Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Δεκέμβριο

Αυτόν τον μήνα κάποια ζώδια μπορεί να διώξουν την μοναξιά τους

Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Δεκέμβριο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Δεκέμβριος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα δεις ότι η διάθεσή σου θα αλλάζει προς το καλύτερο και θα πάρεις τα πάνω σου. Κατ' αρχάς γιατί τόσοι πλανήτες στον Αιγόκερω σε θετικές όψεις με το δικό σου ζώδιο, σε συνδυασμό με τον Δία στον 2ο οίκο σου θα σου φέρουν τύχη και ευκαιρίες. Ειδικότερα, αν ανήκεις στο α’ ή το γ' δεκαήμερο θα δεις την ερωτική σου ζωή να απογειώνεται! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία με σκοπό την αποκατάστασή σου, αφού και πιο κοινωνικός και εξωστρεφής θα γίνεις και λόγω των ημερών θα βγάλεις τη ρομαντική σου και τη διασκεδαστική σου πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα κάνουν «βόλτα» στον δικό σου έβδομο οίκο. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για σένα; Ο 7ος οίκος έχει να κάνει με τις σχέσεις, την δέσμευση και τον γάμο. Δηλαδή, αν είσαι ελεύθερος και κάτι… παίζει στην ζωή σου, μπορεί άνετα να προχωρήσει και να γίνει δεσμός. Αν δεν «παίζει» κάτι ακόμα, μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α και αυτή η γνωριμία να καταλήξει σε σχέση. Και αν είσαι ήδη… καπαρωμένος/η, δεν είναι απίθανο να δεχτείς μια πρόταση γάμου. Θα έχεις και τη λάμψη του Δία από τον 10° ηλιακό σου οίκο, οπότε ετοιμάσου να ντυθείς γαμπρός/νύφη!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος θα βρίσκονται στον Αιγόκερω, που για σένα είναι ο 5ος οίκος και ο Δίας στον 8° οίκο σου, που έχει να κάνει με το σεξ και τη λίμπινο, οπότε το τι έχει να γίνει με φλερτ, γνωριμίες και έρωτες, δεν μπορούμε να στο περιγράψουμε. Φόρα τα καλά σου και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και ετοιμάσου να υποδεχτείς τον έρωτα στη ζωή σου. Τα φλερτ θα δίνουν και θα παίρνουν και θα ανανεωθείς πάρα πολύ στο ερωτικό σου κομμάτι. Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα γνωρίσεις πάρα πολύ κόσμο. Είναι μια καλή περίοδος αυτή για σένα, οπότε φρόντισε να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο και εφ' όσον έχεις εύνοια προχώρα και σε σχέση! Όχι δε θα ακούσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ με Ερμή, Αφροδίτη και Ήλιο στο ζώδιό σου και πάρτι θα κάνεις και σχέση θα κάνεις και καρδιές θα «κάψεις». Η θεά του έρωτα σου προσφέρει όλη της την θετική ενέργεια και εσύ πρέπει να την εκμεταλλευτείς όσο μπορείς. Θα σου δίνει τη διάθεση να απογειώσεις το look σου, την λάμψη και τις.. «ευχές» της για να γνωρίσεις το κατάλληλο άτομο και να δεσμευτείς. Και μεταξύ μας, όποιο στόχο έχεις, θα τον πετύχεις, κάτι που θα αυξήσει και την αυτοπεποίθησή σου. Οι ευκαιρίες να βρεις κάποιον/α και να δημιουργήσουν μια σταθερή σχέση θα είναι αυξημένες. Οπότε; Καλή επιτυχία να έχεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved