Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Σε αυτά τα ζώδια η τύχη κτυπά την πόρτα

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Σε αυτά τα ζώδια η τύχη κτυπά την πόρτα

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 26/09, 00:54 ώρα Ελλάδας, στις 02° 48’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Ζυγούς, Κριούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όψη αντίθεσης του Ήλιου στον Ζυγό με τον Δία στον Κριό, η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένου με την Αφροδίτη αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δείχνουν ότι πρόκειται για μια τυχερή περίοδο που θα προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και λύσεις, αρκεί να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο.

Ας δούμε ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το χειρότερο με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό:

ΖΥΓΟΣ ♎

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες, να κλείσεις λογαριασμούς του παρελθόντος οριστικά και να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία στην προσωπική σου ζωή. Έχεις τη δυνατότητα, όχι μόνο να ξεκολλήσεις από τα παλιά, αλλά και να αποκτήσεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, είτε μόνος/η σου είτε με την στήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου, οι οποίοι θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Ίσως βρεις συμμάχους-συνεργάτες, ώστε να ξεκινήσεις μια σου προσπάθεια, ακόμα και επαγγελματική. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μάλιστα να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας σχέσης, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τα πράγματα με το ταίρι σου θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου είναι δεδομένη, που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και θα αυξήσει και τις μετοχές σου στο αντίθετο φύλο.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 7° οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, είτε είναι ερωτικές-συντροφικές είτε επαγγελματικές. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα, ίσως, μάλιστα, γίνεις πιο υποχωρητικός/η και συνεργάσιμος/η, προκειμένου να γεφυρώσεις διαφορές και να βρεθεί μια χρυσή τομή και να επιλυθούν ζητήματα του παρελθόντος. Η τύχη είναι στο πλευρό σου, ελέω Δία, οπότε μην αποκλείεις και να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα», αν δεν γίνονται δεκτά τα αιτήματά σου, αλλά στο καπάκι να βρεθεί κάτι άλλο, πολύ καλύτερο. Ένας κύκλος πάντως θα ανοίξει κι αν είσαι ελεύθερος/η, η δημοφιλία σου θα αυξηθεί, οπότε ένα καινούργιο ειδύλλιο, με αρκετά ρομαντικά στοιχεία, θα κάνει την εμφάνισή του. Επιπλέον, ίσως προχωρήσεις σε μια νέα συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Η Νέα Σελήνη στον 4° ηλιακό σου οίκο σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το οικογενειακό τοπίο και να διευθετήσεις ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Μάλιστα, προδιαγραφές είναι θετικές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης, αφού αφ’ ενός δε θα θέλεις να ταράξεις τις ισορροπίες και αφ’ ετέρου θα έχεις τη διάθεση να συζητήσεις, αλλά και να ακούσεις τις θέσεις των υπολοίπων. Δεν αποκλείεται, όμως και το να δυσκολευτείς να πάρεις μια οριστική απόφαση, καθώς δε θα θέλεις να κακοκαρδίσεις κανέναν. Από την άλλη, θα είναι έντονη κι η τάση σου να ομορφύνεις το σπίτι ή το χώρο της εργασίας σου, να αλλάξεις διακόσμηση ή να κάνεις προσθήκες που θα τα αναδείξουν. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις αναφορικά σε ένα ακίνητο ή κληρονομιά, αρκεί να υιοθετήσεις διπλωματική στάση και να μη λειτουργήσεις με το συναίσθημα της στιγμής.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Νέα Σελήνη στον 10° ηλιακό σου οίκο, επαγγελματικά ζητήματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, που θα ανακύψουν το άμεσο χρονικό διάστημα, τα οποία όμως για να τα διευθετήσεις θα χρειαστείς τη βοήθεια άλλων. Από τη στιγμή που έχεις κερδίσει με τη συνέπεια και την υπευθυνότητά σου τις εντυπώσεις, είναι σκόπιμο να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία που έψαχνες για να το επιχειρήσεις. Αν λειτουργήσεις ευέλικτα και διπλωματικά, θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ανθρώπων, πρόθυμων να σε στηρίξουν σε ένα εγχείρημά σου. Είναι πιθανό να πάρεις προαγωγή ή σου γίνει πρόταση να αναλάβεις ένα νέο project, όμως καλό θα ήταν να μετρήσεις τις δυνάμεις και τους χρόνους σου, έτσι ώστε να δεις αν μπορείς να ανταποκριθείς, όπως και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κατάστασης, πριν αποφασίσεις να την αποδεχτείς. Το σίγουρο είναι ότι θα εισπράξεις τα εύσημα ίσως και τον ερωτικό θαυμασμό ενός ατόμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 2° οίκο σου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις ανάγκες σου, συναισθηματικές ή υλικές κι όχι μόνο θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα, αλλά και θα κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες γιατί θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να λαμβάνεις, αλλά κυρίως να... απολαμβάνεις όσα έχεις αποκτήσει. Ενδεχομένως, αφού καλύψεις κάποιες πάγιες υποχρεώσεις σου, να αρχίσεις να χαλαρώνεις την οικονομική σου διαχείριση και να προχωρήσεις σε αγορές που σε ευχαριστούν ή ενισχύουν την εικόνα σου ή να αρχίσεις να ξοδεύεις περισσότερα για την καλοπέρασή σου. Πάντως οι πιθανότητες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου είναι αυξημένες, οπότε να μην έχεις κανένα άγχος ή ανησυχία για τα χρήματα που θα χαλάσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο δρόμο σου ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει (ίσως είναι και από το περιβάλλον σου) και να αναπτυχθεί αμοιβαίο αίσθημα.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8° οίκο σου, είναι φυσικό να αυξηθεί ο ρομαντισμός, η ευαισθησία σου, αλλά και ο αισθησιασμός σου. Οι επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο κι οι σεξουαλικές σου ανάγκες, οπότε δεν αποκλείεται ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, τόσο εκεί όσο και στα επαγγελματικά σου, να μην παρασυρθείς από μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις. Προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να κάνεις ένα βήμα τη φορά. Τίποτα δε σε βιάζει να πάρεις αποφάσεις, όταν μάλιστα είναι σημαντικές για το μέλλον σου. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα ποσό που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κλείσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτους, όπως εφορία, τράπεζες, ασφάλειες ή να πετύχεις έναν καλό διακανονισμό, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα σχετικά με μια κληρονομιά που όμως θα εξελιχθούν με τον πιο θετικό τρόπο για σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός/η, χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α, κυρίως όμως ωθείσαι, αν είσαι μόνος/η, να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Για να γίνει, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο, για να εμπλουτίσεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, ώστε να αυξηθούν κι οι πιθανότητες. Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση θα σε βοηθήσει και ο Δίας απέναντί σου, αφού θα συνεχίσει να φέρνει στη ζωή σου πρόσωπα, υποψήφια για τη θέση του/ης συντρόφου. Ενδεχομένως, επίσης, να σε πιάσει ένας δημιουργικός οίστρος ή να ανακαλύψεις ένα ταλέντο, που δεν ήξερες ότι είχες, σε μια τέχνη. Αν είσαι σε δεσμευμένος/η, θα βγαίνετε περισσότερο με το ταίρι σου, θα διασκεδάζετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και θα αναθερμάνετε και τον έρωτά σας. Αν έχεις παιδιά, θα σου χαρίσουν αρκετές, όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Με τη Νέα Σελήνη στον 11° οίκο σου, θα ανοίξει αρκετά ο κοινωνικός σου κύκλος και θα εμπλουτιστεί με καινούργιες γνωριμίες είτε επαγγελματικού είτε φιλικού χαρακτήρα. Ίσως συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή σε κάποιες συλλογικές προσπάθειες που θα είναι και η αφορμή για να δημιουργηθεί μια παρέα με άτομα που θα έχουν αρκετά κοινά με σένα. Επίσης, μπορεί να καταπιαστείς με διάφορα χόμπι και ενδιαφέροντα που θα σε αναζωογονήσουν ψυχικά και σωματικά. Από την άλλη, με τον κυβερνήτη σου, Δία, να σου παρέχει εύνοια, ευχάριστες στιγμές, γεμάτες εξόδους, διασκεδάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σε κάνουν να ξεχάσεις πολλά από τα άγχη και τους προβληματισμούς σου ή να βρεις λύσεις σε προσωπικά σου ζητήματα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ένα νέο ειδύλλιο να γεννηθεί τώρα με μια επαφή που θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved