Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Απρίλιο του 2023

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Αυτά τα ζώδια θα είναι τα πιο γκαντέμικα τον Απρίλιο του 2023

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Απρίλιος δε θα σου φερθεί και πολύ καλά. Δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν!

Προβλήματα και εμπόδια αναμένονται λοιπόν τον Απρίλιο, αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έλλειψη κατανόησης

Με τον Άρη να βρίσκεται απέναντί σου όλο τον Απρίλιο, όπως γίνεται αντιληπτό, εκεί που θα ταλαιπωρηθείς είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σου, ενδεχομένως για να καταλάβεις ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου, όπως οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου και απαιτούν μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Σαφώς και τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι, όμως θα πρέπει να τους το δείξεις κιόλας, έτσι ώστε να μειώσεις τα παράπονα ή τη δυσαρέσκειά τους. Στο ανάλογο δίλημμα σε βάζει τόσο η Πανσέληνος στον Ζυγό, στις 6/4, όσο και πολύ περισσότερο η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή Έκλειψη στις 20/4, στρέφτοντας με πολύ απότομο τρόπο την προσοχή σου στην οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε άλλα νέα, ο/η σύντροφος ή ένας συνεργάτης σου ενδεχομένως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί τη βοήθεια ή τη στήριξή σου, ίσως όμως και να μην συγχωρεί πια μια δική σου ψυχρότητα ή έλλειψη κατανόησης ή έντονου ενδιαφέροντος και θελήσει να σε εγκαταλείψει. Μια ρήξη είναι πολύ πιθανή πάντως.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί!Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΖΥΓΟΣ: Έχε το νου σου

Ο Άρης στον 10ο οίκο σου, εκτός από την μεγάλη πίεση και το άγχος, σε κάνει ευερέθιστο κι εκνευρίζεσαι ή ξεσπάς με το παραμικρό, οπότε και οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι δύσκολες, ενώ δεν αποκλείται να βγουν και μαχαίρια ξαφνικά ή να καταλάβεις ότι τόσο καιρό κάποιος/α προσπαθεί να σε βγάλει εκτός τοπίου. Γενικά, θέματα δουλειάς θα σε ζορίσουν αρκετά ή θα κληθείς να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά ή θα φορτωθείς με παραπάνω ευθύνες ή πρωτοβουλίες. Το πεδίο μάχης μεταφέρεται στις υπόλοιπες σχέσεις σου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 6/4, να προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ στις 20/4 με τη Νέα Σελήνη έκλειψη στον Κριό, μια επανάσταση της άλλης πλευράς ή μεγάλο ξέσπασμα, μπορεί να οδηγήσει στο να τραβήξετε δρόμους χωριστούς, είτε με ένα συνεργάτη είτε με το έτερο ήμισυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με ρέγουλα

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό σου οίκο όλο τον Απρίλιο, ήδη βλέπεις ότι δε σταυρώνεις δεκάρα, ότι τα έξοδά σου έχουν διπλασιαστεί, οπότε το άγχος και η ανασφάλεια θα σε κυριεύσουν, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να σε πιάσει μια ξαφνική καταναλωτική μανία, με αποτέλεσμα να χαλάς περισσότερα χρήματα από όσα παίρνεις. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου, καθώς οι επιθυμίες σου θα είναι πολλές και έντονες κι ίσως κάποια στιγμή χάσεις το μπούσουλα. Ας, μην ξεχνάμε και τον Κρόνο στους Ιχθύς που βάζει εμπόδια στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία, δυσκολίες στην ανέλιξή σου ή σε φορτώνει με εξτρά καθήκοντα, αλλά και μια Πανσέληνο, στις 6/4, που μπορεί να έχει έρωτα, αλλά και χωρισμό σε περίπτωση που το ταίρι σου σε πιάσει να χαριεντίζεσαι και να φλερτάρεις δεξιά κι αριστερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δράσεις και αντιδράσεις

Μπορεί ο Άρης να είναι στο ζώδιό σου και να σε σπρώχνει σε δράσεις και αντιδράσεις, ωστόσο, έχεις και μια συναισθηματική αστάθεια, κάτι που, στην παρούσα φάση, ενδεχομένως να προκαλέσει πολύ περισσότερα προβλήματα, τόσο στον οικογενειακό, όσο και τον επαγγελματικό σου τομέα. Δεν αποκλείεται να σηκώσεις μπαϊράκι και σαν μια "κα Κοκοβίκου" να φωνάξεις "ξύπνησαν οι σκλάβοι" και να γίνει ένας χαμός στο σπίτι ή τη δουλειά σου, γιατί ενδεχομένως να είσαι κι άδικος και να κατηγορείς τον έναν ή τον άλλο, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σου και την άλλη στιγμή να γκρινιάζεις και να παραπονιέσαι ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει, κάτι που σε κάποιους/ες θα είναι ανυπόφορο. Μια πρώτη δόση μπορεί να πάρεις με την Πανσέληνο στις 6/4, το πιο πιθανό είναι όμως το μπαμ να γίνει με τη Νέα Σελήνη έκλειψη στις 20/4 κι εκεί που ήσουν καβάλα στο άλογο να πέσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved