Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν δυσάρεστες εξελίξεις

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Λέοντα: Αυτά τα ζώδια να περιμένουν δυσάρεστες εξελίξεις

Στις 5/02, 20:27 ώρα Ελλάδας έχουμε την Πανσέληνο του Χιονιού που γίνεται στις 16° 40’ Λέοντα, η οποία επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς), που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο και με τον Ουρανό στον Ταύρο, αλλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Άρη στους Διδύμους, που γίνεται την ίδια μέρα είναι δύο όψεις που θα "χρωματίσουν" τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, γιατί -με μάλλον άκομψο τρόπο- θα σπρώξουν αρκετούς στο να αλλάξουν ή αν αντισταθούν, επιμένοντας στα ίδια, θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να προβούν σε αλλαγές με την Πανσέληνο στον Λέοντα

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σου, στρέφοντας τους προβολείς πάνω σου κι είναι η ευκαιρία σου να μεγαλουργήσεις. Η ανάγκη σου να αποδείξεις την αξία και τις ικανότητές σου, κάτω από μάλλον δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις τόσο στον προσωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν των σχέσεών σου θα είναι μεγάλη. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, θα χρειαστεί να συγκρουστείς και μπορεί να μην κρατήσεις μια συνεργασία ή έναν δεσμό, αφού τα πράγματα εύκολα θα φτάσουν στα άκρα. Άλλες, πάλι, θα επιχειρήσεις να ξεκόψεις εσύ, αν δεν εξελίσσονται, ώστε να πας παρακάτω. Σίγουρα, όμως, μόνο συνηθισμένες καταστάσεις δε θα βιώσεις. Υπερβολές θα κάνεις, είναι στο αίμα σου, φρόντισε όμως να μην σε χαντακώσουν. Αν είσαι μόνος, ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί ξαφνικά, ίσως και μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου, αφού ενδέχεται να σε αλλάξει ή να σε σπρώξει να κάνεις πράγματα που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό. Δυστυχώς όμως η κατάληξη θα είναι αρνητική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονά σου, με συμμετοχή του Ουρανού και του τετραγώνου Αφροδίτης-Άρη, οπότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς άμεσα αλλά και να βρεις εναλλακτικές και πλάνα, έξω από τα συνηθισμένα, γιατί αν δεν το κάνεις θα σε ξεβράσει το κύμα όπου να 'ναι. Οφείλεις να αλλάξεις τα δεδομένα των σχέσεών σου, να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης ή να κόψεις κάποια κακώς κείμενα που βλέπεις ότι εξ αιτίας τους καταπιέζεσαι ή δεν υπάρχει εξέλιξη. Ωστόσο, δε θα αποφύγεις ιδιοτροπίες, παραξενιές αλλά και "αναίσθητες" συμπεριφορές και προκλήσεις, που το πιο πιθανό είναι δημιουργήσουν εντάσεις. Από την άλλη, περιστατικά με την οικογένεια ή το σπίτι θα γίνουν αιτία διενέξεων με τον/η σύντροφό σου, τίποτα όμως δε θα βγει, αν κι οι δυο τραβάτε το σχοινί. Αν είσαι μόνος, θα συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον, θα γνωριστείς με αρκετά πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείς κιόλας και να χάσεις τελείως τον έλεγχο. Ξαφνικές αποφάσεις για συμβίωση ή και χωρισμό είναι επίσης πιθανές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου φέρνει απανωτές εξελίξεις, που αφορούν στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Κι εδώ θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να προβείς σε κάποιες αλλαγές, να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους, να τελειώνεις με ζητήματα, που επαναλαμβάνονται και δεν έχουν καμία εξέλιξη, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιβάλλεις την άποψή σου κι ας μην είναι αρεστή. Και επαγγελματικά όμως, θα υπάρξουν διάφορα φαινόμενα που θα σε βγάλουν από τα ρούχα σου, καθώς θα νιώσεις ότι τσάμπα προσπαθείς να στρώσεις μια κατάσταση κι ίσως είναι καιρός να δεις, μήπως είναι πιο σωστό να αφήσεις τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους κι όπου βγουν. Σκέψεις «αυτονόμησής» σου επίσης πιθανές ή θα ωθηθείς προς την έξοδο, έπειτα από μια σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος στον Λέοντα ανακινεί θέματα που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, αλλά και το σπίτι σου κι εφ’ όσον μετέχει και ο Ουρανός απέναντί σου, αναμένονται απρόσμενες αλλαγές ή ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος που θα σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τις καλύτερες αντιδράσεις στα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν. Από την άλλη, ίσως αναγκαστείς να βάλεις πλάτη σε μια κατάσταση ή ακόμα και να λήξεις μια συνεργασία, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν προχωρούσε. Πάντως θα γίνεις πιο διεκδικητικός και θα παλέψεις για όσα πιστεύεις ότι σου ανήκουν, πρόσωπα ή πράγματα. Δεν αποκλείεται, όμως, να είσαι κι εσύ που θα «τραβήξεις το χαλάκι», θα βάλεις φρένο σε τραβηγμένες ιδέες ή να προκαλέσεις χαμό με την ανυποχώρητη στάση σου ή τις συμπεριφορές που θα συναντήσεις απέναντί σου, που θα είναι αλαζονικές ή προκλητικές.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο σε ξεσηκώνει και δείχνεις αποφασισμένος/η να κάνεις τα πάντα για να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή. Αν μάλιστα θέλεις πολύ ένα άτομο, θα καταβάλεις κάθε προσπάθεια να κερδίσεις την καρδιά του. Υπάρχει όμως η πιθανότητα να φτάσεις πολύ κοντά στην πηγή και να μην πιεις νερό γιατί η ένταση που θα βγάλεις, θα σε κάνει πιεστικό/η και ανυπόμονο/η ή το άτομο που σε είχε γοητεύσει αρχικά, τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν έλεγε, χάνοντας κάθε ενθουσιασμό. Αν είσαι σε σχέση, παθιάζεσαι απότομα και είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να λειτουργείς εγωιστικά απέναντι στο σύντροφό σου, ιδίως όταν δεν συμμερίζεται τις διαθέσεις σου. Νεύρα και ανταγωνισμοί είναι επίσης πιθανοί και δεν αποκλείεται κάπου να χάσεις κι εσύ τη μπάλα με τις απρόσμενες συναισθηματικές σου διακυμάνσεις ή τη ζήλια και την αδιαφορία που θα επιδεικνύεις, ανάλογα με τη φάση σου. Αν έχεις παιδί(ά), είναι πολύ πιθανό να μη μπορείς να τα συμμαζέψεις. Ίσως μάλιστα να γίνουν «αντάρτες» κι ό,τι τους λες να κάνουν το αντίθετο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή η Πανσέληνος ξυπνάει όλες τις ερωτικές σου επιθυμίες και τώρα θέλεις να τα αφήσεις όλα και να αφοσιωθείς καθαρά στην προσωπική σου ζωή. Άλλωστε, με τον Ουρανό στον 5ο σου να συμμετέχει, θα έχεις αρκετά περιστατικά και ευτράπελα, οπότε, θέλεις-δε θέλεις, η προσοχή σου θα στραφεί εκεί. Ίσως φλερτάρεις λίγο με τα άκρα, αν, ωστόσο, κάποιο από τα πρόσωπα που ελκύεις, σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα, δε θα διστάσεις να δοκιμάσεις την εμπειρία. Ωστόσο, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, κινδυνεύεις να ξεφύγεις από τα όρια και να μην εκτεθείς. Εξελίξεις θα έχεις και στα οικονομικά, που δεν είναι οι επιθυμητές και με γνώμονα το "όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα", καλό θα ήταν να μη ρισκάρεις γιατί πολύ πιθανό το ταμείο σου να δεχτεί μεγάλο πλήγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος στον 2ο ηλιακό σου οίκο θα σε επηρεάσει αρκετά, θα σε γεμίσει με έντονες επιθυμίες και ενδεχομένως να σε σπρώξει στο να πάρεις αποφάσεις που σε άλλη περίπτωση θα δίσταζες, αλλά τώρα δε θα κάτσεις να τις σκεφτείς δεύτερη φορά με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Κινήσεις ασυνήθιστες, ριψοκίνδυνες ή ξαφνικές θα κάνεις και στα οικονομικά, αλλά και τα επαγγελματικά σου, όμως κινδυνεύεις να χάσεις τον έλεγχο ή να καταλήξουν σε φιάσκο ολκής. Δεν αποκλείεται, επίσης να κάνεις μια εξεζητημένη αγορά, που όμως θα είναι προβληματική, ενώ καλό θα ήταν να μην προχωρήσεις σε μια ρισκαδόρικη επένδυση ή συμφωνία που υπόσχεται μεγάλο κέρδος γιατί τελικά μόνο χασούρα θα έχεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved