Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Δεκέμβριος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις, τι να περιμένεις από τον Δεκέμβριο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Αυτός ο μήνας υπόσχεται ρυθμό και ρουτίνα, οπότε βγάλτε τον προγραμματιστή που κρύβεις μέσα σου και ξεκίνα να βάζεις στόχους και να κάνεις σχέδια. Ο Δεκέμβριος σε καλεί να οργανωθείς και να κάνεις ό,τι έχει σημασία. Αυτό ισχύει για τις καθημερινές σου δουλειές, το νοικοκυριό ή το σώμα σου, οπότε μπορεί να είναι καιρός να τακτοποιήσεις τα ντουλάπια της κουζίνας, που όλο σκεφτόσου ή να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που σκοπεύες εδώ και μήνες! Εάν δεν είσαι από αυτούς που απολαμβάνουν τη ρουτίνα, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι μια πρόκληση. Αποδέξου το και θα αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Αυτή η περίοδος ευνοεί επίσης την οικογένεια και την κοινότητα και σε βοηθά να αποπνέεις έναν αέρα χρησιμότητας και εμπιστοσύνης. Αναλαβε να διοργανώσεις έναν τοπικό έρανο ή να αφιερώσεις λίγες ώρες για το σχολείο του παιδιού σου. Αναμφίβολα θα είσαι στο μυαλό του οποιουδήποτε χρειάζεται τις ικανότητές σου.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Για εσένα, αυτός ο μήνας φέρνει την περιπέτεια, την αλλαγή, την ποικιλία και την ελευθερία! Θα αισθάνεσαι ανήσυχος και ανάλαφρος ταυτόχρονα. Μια νέα προοπτική εμφανίζεται στον ορίζοντα, αλλά, εάν δε σου αρέσουν οι αλλαγές, τότε πραγματικά θα νιώσεις ανασφάλεια. Εάν τις καλωσορίσεις, με ανοιχτές αγκάλες, ετοιμάσου να λάμψεις! Είτε ακολουθήσεις μια διαφορετική διαδρομή για το σπίτι από τη δουλειά είτε κάνεις μια ολική αναστροφή στην καριέρα σου, πρέπει να γίνει, με τον δικό σου τρόπο, έτσι ώστε να αισθάνεσαι καλά. Όσο περισσότερο σπας τη ρουτίνα σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεχτείς τις καινούργιες καταστάσεις και συνθήκες, όταν έρθουν, κάτι που είναι αναπόφευκτο. Θυμήσου ότι το Σύμπαν σε προστατεύει.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Ο Δεκέμβριος σου δημιουργεί μια αίσθηση αρμονίας και σε γεμίζει με αγάπη. Είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά στο τι σημαίνουν για σένα οι λέξεις "σπίτι" και "ασφάλεια". Είναι το σπίτι σου αληθινό καταφύγιο; Και αν όχι, γιατί; Εάν μένεις με άλλους, οι δουλειές του νοικοκυριού μοιράζονται εξίσου; Ή μήπως επωμίζεσαι τις περισσότερες; Καλείσαι, αυτόν τον μήνα, να αποκαταστήσεις οποιαδήποτε ανισορροπία και να διασφαλίσεις ότι όποια κουβέντα γίνει, θα γίνει σε ήρεμους τόνους, σεβόμενος και τις ανάγκες των άλλων. Είναι επίσης οι κατάλληλες μέρες του χρόνου για να απολαύσεις και να μοιραστείς τις μικρές απολαύσεις της ζωής με αυτούς που νοιάζεσαι. Ένα δείπνο με τους δικούς σου ανθρώπους, ένας πρωινός ή απογευματινός καφές με έναν γείτονα θα σε αισθανθείς καλά. Επίσης, δημιούργησε λίγο χώρο και χρόνο στο πρόγραμμά σου για δημιουργική αυτοέκφραση (δοκίμασε να καταπιαστείς με μια τέχνη, χειροτεχνία, γραφή ή χορό) και θα μπορούσες να εκπλήξεις τον εαυτό σου με ένα ταλέντο που ποτέ δεν ήξερες ότι είχες!

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Αυτός είναι ένας μήνας που πρέπει να κόψεις ταχύτητα. Κράτα τις φιλοδοξίες σου σε αναμονή, πέταξε τη λίστα υποχρεώσεων στην άκρη και συντονίσου ξανά με τον εαυτό σου. Δες το σαν μια έγκαιρη υπενθύμιση να σταματήσεις να πιέζεσαι τόσο πολύ, ώστε να ζήσεις και λίγο τη ζωή σου. Έχεις ανάγκη πιο πολύ χρόνο και ενέργεια για τον εαυτό σου. Η δουλειά σου θα πάει καλά, χωρίς να αφιερώνεις το 100% της προσοχής σου. Η οικογένειά σου θα επιβιώσει χωρίς εσένα για μια ή δύο ώρες! Πάρε άδεια από τη σημαία. Μην φοβάσαι να ακυρώσεις ένα ραντεβού ή να απορρίψεις ένα νέο. Όποτε κι όσο μπορείς δώσε ελεύθερο χώρο και χρόνο σε σένα. Μην αισθάνεστε ένοχος που "εγκαταλείπεις" φίλους ή την οικογένεια. Αυτό χρειάζεσαι τώρα και εφ' όσον είναι ζωτικής σημασίας θα το κατανοήσουν, άλλωστε η συγκεκριμένη φάση θα διαρκέσει μόνο για ορισμένες μέρες του μήνα.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Είσαι έτοιμος για έναν μήνα δουλειάς και αποφασιστικότητας; Δε θα είναι περίπατος στην εξοχή, ωστόσο είναι γεμάτος ανταμοιβές, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου! Πρέπει να συγκεντρωθείς, να αποκτήσεις στρατηγική και να τοποθετήσεις σωστά τα χρήματά σου. Μετά από την ηρεμία του περασμένου μήνα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αναλάβεις δράση. Μπορεί τον Δεκέμβριο να έχεις τύχη, ωστόσο, είναι η σκληρή δουλειά και το καλό σχέδιο που θα αποφέρουν ανταμοιβές. Θα έχεις όλα όσα επιθυμείς, όμως θα πρέπει να τα κερδίσεις! Δικτυώσου και εντυπωσίασε τους σωστούς ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή. Ναι, η επιτυχία σου θα καθοριστεί από το ποιον/α γνωρίζεις, καθώς και από το τι γνωρίζεις! Επιπλέον, να εξετάσεις τυχόν επενδύσεις ή ακίνητα. Οι κινήσεις που γίνονται τώρα θα φέρουν σημαντικά οφέλη στο μέλλον.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Μετά από πολλή σκληρή δουλειά του προηγούμενου μήνα, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις παρακάτω. Ένας ολοκαίνουργιος κύκλος ανάπτυξης ξεκινά τον Δεκέμβριο. Μην βιαστείς όμως αυτή τη φορά. Κάνε έναν απολογισμό και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κοιτάξει πίσω, μήνες (ακόμα και χρόνια) για να σχηματίσεις μια εικόνα του τι συνέβη. Τι έχεις πετύχει; Ποιος έγινες; Για τι είσαι πιο περήφανος; Τι πρέπει να αφήσεις πίσω; Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, είναι σημαντικό να γιορτάσεις για το παραπάνω, καθώς και να απελευθερώσεις τα λιγότερα. Τα πράγματα που σου φέρνουν τη μεγαλύτερη χαρά μπορεί να σου δώσουν τις πιο σαφείς ενδείξεις για το πού οδηγεί το μονοπάτι σου, στη συνέχεια. Παρατήρησε τι ανεβάζει την ενέργειά σου, ωστόσο, να είσαι ρεαλιστής για το τι είναι προς το συμφέρον σου να κάνεις. Εάν αισθάνεσαι βάρος για μια σχέση, ένα έργο της δουλειάς, μια εργασία στο σπίτι ή ακόμα και αυτή τη στοίβα βιβλίων στο γραφείο σου, ξεκαθάρισέ τα, κάνε χώρο, άφησε το παλιό, για να έχει κάπου να μπει το νέο.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Ήρθε η ώρα να πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα! Τι ανέβαλες; Τι δικαιολογούσες; Τι απέφευγες να αντιμετωπίσεις κατάματα; Αυτή είναι η στιγμή να σταματήσεις να καθυστερείς και να κάνεις τα πρώτα γενναία βήματα προς αυτό που θέλεις πραγματικά! Πάρε μερικά ρίσκα και γίνε λίγο εγωιστής! Να παραμείνεις σταθερός στην κατεύθυνση που ονειρεύεσαι για το μέλλον σου, αφιέρωσε χρόνο για να εμβαθύνεις πραγματικά στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τι είσαι ικανός να καταφέρεις. Ενδεχομένως, μερικές φορές, να αισθάνεται λίγο ανήσυχος, αλλά πρέπει να παραμείνεις σε κίνηση. Επιπλέον, ασκήσου, είτε μόνος είτε σε ένα ομαδικό άθλημα. Συχνά θα νιώθεις τον ανταγωνισμό να φουντώνει μέσα σου, οπότε είναι προτιμότερο να τον βγάζεις στον αθλητικό χώρο! Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σου για να αποκτήσεις δύναμη, πόρους και να πιστέψεις στον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις αυτό!

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Τον Δεκέμβριο οφείλεις να εστιάσεις στους φίλους, στην οικογένεια και τους συμμάχους/συντρόφους σου στη ζωή. Μετά το «εγώ, εγώ, εγώ» του περασμένου μήνα, ήρθε η ώρα να ρίξεις το βλέμμα σου στους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και να γίνεις ευαίσθητος στις ανάγκες τους. Θα κάνεις ό,τι μπορείς για να είναι όλοι χαρούμενοι, όμως, πρέπει να είσαι σταθερός στα θέλω σου και να αποφεύγεις τους τσακωμούς. Εξασκήσου να λες «όχι» και να το εννοείς! Μια ερωτική σχέση είναι πιθανή αυτό το μήνα. Έχοντας επίγνωση του τι αισθάνεται και χρεάζεται η άλλη πλευρά, εύκολα θα πας την αγάπη σε άλλο επίπεδο! Απλώς, θυμήσου τα όριά σου, καθώς δεν είναι δύσκολο να χάσεις τον εαυτό σου εντελώς. Φρόντισε, λοιπόν, να μην παραμελήσεις τα δικά σου ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, χόμπι και φίλους, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Ώρα να γίνεις εκφραστικός και να πεις ό,τι σκέφτεσαι έξω από τα δόντια! Επειδή θα έχεις και μεγάλη δόση γοητείας, μην εκπλαγείς, αν δεις τη δημοτικότητά σου να αυξάνεται κατά πολύ, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ομοίως, μην απογοητευτείς, αν δεν φαίνεται να τα καταφέρνεις σε όλα όσα φανταζόσουν, αυτό το μήνα. Αντίθετα, άφησε τις καλές στιγμές να κυλήσουν και κάνε ό,τι μπορείς για να περάσεις όμορφα και μετά επιστρέφεις στη... σοβαρότητα. Εάν είσαι "καθισμένος" σε ένα γραφείο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γίνεις δημιουργικός και να σκεφτείς έξω από το κουτί. Οι προοπτικές σου είναι αρκετές, οπότε αξιοποίησε τις ιδέες σου, ακόμα κι αν φαίνονται τρελές. Ρίσκαρε, μιλα γιατί η δική σου γνώμη, σκέφη ή συμβουλή μπορεί να είναι αυτή που όλοι περίμεναν και να σε πάει ένα σκαλί παραπάνω.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved