Πανσέληνος στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα συμμαχήσουν και θα βγουν κερδισμένα

Ζυγοί και Αιγόκεροι κάνουν το πρώτο βήμα

Πανσέληνος στο Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα συμμαχήσουν και θα βγουν κερδισμένα

Η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στις 6/4, 07:34 ώρα Ελλάδας, 16° 07’ του Ζυγού, επηρεάζοντας τα ζώδια, κυρίως, του Παρορμητικού Σταυρού, (Ζυγός, Κριός, Καρκίνος και Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου, καθώς, επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 16 μοίρες, που καλούνται να εξισορροπήσουν μέσα τους και στη ζωή τους αντίρροπες δυνάμεις, έτσι ώστε να επαναφέρουν την αρμονία στις σχέσεις και το περιβάλλον τους. Κι όλα θα γίνουν πιο εύκολα, αν και οι δυο πλευρές κάνουν ένα βήμα πίσω και δείξουν πρόθυμες να γεφυρώσουν τις μεταξύ τους διαφορές, αφήνοντας πίσω το εγώ τους.

Με τον Δία στον Κριό αρκετά κόντα στην Πανσέληνο, οι πρωτοβουλίες αλλά και τα ρίσκα που θα παρθούν θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Πάμε, λοιπόν, ποια ζώδια θα συμμαχήσουν για να κερδίσουν την παρτίδα με την Πανσέληνο στον Ζυγό:

ΖΥΓΟΣ ♎

Σαν θέαμα, η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου είναι αξεπέραστη, ωστόσο, θα φέρει και πολλές εξελίξεις που δε θα σου αρέσουν, ανεξάρτητα αν αργότερα διαπιστώσεις ότι ήταν προς όφελός σου. Με δεδομένο ότι λόγω της συμβιβαστικής σου φύσης και της τάσης σου να μην χαλάς τις ισορροπίες, κάνεις υποχωρήσεις ή παραχωρήσεις, τώρα, όπως θα διαπιστώσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στο αμήν και να πεις «ως εδώ», αφού αν δεν σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν κάνεις. Εκτός από την εμφάνισή σου, που ίσως αλλάξεις, καλείσαι να αλλάξεις και τακτική και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν, παίρνοντας τα ηνία κάποιων καταστάσεων στα χέρια σου. Δεν γίνεται να τα έχεις καλά με όλους και εσύ να μένεις με το παράπονο. Γι’ αυτό θα κοιτάξεις πρώτα τον εαυτό σου και το τι θέλεις και οι άλλοι θα έρθουν σε δεύτερη μοίρα, κάτι που, όπως είναι φυσιολογικό, θα προκαλέσει εντάσεις και αφού θα δυσαρεστήσεις αρκετούς.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 7ο οίκο σου, τον Ζυγό επηρεάζει τις σχέσεις σου και κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη σου για συντροφικότητα, για να βρεις ένα πρόσωπο να ταιριάξεις, να κάνεις συνεργασίες ή συμμαχίες. Πολύ πιθανό μάλιστα να σου γίνει μια κρούση από κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά και να μπεις στη διαδικασία να το σκεφτείς σοβαρά. Ωστόσο, μέσα σου θα επικρατεί μια μάχη μεταξύ του τι θέλεις εσύ και του τι ζητούν οι άλλοι από εσένα κι αν μπορείς να ανταποκριθείς, όμως για να λειτουργήσει το οποιοδήποτε σχήμα, θα πρέπει να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, να αποκτήσεις συμβιβαστικό πνεύμα για χάρη του κοινού καλού και συμφέροντος.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 10ο οίκο σου, τα επαγγελματικά σου έρχονται στο προσκήνιο (αν έφυγαν και ποτέ), καθώς είναι πιθανή μια αστάθεια και ανισορροπία που με τη σειρά της σου δημιουργεί αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον, κάτι που λογικό είναι να σε αγχώνει. Από την άλλη, οι σχέσεις με τους ανωτέρους ή το αφεντικό σου δεν ήταν κι οι ιδανικές, αφού κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις σου φαίνονταν βιαστικές, σπασμωδικές ή άδικες, αλλά αυτή είναι κι η πρόκληση: Να μπορέσετε να αποδεχτείτε και οι δυο πλευρές ότι έγιναν λάθη και να πάτε ένα βήμα παρακάτω, αφού ο κοινός σας στόχος είναι η επιτυχία. Από την άλλη, θα ρίξεις το βάρος οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που είναι πιο σημαντικά στη ζωή σου ή όταν τελειώσουν όλα αυτά, μπορεί να ανεξαρτητοποιηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου, αφού ούτε οι ικανότητες σου λείπουν, ούτε η διάθεση να βάλεις νέους στόχους. Πάντως θα έχεις και προτάσεις...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος γίνεται στον 4ο οίκο σου επηρεάζοντας το περιβάλλον σου. Ενδεχομένως να υπήρχαν καβγάδες ανάμεσα σε σένα και τα άτομα της οικογένειάς σου, να δημιουργήθηκε θέμα ή να βρισκόσουν σε δίλημμα σχετικό με τα επαγγελματικά σου. Τώρα όμως είναι καιρός να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προσπαθήσεις να επαναφέρεις τις ισορροπίες, κάνοντας το πρώτο βήμα, ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Ίσως μάλιστα υπάρξει και ευνοϊκό κλείσιμο σχετικά με ένα ακίνητο ή κληρονομιά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να φιλοξενήσεις ένα πρόσωπο, έτσι ώστε να αλλάξουν οι συνήθειές σου, να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο χώρο σου ή να αγοράσεις είδη διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού ή ένα έπιπλο ή να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε κάποιες εργασίες που έτσι κι αλλιώς σκεφτόσουν τον προηγούμενο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει τόσο την αντίληψη που έχεις για τα υλικά αγαθά, όσο και για τα συναισθήματά σου. Ενδεχομένως να διχαστείς ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και σε αυτά που θέλουν οι άλλοι, που εννοείται ότι δε θα συμφωνούν με τα δικά σου, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό σου. Επίσης, είναι πιθανό να χαλάσεις αρκετά χρήματα για αγορές προσωπικών ειδών, ρούχων ή καλλυντικών, που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου. Μεγαλώνοντας οι ανάγκες σου και οι επιθυμίες σου όμως θα μεγαλώσουν και τα έξοδά σου όποτε θα χρειαστεί σύντομα να μαζευτείς ή να βρεις τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Και στα ερωτικά σου θα υπάρξει μια αλλαγή κι ίσως γίνεις πιο επίμονος και διεκδικητικός, όμως θα χρειαστεί να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να δώσεις χώρο και χρόνο στο άλλο άτομο, χωρίς να το πιέζεις.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Αυτή η Πανσέληνος σου δίνει τον χρόνο να κάτσεις να σκεφτείς και να επαναπροσδιορίσεις τις επιλογές σου, τόσο στα οικονομικά όσο και τα ερωτικά σου. Ίσως διαπιστώσεις ότι παρασυρμένος από το τι νιώθεις μια δεδομένη στιγμή ή έχοντας στόχο το να καλύψεις ένα συναισθηματικό κενό σου, αφήνεις πρακτικές ανάγκες σου ακάλυπτες. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει να αποδεχτείς κάποιες αλήθειες, αλλά και γίνεις πιο μαχητικός και διεκδικητικός, όχι να υποχωρείς στην πρώτη αντίδραση που βλέπεις ή για να μη χαλάς χατίρια. Θα έχεις επίσης τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς σου και σχετικές υποχρεώσεις σου, αλλά και να κάνεις μια αναζήτηση αγοράς. Κάποιο άτομο ενδεχομένως να σε ελκύσει αρκετά, όμως μη βιάζεσαι. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, πριν ενδώσεις. Δεν αποκλείεται όμως και το να δώσεις τα παπούτσια στο χέρι σε ένα άλλο που σε παιδεύει καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Πανσέληνος που γίνεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνει την κοινωνικότητά σου και τη διάθεσή σου να γνωριστείς, να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα και ενδιαφέροντα και να φλερτάρεις. Κι επειδή, ως γνωστόν, όποιος ψάχνει, βρίσκει, είναι πολύ πιθανό να βρεις κάποιον/α που θα σου αρέσει. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου πρόσωπο που είχες γνωρίσει πρόσφατα και σε είχε ελκύσει και να το πιάσετε από εκεί που τοα αφήσατε. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να δεις αν και πόσο είσαι έτοιμος να κάνεις σχέση ή θέλεις να παραμείνεις ελεύθερος και... διαθέσιμος για να μπορείς να κάνεις παιχνίδι. Αν είσαι δεσμευμένος, θα νιώσεις ότι χρειάζεστε κάτι να ανάψει και πάλι τη φλόγα, ενώ αν έχεις παιδιά θα υπάρχουν στιγμές αγάπης αλλά και τσακωμών μεταξύ σας.

Διάβασε περισσότερα:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved