Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση το Ιανουάριο

Αυτόν τον μήνα κάποια ζώδια μπορεί να διώξουν την μοναξιά τους

Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση το Ιανουάριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Ιανουάριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, από τις 3 του μήνα, θα βρίσκεται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου, που δε θα έχεις σε κόντρα "κακούς" πλανήτες να σου φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματηστήριο του έρωτα, στα ύψη! Από τις 3 του μήνα και μετά, εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου κι ο Δίας στον 7ο σου εγγυώνται μεγάλες επιτυχίες και μια σχέση, με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, που όμως δε θα σου στερεί την αυτονομία.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάτι η Αφροδίτη που από τον 1ο θα μετακινηθεί στον 2ο οίκο σου, από τις 3/1, κάτι η Πανσέληνος που γίνεται στον 8ο οίκο σου, αυτόν τον μήνα, ό,τι θέλεις θα το έχεις! Επιπρόσθετα, σου δημιουργείται μια άνεση και ωθείσαι να βγεις από το καβούκι σου, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά και να κάνεις το πρώτο βήμα για να προσεγγίσεις κάποιον/α που θέλεις πολύ και να τύχεις θετικής ανταπόκρισης. Πολύ πιθανό λοιπόν να ζευγαρώσεις και μάλιστα η σχέση αυτή, κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να γίνει και "επίσημη".

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραμένεις φαβορί και τον Ιανουάριο, καθώς Αφροδίτη μετακινείται στον 8ο οίκο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα ανάβεις φωτιές. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, θα είσαι αυτός που θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, θα ελκύεις σαν μαγνήτης, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που θα σε πλευρίσουν θα καταφέρει να μπει στο κρεβάτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου που θα οδηγήσει και σε σχέση είναι μάλλον σίγουρη.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved