Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Απρίλιο

Έλα να ανεβαίνουν τα παιδιά...

Αυτά τα ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Απρίλιο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Απρίλιο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα αφήσει, από πολλές απόψεις, αρκετά ευχαριστημένα. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα, με την τύχη να σε συνοδεύει!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Απρίλιο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΚΡΙΟΣ

Κακό μάτι να μη σε δει, εσένα του β' και γ' δεκαημέρου, καθώς και πάλι βρίσκεσαι στην πρώτη θέση, αυτών που θα περάσουν υπέροχα και για να λέμε και την αλήθεια, ούτε τον Απρίλιο θα κακοπεράσεις, αφού η Αφροδίτη φεύγει από τον 8ο οίκο σου, αλλά έρχεται ο Ερμής να σου προσφέρει λύσεις σε οικονομικά αδιέξοδα, συμφωνίες επικερδείς και χρήμα. Ε, θα έχεις και τον Δία να σε προμοτάρει και επιτέλους να δεις και εσύ Θεού πρόσωπο, κυρίως αν ανήκεις στο γ', που τόσο καιρό τυραννιόσουν με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτόν θα το ξαναθυμηθείς μετά τον Ιούνιο. Μέχρι τότε, μπορείς να ξεσαλώσεις, να ρισκάρεις, να βγάλεις τα απωθημένα σου από τα τόσα χρόνια προβλημάτων και βασάνων και να ανασάνεις ελεύθερα. Κάποια στιγμή, βέβαια, θα σε πιάσει ο Άρης στον Καρκίνο, αλλά σε αυτή την περίπτωση, κάνε καλοκαιρινό το σπίτι σου και φτιάξε ό,τι έχει χαλάσει, για να μην έχεις άλλα θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κι εσύ μια από τα ίδια, Παρθένε του β' και γ' δεκαημέρου, με τον Ιχθύ, καθότι με τον Δία στον 8ο ηλιακό σου οίκο και λεφτάκια θα πάρεις και ερωτισμό άφθονο θα έχεις και θα ελκύεις το αντίθετο φύλο. Κάποιος πλανήτης να σου χαλάσει τη χαρά δε θα υπάρχει, οπότε προετοιμάσου για έναν αξέχαστο μήνα, με αρκετές ευκαιρίες για να ανακάμψεις οικονομικά και σεξουαλικά. Ερεύνησε τις πιθανότητες για να κάνεις κάποιο ευνοϊκό διακανονισμό ή ρύθμιση, αν χρωστάς, για να σου φύγει ένας βραχνάς κι άφησε τα συναισθήματά σου να μιλήσουν, στην επιλογή ενός προσώπου, που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου προσφέρει όσα επιθυμείς. Ένας Ποσειδώνας που υπάρχει στον 7ο εδώ και κάτι καιρούς, μπορεί κάποια στιγμή να σε κοιμίσει ή να σου βγάλει και φαντασιώσεις. Αλλά θα έπρεπε να τον είχες συνηθίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Απρίλιος ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες για σένα του β και γ' δεκαημέρου (γιατί οι άλλοι θα έχουν τα θέματά τους) και μάλιστα μετά τις 4 θα αρχίσεις να ανασαίνεις οικονομικά, κάτι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία σου, αφού τα έκτακτα έξοδα θα σταματήσουν να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα και δε θα δημιουργούνται συνέχεια τρύπες που πρέπει να καλύψεις. Ό,τι έδωσες, έδωσες, τώρα θα αρχίσεις να εισπράττεις, μη σου πούμε ότι θα βρεις και τρόπο να αυξήσεις το εισόδημά σου. Στα ερωτικά σου, επίσης, έρχονται στιγμές ηρεμίας είτε γιατί οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες και δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για την έκβασή τους είτε γιατί θα βρίσκεσαι σε μια οικειοθελή νιρβάνα κι όλα θα τα βλέπεις ρόδινα. Ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πάντως θα έχεις αρκετές, όπως επίσης και για ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος ενδεχομένως να είναι ο πιο ωραίος μήνας για σένα, αφού και εμπνεύσεις και δημιουργικότητα θα έχεις και οι κατακτήσεις σου θα είναι αρκετές και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αυξήσεις την οικογένειά σου κατά ένα μέλος. Με τον Δία στον 5ο οίκο σου και την Αφροδίτη από τις 20/4 στους Διδύμους και 7ο οίκο σου (θα έχει μπει νωρίτερα, αλλά εσένα από τότε θα αρχίσει να σε ευνοεί), σου προσφέρεται η δυνατότητα δημιουργίας ενός ερωτικού ειδυλλίου, με προοπτικές σχέσης. Θα έχει ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πάθος για ζωή, το οποίο θα σου προκαλέσει έντονες συγκινήσεις. Από την άλλη, στην υπάρχουσα σχέση σου θα υπάρχουν άπειρες στιγμές που θα περνάτε αγαπημένοι με το ταίρι σου, αφού ο έρωτάς σας θα φουντώσει... Λίγο με τις ζήλιες και τους ελέγχους πρόσεχε κι όλα καλά θα πάνε. Α, και χρήμα θα έχεις, αρκεί να μην το σκορπάς δεξιά κι αριστερά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved