Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 09° 13' 43" ΚΡΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 21° 14' 18" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 56' 17" ΚΡΙΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 15° 52' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 18' 22" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΔΙΑΣ - 18° 41' 20" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 02° 32' 17" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 42' 35" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 39' 07" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 06' 43" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 04° 20' 14" ΤΑΥΡΟΣ R

Οι τάσεις του Απριλίου για τα 12 ζώδια, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

 

 

 

Τα αστρολογικά tips του μήνα

 

 

Οι τάσεις του Απριλίου για τα 12 ζώδια, από την Μπέλλα Κυδωνάκη

γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

BELLA23_copy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 aries

 

 ΚΡΙΟΣ

Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην αποκαλύπτετε τα μυστικά σας στους άλλους. Συνεχίζει να χρειάζεται οργάνωση και υπομονή η καθημερινότητά σας. Κάποια προβλήματα σχέσεων που υπήρχαν στο παρελθόν θα τα ξαναβρείτε μπροστά σας και σίγουρα χρειάζεται να τα επιλύσετε. Στα οικονομικά σας έχετε μια μικρή εύνοια αλλά χρειάζεται υπομονή που δεν την έχετε.

 

 taurus_copy

ΤΑΥΡΟΣ

 

 Περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά σας αλλά και πιο πολλά έξοδα σε θέματα επικοινωνιών. Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορες κρίσεις. Ένα ταλέντο σας βγαίνει στην επιφάνεια. Μια μεγάλη αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια που αφορά εργασιακό χώρο αλλά την κρατάτε για σας.

  gemini

ΔΙΔΥΜΟΙ


 Καλός μήνας, γιατί αναπτύσσετε δυναμικότητα που σας πηγαίνει. Δεν περιμένετε εσείς να σας έρθει η ευκαιρία. Αντίθετα παίρνετε τα ηνία στα χέρια σας και προχωράτε. Θα ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς και εμφάνισης. Γενικά θα ασκήσετε μια γοητεία προς όλος και όλα. Καλύτερα οικονομικά.

 

cancer 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 Κοινωνικά απομονώνεστε για λίγο. Ίσως σας τραβήξουν άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Καλό είναι να είστε γνώστες των αναγκών σας γιατί μπορεί να πιστέψετε ότι θα σας δώσουν κάποια συγκεκριμένα άτομα και να διαψευστείτε. Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Σοβαρό ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας και διατροφής.

 

leo 

ΛΕΩΝ

 

 Αποφύγετε τα παχιά λόγια και τις συναισθηματικές τρίπλες. Μην δώσετε χρήματα χωρίς να έχετε αποδείξεις. Χαρούμενη διάθεση και νέες γνωριμίες. Γνώση που σας χρειάζεται για την δουλειά σας.

 

 virgo 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 Ο χειρισμός των οικονομικών σας χρειάζεται επιδεξιότητα και λογική. Αν ακούσετε μεγάλα λόγια αναζητείστε τις πράξεις για να σιγουρευτείτε. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να χαλάσουν γιατί θα υπάρχει ρευστότητα στην ατμόσφαιρα. Μην απογοητεύεστε κάτι άλλο καλό θα σας συμβεί. Οι ευκαιρίες σας συνεχίζονται και κυρίως προς το τέλος Απρίλιου.

 

libra ΖΥΓΟΣ

 Κοινωνικές δυσκολίες και επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν αλλά όχι για πολύ. Λύνονται από εκεί που δεν τα περιμένατε. Όσο πιο ανοικτοί γίνετε τόσο πιο γρήγορα θα βρεθούν λύσεις στα προβλήματά σας. Ένας Αιγόκερως στα θέματα εργασίας σας αναστατώνει.

 

scorpio 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 Για λίγο απομονώνεστε γιατί θέλετε να ξεκουραστείτε. Επαφή με συγγενικά πρόσωπα και σοβαρή προσέγγιση των οικονομικών σας θεμάτων. Χρήματα από τρίτους. Ο εγωισμός σας μπορεί να κάνει απόλυτους και ακλόνητους στις πεποιθήσεις σας για αυτό δεν αλλάζετε τις κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας. Υπάρχει μια ένταση από την πλευρά σας επειδή πιστεύετε ότι δεν σας εκτιμούν και τελικά παραδίνεστε για λίγο στους άλλους.

 

 sagittarius 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα.

 

 capricorn 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 Πίεση για δράση και προσωπικές αποφάσεις για αλλαγές. Επαγγελματική σταθερότητα. Κάποιες νομικές δυσκολίες και προβλήματα ισορροπίας μέσα στις σχέσεις σας θα σας προβληματίσουν. Από 17/4 χρειάζεται να είσαστε πολύ συγκρατημένοι και να μην πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Προσοχή στην οδήγηση τις πρώτες ημέρες. Μια νέα γνωριμία ακόμα και μέσα στην εργασία σας με έναν Δίδυμο.

 

aquarius 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Ξεσηκώνεστε γιατί δεν αντέχετε να ζείτε με αυτό τον τρόπο. Επωφεληθείτε με τις πρωτότυπες ιδέες για να κινηθείτε με γρηγοράδα και να ξεμπλοκάρετε κάποια οικονομικά θέματα. Υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Επειδή πιστεύετε ότι το αξίζετε. Στα μέσα του μήνα μπορεί να μελαγχολήσετε γιατί έχετε ενοχές με θέματα οικογενειακά.

 

 pisces_copy 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 Η αρμονία και η συντροφικότητα είναι βασικοί παράγοντες για να περάσετε την καθημερινότητά σας. Το εδώ και τώρα είναι το μήνυμα που υιοθετείτε. Κοινωνικές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητες για την επαγγελματική σας ταυτότητα.

 

Οι συνεργασίες προέχουν αυτή την περίοδο. Δυναμικά ξεκινήματα αλλά με προσωρινό χαρακτήρα. Κρατήστε τους τύπους και προσπαθήστε να είστε τυπικοί σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Ανασφάλεια και δημιουργικότητα εμπλέκονται μαζί. Αποφασίστε τι θα ακολουθήσετε. Τα λέτε έξω από τα δόντια σε κάποια πρόσωπα

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved