Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν

Στις 09/10, 23:54 ώρα Ελλάδας έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 16° 32’ του Κριού, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα "σοβαρέψουν", ενώ σχέδια που ήταν στο συρτάρι θα βγουν τώρα, καθώς η ευνοϊκή όψη του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο (κλείνει με ακρίβεια δυο μέρες αργότερα) βοηθά στο υλοποιηθούν προγράμματα και πλάνα ή να υπάρξει μια μεθόδευση ή οργάνωση στρατηγικής.

Ας δούμε ποια ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν με την Πανσέληνο στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πάρεις ευθύνες και πρωτοβουλίες ή να συνεργαστείς με κάποιον/α, καθώς θα διαπιστώσεις ότι δε μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου. Πιθανότατα να προχωρήσεις και στην δημιουργία ενός δεσμού, αν νιώσεις ότι βαρέθηκες να βολοδέρνεις από εδώ και από εκεί. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να ερωτευτείς, ωστόσο, στην πορεία του θα υπάρξουν εμπόδια και θα ξενερώσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΖΥΓΟΣ ♎

Αρκετά εμπόδια φέρνει στο προσκήνιο η Πανσέληνος, που γίνεται στον άξονά σου, τόσο στην προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου όσο και τις συνεργασίες σου, όμως θα έχεις και τη δυνατότητα να βρεις λύσεις για να τα ξεπεράσεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι σημαντικές κι αν τυχόν σου γίνει κάποια πρόταση, θα τη σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις, είτε τη δεχτείς είτε την απορρίψεις. Από την άλλη, αν έχεις προσπαθήσει αρκετά για κάτι, θα δεις να στέφεται με επιτυχία. Η υπομονή σου θα σε ανταμείψει και στα ερωτικά σου, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει δεσμός ή μια γνωριμία που θα έχει αργή, αλλά σταθερή εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή η Πανσέληνος, που γίνεται στον άξονα 4ου-10ου σου, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις αφ' ενός στην οικογένεια και το σπίτι σου, αφ' ετέρου τα επαγγελματικά σου. Καλείσαι να βάλεις τα όριά σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου προς όλες τις κατευθύνσεις, κάτι που όπως είναι λογικό δε θα αρέσει, ίσως μάλιστα υπάρξουν κι έντονες αντιδράσεις, αν αρνηθείς να συνεχίσεις να είσαι το "καλό παιδί". Δεν αποκλείεται να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός και στον οικονομικό τομέα, εφ' όσον δε βγαίνεις. Αλλά και να φρενάρεις τις απαιτήσεις ενός ανωτέρου σου που ζητά τον ουρανό με τα άστρα, χωρίς τα ανάλογα ανταλλάγματα. Επιπλέον, μπορεί να λάβει τέλος η ιστορία με ένα ακίνητο ή να ανανεώσεις είδος του οικιακού εξοπλισμού σου, μετά από μια ζημιά. Πιθανό είναι και το να σε ελκύσει ένα άτομο, που είναι κοντά στα εμφανισιακά σου στάνταρ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Πανσέληνος σε θέλει στις επάλξεις, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς για έντονες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, αφού είτε δε θα μπορείς να ανεχτείς άλλο συγκεκριμένες συμπεριφορές που θεωρείς προσβλητικές ή επιθετικές είτε ότι σε υποτιμούν και δεν υπολογίζουν την άποψή σου, που θα πρέπει να λύσεις άμεσα. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να αφήσεις το συναίσθημα να κυριαρχήσει, αλλά να κρίνεις τα πράγματα καθαρά λογικά και πρακτικά. Αν είσαι πάντως ελεύθερος, ένα φλερτ μπορεί να αργήσει, αλλά θα έχει σταθερή εξέλιξη. Πολύ πιθανό είναι και να ανακύψει σχέση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, κάποια οικονομικά ζητήματα θα είναι πηγή έντασης με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με την Πανσέληνο αυτή επηρεάζονται οι κοινωνικές και οι ερωτικές σου σχέσεις και είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείς από κάποιες εξελίξεις είτε στη ζωή φίλων ή στη δική σου, αλλά θα είναι κι η αφορμή για να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήσεις λίγα και καλά άτομα στη ζωή σου. Επειδή, δε, συναισθηματικά θα είσαι σε φόρτιση, κάθε απόφασή σου χρειάζεται φιλτράρισμα και προσοχή γιατί στην πορεία η επιλεκτικότητά σου θα σε δικαιώσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κατηγορηθείς για εγωισμό ή βόλεμα και εκεί θα πρέπει να αποδείξεις στην πράξη το ενδιαφέρον σου. Από την άλλη, κάποιες επαφές ή μια πρόταση ενδεχομένως να μη σε ενθουσιάσουν τώρα, αλλά έχουν ζουμί...

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved