. Η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί με ξεκούραση και περισσότερο ύπνο. Η ανάπαυση θα αποδειχθεί ευεργετική και για το σώμα και για το νευρικό σου σύστημα.

Πίθηκος

Αρκετά ευνοϊκή για σένα θα είναι η συγκεκριμένη περίοδος, αφού θα καταφέρεις, με τη συνεργασία και άλλων, να επιτύχεις εύκολα και γρήγορα έναν στόχο σου. Αν είσαι άνεργος, τώρα ίσως βρεις μια δουλειά που θα σου αρέσει. Ακόμα, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου και τα οικονομικά σου. Ίσως σου έρθουν χρήματα από επενδύσεις. Αν έχεις διαφορές, προσπάθησε να τις λύσεις εξωδικαστικά, καθώς έχεις πιο πολλές πιθανότητες να βρεις λύση. Η υγεία σου θα είναι καλή και θα παραμείνει, αρκεί να τρέφεσαι σωστά.

Πετεινός

Νορμάλ θα είναι η συγκεκριμένη περίοδος, κατά την οποία θα υπάρξουν και καλές στιγμές και εντάσεις, κυρίως στην προσωπική σου ζωή που θα σε επηρεάσουν και θα έχεις πρόβλημα στην εκπλήρωση των καθηκόντων σου. Γι' αυτό κράτα μακριά τα ερωτικά από τα επαγγελματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, μην περιμένεις κάποια άνοδο, ενώ αν είσαι εργαζόμενος, να είσαι προετοιμασμένος να αποδεχτείς μερικές σημαντικές αλλαγές στη δουλειά σου. Ό,τι κι αν συμβεί, με περισσότερη αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά, θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Εκεί που δε θα έχεις θέμα είναι τα οικονομικά σου. Θα έχεις επιπλέον χρήματα, οπότε θα καλύψεις τις ανάγκες σου και θα σου μείνουν κιόλας. Είναι πιθανά κέρδη από μια πώληση ή επένδυση.

Σκύλος

Δε θα έχεις αλλαγές και προκλήσεις, αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε θα μπορέσεις να επικεντρωθείς σε κάτι καινούργιο ή στην προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά, θα τα πας περίφημα, αφού το έργο σου θα εκτιμηθεί από τους ανωτέρους σου, ενδεχομένως να πάρεις κι ένα δώρο, πιθανόν χρηματικό, ενώ οι σχέσεις με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τους υπαλλήλους σου θα είναι εγκάρδιες. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να πετύχεις ό,τι θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα υπάρξει ανάπτυξη κι αν ξεκινήσεις τώρα μια δική σου δουλειά, οι συνθήκες για κέρδη είναι οι κατάλληλες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να έχεις μια σωστότερη οικονομική διαχείριση και να κρατάς σε ισορροπία έσοδα και έξοδα.

Χοίρος

Όσον αφορά στον έρωτα και τα χρήματα, αυτή η περίοδος σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα πάρεις ένα σημαντικό ποσό που θα σε βοηθήσει να καλύψεις τις ανάγκες σου, να κάνεις μια αγορά ή να φτιάξεις το σπίτι σου, ενώ αν είσαι μόνος, ίσως παρουσιαστεί το κατάλληλο άτομο και να προχωρήσεις σε σχέση. Το σίγουρο είναι ότι θα ελκύεις αρκετά, όχι μόνο για την εικόνα, αλλά και την προσωπικότητά σου. Στη δουλειά σου, ωστόσο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις και οι σχέσεις σου με έναν συνεργάτη ή τη διοίκηση θα ενταθούν. Ίσως όμως να μην καταφέρεις κάτι που είχες σαν στόχο και να στενοχωρηθείς. Κάποια θέματα υγείας θα αντιμετωπιστούν με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση.

Διάβασε επίσης: Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved