Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Δεκέμβριο

Τέσσερις είναι αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Δεκέμβριο

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Δεκέμβριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις. Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Δεκέμβριο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι μόνο ότι από τις 7 του μήνα θα έχεις στο ζώδιό σου τον Ερμή και στις 10 την Αφροδίτη, ούτε ότι από τις 22 και τον Ήλιο, αλλά γιατί αν είσαι του α' δεκαημέρου, θα κάνεις γενέθλια με Δία στον Κριό που επανέρχεται, μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα απουσίας. Τι σου λέει αυτό πρακτικά; Προετοιμάσου να κάνεις γιορτές, σε ένα σπίτι γεμάτο από αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες στιγμές. Εντάξει, κάποιες υπερβολές δε θα λείψουν, αλλά δε θα σε αφήσουν με εκνευρισμό. Από την άλλη, τύχη θα έχεις και σε θέματα σχετικά με ένα ακίνητο, την απόκτηση ή το ξεμπλέξιμό του, ενδεχομένως να κάνεις αγορές που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σου μέσα στον οικείο χώρο σου, ακόμα και μια μετακόμιση παίζει. Αν είσαι του β' δεκαημέρου, απρόσμενος έρωτας είναι πιθανός στις 17 ή 22 του μήνα ή ένα παιδάκι...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ

Εσύ κι αυτόν τον μήνα θα είσαι από τους τυχερούς που θα απολαύσουν τα δώρα που απλόχερα θα τους χαριστούν από το σύμπαν αλλά και ευκαιρίες, ευκολίες, λύσεις και έρωτες που θα σε συνεπάρουν. Από όλα έχει ο μπαξές και μάλιστα στον επαγγελματικό σου τομέα, ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που θα φέρει αρκετές θετικές εξελίξεις, που θα σου διώξουν άγχη ή δυσαρέσκειες των προηγούμενων μηνών. Στις 23 του μήνα, ξεσαλώνεις, αφού στη Νέα Σελήνη συμμετέχει ο Δίας στο ζώδιό σου. Εσύ του β' δεκαημέρου επιπλέον χρήματα θα πάρεις (ναι, αν είσαι ιδ. υπάλληλος, έχεις λαμβάνειν δώρο Χριστουγέννων, το ξέρουμε). Εδώ όμως μιλάμε για εξτρά. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συνθήκες και να μην ξετινάξεις το ταμείο σου με αγορές και σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εσύ Καρκίνε μου, αν έχεις γεννηθεί στο α' δεκαήμερο, θα απολαύσεις έναν όμορφο Δεκέμβριο και έχεις να περιμένεις πολλά και στα επαγγελματικά σου καθώς ο Δίας επιστρέφει στον 10ο οίκο σου. Μια προαγωγή, αύξηση ή ανάληψη μιας καίριας θέσης είναι πιθανά, όπως επίσης και να γίνει το έργο σου γνωστό, να αποκτήσεις φήμη, δόξα ή απλά να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου από τους ανωτέρους σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι δικό σου, προσπάθησε να το προχωρήσεις. Με Ερμή, Αφροδίτη, Ήλιο και Νέα Σελήνη απέναντί σου, είναι ιδανική εποχή να ξαναέρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες σου, να συζητήσετε τα θέματά σας και να τα ξαναβρείτε. Ήρεμα, χωρίς κλάματα και δράματα. Χριστούγεννα έρχονται κι όλα δείχνουν ότι θα είναι ευτυχισμένα για σένα, αν και εφ' όσον καταφέρεις να κάνεις την έκπληξη στις σχέσεις σου κι ανατρέψεις τα δεδομένα, αφού θέλεις να τις κρατήσεις!

ΖΥΓΟΣ

Από τις 7 του μήνα και μέχρι τις 23, εσύ του α' δεκαημέρου δε θα σταματήσεις να χαμογελάς, καθώς όλα βαίνουν καλώς στο σπίτι και την οικογένειά σου. Δουλειές, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα, θα ολοκληρωθούν, μια αγορά ή δώρο οικιακού εξοπλισμού είναι πιθανή, όπως επίσης οι όμορφες στιγμές που θα περάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, οι θετικές εξελίξεις με ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά. Και αν αυτά δε σου αρκούν, να ξέρεις ότι ο Δίας στις 20/12 περνά απέναντί σου, οπότε στο θέμα "Σχέσεις" θα έχεις πολλά να γράψεις, από δημιουργία, έως συμβίωση ή γάμο και από κέρδη, επέκταση ή ευκολίες, μέσω μιας συνεργασίας. Ο έρωτας στην έχει "στημένη", αν ανήκεις στο β' δεκαήμερο και θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έρθουν και χρήματα που θα σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση ή να διευθετηθεί ένα δάνειο ή μια ασφάλεια που το παλεύεις καιρό. Ό,τι κι αν είναι, όπως και να 'χει, το 2022 θα κλείσει με τους καλύτερους οιωνούς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved