Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιανουάριος του 2023

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Ιανουάριος του 2023

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Ιανουάριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Ο Ιανουάριος σου φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Η διαίσθησή σου θα αυξηθεί και γενικά θα είσαι πιο συντονισμένος/η με τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Εάν είσαι ήδη άνθρωπος με ενσυναίσθηση, τότε πρόσεξε, μην εμπλακείς συναισθηματικά σε υπερβολικό βαθμό γιατί θα έχεις υπερένταση! Ο καθορισμός και η διατήρηση προσωπικών ορίων σου είναι απαραίτητα. Πιθανόν να κλίνεις προς μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μπορεί να αισθάνεσαι αναποφάσιστος/η και λίγο αβέβαιος/η για να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, όμως οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σε βοηθήσουν αρκετά, αν χρειάζεται να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να βρεις μια λύση που θα συμφέρει τους πάντες! Αν ψάχνεις τον έρωτα, πρόσεχε γιατί ο ρομαντισμός σου σε ωθεί να πέσεις στην πρώτη ανοιχτή αγκαλιά που θα δεις! Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Ετοιμάσου για 30 ημέρες διασκέδασης και ανεμελιάς! Η καθημερινότητά σου θα μοιάζει με παιδική χαρά τον Ιανουάριο, οπότε μπορεί να σου φανεί λίγο δύσκολο να εστιάσεις στα «σοβαρά». Η αίσθηση του χιούμορ σου ενισχύεται και πλέον μπορείς να δεις και την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Απόλαυσε κάθε στιγμή, γράψου σε ένα μάθημα ή πρόγραμμα για να αναζωογονηθείς και να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου. Βρες έναν τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι που θα σε εξελίξει. Εάν έχεις μια καλή λύση ή μια νέα προοπτική που θα ωφελήσει, μοιράσου την και μην την κρατάς για τον εαυτό σου. Τύχη θα έχεις, όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εσύ τη φτιάχνεις. Αναζήτησε, λοιπόν, τις ευκαιρίες και τις θετικές πλευρές κάθε κατάστασης και η ζωή σίγουρα θα σου φέρει ακόμα περισσότερα!

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ήρθε η ώρα να οργανωθείς! Δημιούργησε μερικές καλές καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνήθειες -απλά πράγματα- όπως φαγητό, ύπνος και φροντίδα του εαυτού σου και απόφυγε οτιδήποτε περίπλοκο ή κοπιαστικό. Νέες ευκαιρίες πιθανόν να εμφανιστούν στον τομέα της καριέρας ή της απασχόλησής σου. Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσεις έναν νέο μέντορα ή πρόγραμμα κατάρτισης για να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις ή δεξιότητες, ώστε να βελτιώσεις το βιογραφικό σου. Πιθανότατα να θέλεις να προσφέρεις τον χρόνο και την ενέργειά σου σε έργα της τοπικής κοινότητας ή να κληθείς να βοηθήσεις κάποιον/α που έχει αγνάγκη. Οι φίλοι, η οικογένεια και γενικά τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν ίσως χρειάζονται ενίσχυση ηθική ή υλική. Το άγχος μπορεί να επηρεάσει την εργασία και την υγεία σου γι' αυτό πρέπει λοιπόν να κάνεις μερικά διαλείμματα. ενδιάμεσα.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Μπορεί να αισθάνεσαι μπουχτισμένος/η από τη ζωή σου, αυτόν τον μήνα, ίσως και να έχεις μια τάση παραίτησης ή να ψάχνεις κάτι διαφορετικό που θα σου ξαναδώσει τον ενθουσιασμό. Φρόντισε λοιπόν βάλεις ποικιλία στη ζωή σου για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Επισκέψου νέα μέρη, μαγείρεψε καινούργιες συνταγές, διάβασε βιβλία, περιοδικά ή σέρφαρε στο διαδίκτυο, αν αυτό είναι που σε γεμίζει! Μια μεγάλη αλλαγή έρχεται συχνά από τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας. Αγκάλιασε αυτή τη μεταβατική περίοδο, αφήνοντας πρόθυμα εκείνα που πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας. Οποιαδήποτε αντίσταση στην αλλαγή θα κάνει τη διαδικασία πιο δύσκολη, γι' αυτό, αν είσαι άτομο, που του αρέσει η σταθερότητα, μπορεί να αισθανθείς μια ανασφάλεια. Εμπιστεύσου ότι όλα θα πάνε καλά και ό,τι συμβαίνει είναι για το καλό σου.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Θα απολαύσεις την άνεση του σπιτιού και την αγάπη της οικογένειας, αυτόν τον μήνα. Το να αφιερώνεις χρόνο, κρατώντας χαλαρούς τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου θα σε βοηθήσει αρκετά. Αντί να ξοδεύεις χρόνο από ραντεβού σε ραντεβού και από έξοδο σε έξοδο, μάζεψε τους πιο στενούς φίλους ή την οικογένειά σου και πέρασέ τον όμορφα μαζί τους. Αν τύχει να φιλοξενήσεις κάποια πρόσωπα τον Ιανουάριο, δώσε τους χώρο και βεβαιώσου ότι δεν υπερβάλλεις με την περιποίηση, γιατί σίγουρα δε θα νιώθουν άνετα. Επιπλέον, είναι ο μήνας ανάλυσης, στρατηγικής και νέων στόχων. Κάνε μικρά επαγγελματικά σχέδια, ώστε να υλοποιηθούν με επιτυχία. Η υγεία όμως πρέπει να είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου. Αν θρέφεσαι σωστά και μειώσεις τα επίπεδα άγχους σου, όλα θα είναι μια χαρά.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Τον Ιανουάριο τα πράγματα θα κυλήσουν για σένα με πιο αργούς ρυθμούς απ' ό,τι έχεις συνηθίσει! Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια, συνήθως συμβαίνουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Στην πραγματικότητα, οι ώρες ανάπαυσης που σου προσφέρονται αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι πολύ σημαντικές. Από την άλλη, μπορεί να έχεις τη διάθεση να μείνεις μόνος/η, επομένως να αποφεύγεις τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές τις επόμενες 30 ημέρες. Κάνε το επιπλέον βήμα και αποσύνδεσε τις συσκευές σου ή βγες από διαδίκτυο μια ώρα νωρίτερα κάθε βράδυ! Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις στις πιο στενές σου σχέσεις, βρίσκοντας νέα και πιο ισχυρά σημεία σύνδεσης. Ενδεχομένως να διστάζεις να ανοιχτείς στους άλλους, αλλά κάνοντάς το σε έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, αυτόν τον μήνα, θα μπορούσες να βγεις κερδισμένος/η.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Αυτός είναι ο ιδανικός μήνας για να εστιάσεις στην ανάπτυξη της εργασίας και της καριέρα σου. Πιθανότατα να εμφανιστούν ευκαιρίες για να ανεβείς επίπεδο και να αποκτήσεις χρήματα, αν και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι έτοιμος/η για να τις εκμεταλλευτείς. Επίσης, οι στρατηγικές κινήσεις στη δουλειά ή την επιχείρησή σου θα μπορούσαν πραγματικά να αποδώσουν, οπότε σκέψου προσεκτικά πού αφιερώνεις τον χρόνο και την προσοχή σου. Επιπλέον, πολύ σημαντικό είναι το να μην ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές και να παίζεις με βάση τους κανόνες. Οι άλλοι θα σου ζητήσουν συμβουλές ή τις ιδέες σου, γι' αυτό να βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου!

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Τον Ιανουάριο μπαίνει ένα τέλος σε έναν μακρύ και ατελείωτο κύκλο, που σημαίνει ότι είναι καιρός να πας παρακάτω. Εάν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα σου είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να απελευθερωθεί ή αν δεν ξέρεις, σου αποκαλυφθεί, καθώς ο μήνας θα προχωράει, επομένως, είναι κρίσιμο να ενεργήσεις με σύνεση και χωρίς βιασύνη. Έχει φτάσει μια φιλία ή μια σχέση σε οριακό σημείο; Υπάρχει κάποιο έργο, ένα όνειρο ή ακόμα και απωθημένα ή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις; Ακόμα κι αν είσαι έτοιμος/η να τελειώσεις με όλα, δεν αποκλείεται να κολλήσεις κάπου, επειδή σου είναι οικείο. Σκέψου το να μοιραστείς τις ιδέες ή να προσφέρεις την υποστήριξή σου σε κάποιον/α που χρειάζεται πολύ τις γνώσεις, την τεχνογνωσία σου ή για να ικανοποιήσεις μια μεγάλη του ανάγκη. Προσφέροντας, θα λάβεις κι εσύ ανταλλάγματα.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Αυτός ο μήνας σου προσφέρει μια ισχυρή δόση ενέργειας, που σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι νέο. Ο Δεκέμβριος σε ενθάρρυνε να αφήσεις όλα εκείνα που σε κρατούν πίσω από το μέλλον που ονειρεύεσαι. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πάρεις μια ανάσα και να ανοίξεις ένα καινούργιο μονοπάτι, με φρέσκιες ιδέες, προοπτικές και έμπνευση! Υπάρχει μια τεράστια δυναμική στον αέρα αυτή την περίοδο γι' αυτό σκέψου δημιουργικά και πάρε μερικά ρίσκα, ώστε να έρθει και η μεγαλύτερη αλλαγή που επιθυμείς. Είναι η ευκαιρία σου να γίνεις ο ηγέτης του εαυτού σου και οι άλλοι να σε σέβονται και να αναζητούν την καθοδήγηση και τη στήριξή σου. Πίστεψε στις ικανότητές σου γιατί ο Ιανουάριος σε καλεί να σηκωθείς και να δείξεις σε όλους πόσο δυνατός/η είσαι. Το έχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved