Φεβρουάριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι... θα γίνει σύντομα

Φεβρουάριος 2023: Όχι πια μόνα! Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single. Ο Φεβρουάριος υπόσχεται άνθηση στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα. Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, έως τις 20/2, το ζώδιό σου θα πρωταγωνιστήσει και αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι όλο τον προηγούμενο καιρό έκανες τα κονέ σου, άφησες το στίγμα σου και πήρες όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τώρα έχει έρθει η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία όμορφων σχέσεων είναι δεδομένη, οπότε όλο και κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου. Μετά τις 20, ο ερωτικοσεξουαλικός τομέας σου φλέγεται, οπότε και από εκεί έχεις να περιμένεις πολλά και ωραία, με την πιθανότητα φλογερού ειδυλλίου που θα εξελιχθεί σε δεσμό αρκετά μεγάλη.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να παραμένει στον 8ο οίκο σου έως τις 20 του μήνα, θα δεις να αυξάνονται οι μετοχές σου, η έλξη σου στο αντίθετο φύλο να μεγαλώνει και εφ' όσον είσαι το αντικείμενο του πόθου πολλών, μην απορήσεις, αν αποκτήσεις πιο στενές επαφές με κάποιον/α που δε θα μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου. Όχι ότι δε θα σου αρέσει, αφού θα παρασυρθείτε από τα έντονα αισθήματά σας και τουλάχιστον για αρκετό διάστημα θα ζήσεις το παραμύθι σου. Μια σχέση αρκετά ρομαντική και αγαπησιάρα είναι πολύ πιθανή.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματιστήριο του έρωτα, στα ύψη! Μέχρις τις 20/2, θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλοί/πολλές υποψήφιοι/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Μην αναφέρουμε και τον Άρη που θα παραμείνει στον 8ο οίκο σου όλο το μήνα, που αυξάνει τη λίμπιντό σου στα ύψη και σεξουαλικά σε κάνει τούρμπο. Κι εφ' όσον ελκύεις, λογικό είναι να έχεις τις επιτυχίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Φοβήθηκες μήπως δεν ήσουν στη λίστα; Ε όχι! Η Αφροδίτη από τις 20/2 θα είναι απέναντί σου και με τον Δία σταθερό κι αμετακίνητο στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους, όπως επίσης το να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ή συμβίωση! Ετοιμάσου για απογείωση!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved