Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Απριλίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Απρίλιο

Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Απριλίου για τα δώδεκα ζώδια

Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος















photo_paris-1


Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την κύρια εργασία σας και όχι μόνο. Φιλοξενεί τον Δία και τον Ήλιο (14-30/4) πανίσχυρο στην έξαρση του και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη στο 6ο σπίτι του επαγγελματικού ανταγωνισμού πλην ανάδρομο από 1-13/4.Σαφέστατα λοιπόν στον μήνα αυτόν θα πρωταγωνιστήσουν τα εργασιακά σας θέματα, προβλήματα και προοπτικές. Το διάστημα 1-13/4 θα είναι δύσκολο, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, με τρικλοποδιές στον εργασιακό χώρο από ζηλόφθονους συναδέλφους και καλό θα ήταν να λέτε όλες τις Τρίτες και τις Πέμπτες, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια και κάνοντας ελαφρά διατροφή αποφεύγοντας το αλκοόλ. Από 14-30/4 τα πράγματα αλλάζουν ριζικά και οι αποδοχές σας και τα καθήκοντα σας αναβαθμίζονται.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινής δράσης και της χαράς των απλών πραγμάτων στην ζωή. Ωστόσο ο έντονος και ανέμελος ερωτισμός παίζει τον πρώτο λόγο, επειδή ο κυβερνήτης σας, ο πλανήτης Αφροδίτη βρίσκεται πανίσχυρος στο ζώδιο σας και στον θρόνο του μαζί με τον άτακτο δαμονίσκο τον Κέτου, Νότιο Δεσμό της Σελήνης. Μέσα λοιπόν στο σκηνικό αυτό με την άνοιξη και τις γιορτές του Πάσχα θα παρασυρθείτε από τον φτερωτό θεό τον Έρωτα που τα βέλη του θα σας πλήξουν με τον άλφα ή βήτα τρόπο. Μήνας λοιπόν ..παράδεισος για τους νέους και ελεύθερους αλλά μήνας παγίδα για τα ανδρόγυνα που πιθανόν να εμπλακούν σε εξωσυζυγικές σχέσεις ή πειρασμούς που θα σκιάσουν τον γάμο τους.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας και της οικογενειακής στέγης και ανέσεων. O μήνας θα είναι δύσκολος επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, θα είναι σε ανάδρομη πορεία. Έτσι λοιπόν για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας βόρεια. Τώρα θα πρέπει να αποφεύγετε λογομαχίες και αντιπαραθέσεις με την μητέρα σας και να αναβάλλετε κάθε σοβαρή υπόθεση για τον επόμενο μήνα. Παράλληλα μην επιχειρήσετε αλλαγή και κυρίως αγορά πρώτης κατοικίας. Μέσα σε αυτό τον φόντο το διάστημα από 1-13/4 είναι πιο ήπιο από τον υπόλοιπο μήνα. Σαφέστατα ο μήνας είναι πολύ δύσκολος για τις παντρεμένες με παιδιά.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5ο τυχερό οίκο για την αγάπη, τα παιδιά, την καλλιτεχνική δημιουργία, τις δημόσιες σχέσεις και τις επενδύσεις. Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη πανίσχυρη στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει ένα συναίσθημα υπεραισιοδοξίας και στο οποίο δεν θα πρέπει να στηρίζεσθε 100%, μιας και δέχεσθε πλήρεις όψεις από τον εχθρικό Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και τον σκληρό Κρόνο. Έτσι λοιπόν τα ελεύθερα άτομα μπορεί να ερωτευθούν παράφορα χωρίς ωστόσο προοπτική σταθερού δεσμού και πολύ περισσότερο γάμου. Οι γονείς με παιδιά δεν θα πρέπει να τους κάνουν όλα τα χατίρια γιατί θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Στις δημόσιες εμφανίσεις σας δείξτε αυτοσυγκράτηση και όχι έπαρση. Σε ενδεχόμενες επενδύσεις συμβουλευθείτε ειδικούς και μην βασίζεστε στις παρορμήσεις σας.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο με ανταγωνιστές κακόβουλους συναδέλφους και συγγενείς. Φιλοξενεί τον Άρη ανάδρομο από 1-13/4 και έχει τον Ήλιο σας στον ωροσκόπο στο ίδιο διάστημα, που είναι και το δύσκολο του μήνα. Θα έχετε λοιπόν προβλήματα στην δουλειά από συκοφάντες συναδέλφους. Οι μη εργαζόμενες νοικοκυρές θα κάνουν λόγια με ζηλιάρες εξαδέλφες από το σόι της μητέρας τους. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να δανεισθείτε από συναδέλφους. Φροντίστε προληπτικά την υγεία σας. Από 14-30/4 τα πράγματα αλλάζουν και η τύχη είναι με το μέρος σας. Στην δουλειά η αξία σας αναγνωρίζεται και αυξάνονται οι αποδοχές σας. Ιδιαίτερα ευνοούνται, άνδρες και γυναίκες, που διατηρούν μικρές και ατομικές επιχειρήσεις. Αξιόπιστα προξενιά στην περιφέρεια και ομογένεια.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο της συζυγικής και επαγγελματικής ζωής, ειδικά για τα άτομα που έχουν συνεταίρο. Ο μήνας προβλέπεται δύσκολος επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, βρίσκεται εγκατεστημένος στον ωροσκόπο και στην πτώση του στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι λοιπόν είναι απαραίτητο για ολόκληρο τον μήνα ένα δίχτυ προστασίας με την επίκληση εξευμενισμού του Ερμή, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα, 27φορές, ατενίζοντας βόρεια. Οι κίνδυνοι λοιπόν που θα διατρέξετε και που θα πρέ πει να αποφύγετε με την βοήθεια της επίκλησης και της δικής σας παρέμβασης και αντίστασης θα έχουν να κάνουν με την συζυγική πίστη και αμοιβαία κατανόηση. Το ίδιο ισχύει και στους συνεταίρους.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον δύσκολο 8ο οίκο των κληρονομικών, χρόνιων παθήσεων, σεξουαλικών υπερβολών και μεταφυσικής με ροπή στην μαγεία. Φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο (έξαρση) πλην ανάδρομο και έχει εγκατεστημένη την Αφροδίτη σας πανίσχυρη στον Ταύρο (θρόνος) στο 3ο σπίτι της δράσης, με παρέα τον δαιμονικό Κέτου (Νότιο Δεσμό). Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα δείξετε ένα πρόσωπο αδίστακτο στα συμφέροντα και τα πάθη σας, καμουφλαρισμένο ωστόσο με διαβολική πονηριά και σαγήνη. Αν έχετε κληρονομικά συμφέροντα θα τα διεκδικήσετε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Στο θέμα των σχέσεων σας θα βλέπετε τον νόμιμο ή μη σύντροφο σας σαν σκεύος ηδονής μέσω της οποίας δεν θα διστάσετε να τον υποτάξετε στα ιδιοτελή σας συμφέροντα. Συγκρατηθείτε γιατί σύντομα θα μετανιώσετε.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 9ο τυχερό οίκο, φιλοξενεί τον υλιστή Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και έχει τον κυβερνήτη σας Άρη ανάδρομο από 1-13/4 στο στρυφνό 6οσπίτι.Όλα αυτά συνιστούν όχι πλήρη αξιοποίηση του 9ου σπιτιού με αποτέλεσμα να στοχεύετε ψηλά αλλά να μην επιτυγχάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Για να αποφύγετε το ενδεχόμενο αυτό ας λέτε όλες τις Τρίτες και Πέμπτες του ανάδρομου Άρη, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας νότια. Στο ίδιο διάστημα ας αποφύγετε μεγαλεπήβολα σχέδια και κυρίως μην τα συζητάτε με συναδέλφους και συγγενείς σας. Από 14-30/4 η τύχη θα είναι με το μέρος σας και μπορείτε με ασφάλεια να προχωρήσετε σε αλλαγή εργασίας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Αποφασιστική η βοήθεια του πατέρα σας ή του αφεντικού σας.

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 10ο οίκο της κοινωνικής σας καταξίωσης και καριέρας με τον κυβερνήτη σας τον Δία στον 2ο οίκο των εισοδημάτων από την κύρια σας απασχόληση. Οι αποδοχές σας είναι έτσι το κέντρο βάρους της κοινωνικής σας θέσης και θα μετρήσει περισσότερο τα πόσα βγάζετε και λιγότερο η προσωπικότητα σας. Το διάστημα από 1-13/4 ευνοεί τις γυναίκες που αναζητούν πάνω από όλα πλούσιο σύζυγο ή εραστή παραμερίζοντας συναισθήματα, μόρφωση και προσωπικότητα. Το διάστημα από 14-30/4 ευνοεί κατά βάση τους άνδρες που λατρεύουν το χρήμα και θα έκαναν τα πάντα για να το αποκτήσουν είτε σαν τολμηροί ή κομπιναδόροι επιχειρηματίες είτε σαν υπάκουοι και γλοιώδεις μισθωτοί που προάγονται αναξιοκρατικά. Δύσκολος μήνας για οικογενειακή συνοχή και αρμονία.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των δημοσίων σχέσεων και απροσδόκητων κερδών εκτός της κύριας απασχόλησης σας. Ο πλανήτης κυβερνήτης σας ο Κρόνος βρίσκεται πανίσχυρος (έξαρση στον Ζυγό), πλην ανάδρομος και στον 8ο σκοτεινό οίκο των κληρονομικών, του αχαλίνωτου σεξ και της μαγείας. Όλα αυτά δείχνουν πράγματι ευκαιρίες δημοσίων σχέσεων που ωστόσο κινούνται στο παρασκήνιο και στο περιθώριο αυτού που αποκαλούμε καθαρά χαρτιά και χέρια. Θα έχετε λοιπόν την ευκαιρία ή την σύμπτωση να μάθετε μυστικά που αφορούν κληρονομιές ή διαθήκες μπλεγμένες και να μπείτε στον πειρασμό να συνεργήσετε προς ατομικό όφελος αδικώντας προφανώς τους νόμιμους δικαιούχους. Τα μυστικά πι θανόν να αφορούν και μυστικά ιδιωτικής και ανορθόδοξης ερωτικής ζωής επωνύμων ατόμων υπε ράνω υποψίας πλην ευάλωτων σε εκβιασμό

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απρόβλεπτων εξόδων, των χρεών και της απομόνωσης για λόγους ψυχικής υγείας. Ο κυβερνήτης σας, πλανήτης Κρόνος είναι πανίσχυρος (έξαρση στον Ζυγό) πλην ανάδρομος και στο δύσκολο 8ο σπίτι (κληρονομικά, χρόνιες παθήσεις, σεξουαλικές εμμονές με ροπή στην μαγεία. Σίγουρα πρόκειται για δύσκολο και καρμικό μήνα όπου τα πιθανά δεινά έχουν τις ρίζες τους σε προηγούμενες σας ζωές. Σαν απαραίτητο μέτρο θα συνιστούσα την πανίσχυρη επί κληση προστασίας από κακό κάρμα και εξαγνισμό στον πανάγαθο ελεφαντόμορφο Γκανές, όλες τις Πέμπτες, τις Κυριακές και τις Δευτέρες του μήνα, ατενίζοντας βορειοανατολικά, 27 φορές, Ωμ Γκανε σάγια Ναμαχά Ωμ. Τρώτε ελαφρά, αναβάλλετε κάθε δευτερεύουσα υπόθεση και μείνετε στα καθιερωμένα. Οι όποιες δοκιμασίες θα είναι για το καλό σας.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο του μήνα και ως εκ τούτου παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, είναι εγκατεστημένος στον 2ο οίκο των εισοδημάτων σας από την κύρια σας απασχόληση και όχι μόνον. Το ζώδιο σας φιλοξενεί τον Ερμή σε πτώση με αποτέλεσμα η επικοινωνία σας με άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων και της Παρθένου να είναι προβληματική έως επικίνδυνη. Τέλος η πλήρης όψη που δέχεσθε από τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό) και τον Άρη φορτίζει το κλίμα και σας κάνει ευάλωτους σε προστριβές και καυγάδες για ασήμαντες αφορμές. Προσέξτε από 1-13/4την συμπεριφορά σας, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Από 14-30/4 είναι η καλύτερη περίοδος του μήνα η δουλειά σας πάει πολύ καλά και στο σπίτι επικρατεί αγάπη και ομόνοια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved