Χρήμα και καριέρα για όλα τα ζώδια για το μήνα Απρίλιο

Μάθετε τι θα συμβεί τον Αρπίλιο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας

Παπασταύρου Λίντα
Χρήμα και καριέρα για όλα τα ζώδια για το μήνα Απρίλιο

από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

BELLA23_

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή σίγουρα θα σας φέρει θετικές αλλαγές. Θα κλείσουν κάποιες παλιές πληγές και θα ανοίξουν κάποιες καινούργιες πόρτες που θα σας οδηγήσουν σε νέες κυρίως οικονομικές επιτυχίες. Αλλά χρειάζεται να μάθετε να διαχειρίζεστε κάποιες κινήσεις σας μέσα στον επαγγελματικό χώρο γιατί σίγουρα θα κάνετε κάποια λάθη τα οποία μπορεί να προέρχονται από έλλειψη αντίληψης μιας λανθασμένης ενέργειας. Κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Παρθένο του πρώτου δεκαημέρου να είστε πολύ προσεκτικοί μαζί του σε κάθε σας συμφωνία. Να είναι απόλυτα διευκρινισμένοι και καθορισμένοι. Η κατάσταση μετά τις 21/4 βελτιώνεται ακόμα περισσότερο και θα νοιώθετε περισσότερο σίγουροι για τα βήματά σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί πάρα πολύ και αυτό θα είναι η αφορμή για νέα ανοίγματα και μελλοντικές συνεργασίες οι οποίες θα κατευοδωθούν από τον Αύγουστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σας γίνονται κάποιες αποκαλύψεις οι οποίες σας ωριμάζουν και σας δείχνουν έναν νέο τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας. Ένας Ζυγός μπορεί να γίνει ο δάσκαλός σας και να σας μάθει μέσα στον εργασιακό σας χώρο την ισορροπία. Ο Δίας που θεωρείτε ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού εξακολουθεί να είναι μέσα στο ζώδιο σας και να σας πριμοδοτεί με δώρα. Χρειάζεται επίγνωση από την πλευρά σας και ξεκάθαρη συμπεριφορά για να επωφεληθείτε από την περίοδο αυτή. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες σωστά που θα σας παρουσιαστούν μέσα στον οικονομικό τομέα και μην αφήνετε τον χρόνο να κυλήσει άσκοπα. Ανοιχτείτε σε επαφές και επικοινωνίες για να πάρετε πληροφορίες οι οποίες θα σας εξελίξουν. Περισσότερο ευνοείστε εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο. Ενώ από 21/4 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε τύχη μέσα όμως από έμπνευση και νέες δραστηριότητες οι οποίες θα είναι συντονισμένες σε δημιουργικές η καλλιτεχνικές δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε στο επίκεντρο πολλών πραγμάτων και η καριέρα σας από αυτό ανεβαίνει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να την πατήσετε σε συνεργασία ακόμα και με ένα ερωτικό πρόσωπο. Για αυτό να είστε προσεκτικοί και πολύ πρακτικοί και να μην παρασύρεστε από ωραία λόγια η ιδεαλιστικές προτάσεις. Το ρίσκο δεν συνιστάτε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο είσαστε περισσότερο προστατευμένοι. Τα χρήματα σας μπορεί να σας έρθουν ξαφνικά από μια ανατροπή ευχάριστη η οποία ίσως να γίνει μέσω ενός φιλικού προσώπου. Το τρίτο δεκαήμερο μέσα στην καριέρα σας χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και κυρίως τις συμφωνίες και τα συμβόλαια που μπορεί να υπογράψετε. Ελέγξτε ακόμα και τα ψιλά γράμματα. Από τις 21/4 και μετά καλυτερεύουν όλες σας οι υποθέσεις και ιδιαιτέρως του δευτέρου δεκαήμερου επειδή η φήμη σας μεγαλώνει λόγω της θετικής σας διάθεσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξαφνική ανατροπή ακόμα και στην δουλειά σας θα σας φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί να σας ζορίσει αλλά μια μεγάλη αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια. Μπορεί να αναγκαστείτε να αλλάξετε ακόμα και πορεία επαγγελματική γιατί θα καταλάβετε τι σας πηγαίνει περισσότερο και τι είναι ποιο ουσιαστικό για τον ψυχισμό μας. Μια ευκαιρία μέσα από επαγγελματικό ταξίδι που σχετίζετε ακόμα και με την ναυτιλία η το εξωτερικό θα σας δώσει χρήματα από 21/4 αλλά χρειάζεται να τα διαχειριστείτε και να είσαστε σίγουροι που θα τα τοποθετήσετε. Θα βγει μια αλήθεια στην επιφάνεια η οποία μπορεί να σας ζορίσει και να γκρεμιστούν ακόμα και κάποια σοβαρά σχέδια σας η όνειρά σας. Εσείς χρειάζεται να αναδομηθείτε σε ποιο σταθερές βάσεις και να εμπιστευθείτε περισσότερο τον εαυτόν σας και τις ικανότητές σας. Επειδή οι φιλοδοξίες σας μπορεί να είναι πολύ μεγάλες καλύτερα να είστε προσγειωμένοι σε σχέση με τις τρέχουσες συνθήκες.

ΛΕΩΝ

Νέο ξεκίνημα με υψηλές φιλοδοξίες αλλά και σημαντικές συνεργασίες. Ακόμα και με μεγαλύτερα άτομα τα οποία ίσως τα γνωρίζετε από το παρελθόν. Μια νέα πρόταση που έχει σχέση ακόμα και με το εξωτερικό θα σας βγάλει από αδιέξοδα ετών. Κυρίως όσοι είστε ποιο τολμηροί σαν χαρακτήρες θα κάνετε πολλά νέα πράγματα τα οποία ακόμα και εσάς τους ίδιους θα σας εκπλήξουν . Πιστέψτε στον εαυτόν σας και θα κάνετε θαύματα. Ένα οικονομικό θέμα που μπορεί να σας προκύψει από κάποια λάθη που δεν τα είχατε εκτιμήσει στο παρελθόν σας θα ξαναβγούν στην επιφάνεια και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Προσέξτε γιατί μπορεί να σας μπερδέψει και ένας Ιχθύς μέσα σε μια οικονομική συνεργασία. Από 21/4 μπορεί να γίνεται υπεραισιόδοξοι και να κάνετε υπερβολικά ανοίγματα τα οποία αργότερα μπορεί να σας κοστίσουν σε χρήμα και χρόνο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μια «ψευδαισθησιακή επιρροή» που σας κάνει να πιστεύετε ότι σας έχει έρθει μια μεγάλη ευκαιρία. Μια ξαφνική ανατροπή που θα σας κοστίσει οικονομικά θα σας φανερώσει εν μέρει την αλήθεια. Για αυτό χρειάζεται να κάνετε συνεχόμενες αναθεωρήσεις έρευνες και αναλύσεις για να μην γίνουν λάθη. Η καριέρα σας δείχνει να χρειάζεται μεγαλύτερο άνοιγμα στην επικοινωνία αλλά και εδώ είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την περίφημη λογική σας τουλάχιστον μέχρι και 17/4. Μετά τις 20/4 οι συνθήκες καλυτερεύουν και αν κινηθείτε σωστά θα ευνοηθείτε από κάποιες συνεργασίες. Η δημιουργικότητά σας θα αυξηθεί και μαζί με αυτή και κάποιες ικανότητές σας που θα πιάσουν τόπο και θα αποδώσουν καρπούς. Όσοι έχετε γερά εσωτερικά θεμέλια θα βιώσετε μια προστασία από ανώτερες δυνάμεις και κυρίως μπορεί να έχετε μια θετική έκβαση στην υπόθεση ενός ακινήτου, δικαστηρίου η εξωτερικού, η ανώτερων σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται στον άξονα σας θα σας φέρει μια ξαφνική αναστάτωση η οποία όμως μπορεί να λειτουργήσει για καλό σας. Γιατί θα κάνετε κίνηση που χρειαζόταν παλαιότερα μεγαλύτερη προσπάθεια η οποία θα γίνει τώρα σε χρόνο μηδέν λόγω της ξαφνικής πλανητικής ενέργειας που φέρνει μια μεγάλη αλλαγή. Σίγουρα θα κατανοήσετε ευκολότερα και την πλευρά του άλλου και αυτό θα σας κάνει περισσότερο συνεργάσιμους. Ένας φίλος από το παρελθόν που μπορεί να είναι και Παρθένος θα σας βοηθήσει σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μια πρόταση για δουλειά επανέρχεται και μάλλον τώρα θα είναι υπέρ σας. Βοήθεια από μια συνεργασία θα λειτουργήσει θετικά και οι λογαριασμοί σας μπορεί να πληρωθούν ευκολότερα για αυτό κρατήσετε μέσα σας την αισιοδοξία και την ενέργεια σας ότι υπάρχει φώς. Μετά τις 21/4 θα χρειαστεί να μην γίνεται υπερβολικά παρορμητικοί κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γιατί θα γίνουν λάθη και ξαφνικές ανατροπές συμφωνιών μη αναμενόμενες. Γνωρίζετε πρόσωπα που σας βοηθούν στην επικοινωνία και κυρίως έναν Δίδυμο. Η καριέρα σας σιγά σιγά βγαίνει από την αδράνεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στον χώρο της εργασίας σας θέλετε δεν θέλετε κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και αναγκαστικά γίνεται ένα νέο ξεκίνημα χωρίς όμως να το ανακοινώσετε στους γύρω σας. Ανοίγματα, συνεργασίες και αισιόδοξα μηνύματα από έναν Ταύρο η έναν σημαντικό συνεργάτη. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να επαναπαυθείτε σε ένα ιδανικό σχέδιο και να νομίζετε ότι θα γίνει χωρίς εσείς να βάλετε κόπο. Αυτό επειδή σας είχε ξαναβγεί σαν ευκαιρία και στο παρελθόν τώρα το καλοδέχεστε χωρίς όμως να είναι η κατάσταση που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς. Αντλείστε μόνο την έμπνευση που σας δίνει αυτή η κατάσταση και δουλέψτε σκληρά για να έχετε αποτέλεσμα και κυρίως οικονομικό. Χρήματα από την αγοροπωλησία ενός ακινήτου η από επιχειρήσεις. Από 21/4 θα κάνετε μια καινούργια αρχή σε μια συνεργασία και θα βάλετε νέες βάσεις που θα είναι περισσότερο ευνοϊκές για σας. Ένας Δίδυμος θα σας βοηθήσει και θα σας στρώσει τον δρόμο για να κάνετε ένα σημαντικό άνοιγμα προς τα έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής στην διαχείρισή τους. Ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες χρειάζεστε χειροπιαστές αποδείξεις και όχι μεγάλα λόγια και φούμαρα από άτομα που ίσως να είχατε ξανασυναντηθεί στο παρελθόν και τώρα επανέρχονται με νέες προτάσεις, οι οποίες έχουν μεν μέσα τους ευκαιρίες αλλά θέλουν να είστε συνέχεια σε επαγρύπνηση. Αναγκαστικά για να αναπτυχθείτε και να κερδίσετε χρήματα μέχρι το καλοκαίρι χρειάζεστε σκληρή και μεθοδική δουλειά χωρίς διακοπές και επαναπαύσεις. Μετά τις 21/4 ευνοείστε περισσότερο οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου όπου εκεί θα έχετε πολλές προτάσεις για συνεργασίες και ανοίγματα χωρίς τους αντίστοιχους κινδύνους. Ο Δίδυμος και οι επαφές με επικοινωνία θα σας βοηθήσουν για την ανάπτυξή σας. Ίσως φανείτε κάπως ανάλαφροι και όχι σοβαροί σε συγκεκριμένα άτομα για αυτό χρειάζεται να αποδείξετε ποιοι είστε πραγματικά για να σας εκτιμήσουν και να σας βάλουν στην σωστή θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα νοιώσετε μια μικρή αναστάτωση από κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να σας μπλοκάρουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Αλλά τελικά θα προχωρήσετε μπροστά γιατί θα επικρατήσει η λογική σας αλλά και διάθεση που έχετε αυτή την περίοδο για ανάπτυξη και πρόοδο. Μια υποτιθέμενη οικονομική ευκαιρία που θα αποδειχτεί ότι δεν είναι τελικά αυτό που νομίζατε δεν θα σας βλάψει, απλά θα σας κάνει να χάσετε τον χρόνο σας. Διαλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας και έτσι δεν θα έχετε προβλήματα στο μέλλον. Μια εύνοια από την οικογένεια σας ή από ένα ακίνητο μπορεί να σας ξελασπώσει. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει μετά τις 21/4 να είστε προσεκτικοί σε συμβόλαια και σε επαγγελματικές ευκαιρίες κυρίως αυτές που αφορούν σύγχρονες ενέργειες και τηλεπικοινωνίας γιατί μπορεί να ακυρωθούν ξαφνικά η να υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια που θα τα σταματήσουν προσωρινά. Συγχρόνως θέματα που αφορούν ακίνητα ή άλλες σταθερές επενδυτικές αξίες θα σας φέρουν χρήματα και ευκαιρίες επαγγελματικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νοιώθετε περιορισμένοι και εξαρτημένοι από κάποιες μοιραίες καταστάσεις η συνεργασίες εσείς δεν το βάζετε κάτω και κάνετε σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν εν μέρει να βγείτε από τα αδιέξοδα. Χρειάζεται όμως να γίνεται αρκετά ρεαλιστές και μεθοδικοί γιατί αυτό είναι το μάθημα αυτής της περιόδου. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια νέα εφαρμογή σε οικονομικά θέματα που θα σας αποφέρει κάποια χρήματα. Μετά τις 21/4 βελτιώνεται η κατάσταση κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Νέα μηνύματα ελπίδας και επίλυση κάποιων πρακτικών και οικονομικών θεμάτων σας με μεγαλύτερη ευκολία. Το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο ευνοείστε και σε όλα τα επίπεδα αλλά σίγουρα πάνω στο άνοιγμα σας θα κάνετε υπερβολές με αισιόδοξα σχέδια. Καλό είναι για να είστε και πρακτικοί να μην είναι μεγαλεπήβολα. Ζήστε το εδώ και τώρα και θα γίνουν θετικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Παρόλο που είστε μπερδεμένοι και αιθεροβάμονες ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο η τύχη είναι με το μέρος σας αρκεί να μην λειτουργείτε προκλητικά κάνοντας έξοδα που δεν έχουν σχέση με τις πραγματικές σας ανάγκες. Μην μπερδέψετε την προσωπική σας σχέση με οικονομικά θέματα γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Επειδή έχετε ανεβάσει τον πήχη ψηλά αλλά δεν ξέρετε μερικές φορές πώς να τον κρατήσετε χρειάζεται να είστε περισσότερο αναλυτικοί αλλά και εργατικοί χρησιμοποιώντας οργανόγραμμα. Μετά τις 21/4 οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε θετικά αποτελέσματα και θα δρέψετε κάποιους καρπούς. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε γενική εύνοια εφ όλης της ύλης και κυρίως όταν ανοίγεστε και δεν κλείνεστε μπορεί να επιτύχετε καλές συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κάποια χρήματα. Επειδή σίγουρα θα αναζητήσετε την καλοπέραση και την ξεγνοιασιά προσέξτε μην το παρακάνετε και δεν επιτευχθούν τα σχέδια σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved