Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Οκτώβριο είναι τα εξής:

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΚΡΙΟΣ: Στα σκληρά...

Τα κακά νέα έρχονται για σένα του πολύπαθου 3ου δεκαημέρου, καθώς ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Ζυγό θα τετραγωνιστούν διαδοχικά με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενώ και η Πανσέληνος στις 9, στο ζώδιό σου, δείχνει, αλλά δε θα είναι καθόλου... ρομαντική. Όπως καταλαβαίνεις οι σχέσεις σου θα γίνουν πεδίο μάχης είτε από ζητήματα του παρελθόντος, που βιάστηκες να ξεφορτωθείς όπως-όπως ή θεωρούσες ότι είχαν λυθεί, είτε από καινούργια που θα δημιουργηθούν από την άλλη πλευρά, που θα σε εξοργίσουν. Όπως και να έχει, δε θα έχεις και το μαχαίρι και το πεπόνι, αντίθετα, οι άλλοι θα καθορίσουν τις εξελίξεις, κάτι που σημαίνει ότι το τέλος μιας σχέση ή συνεργασίας είναι πολύ κοντά και μάλιστα θα σε τσούξει κι αρκετά. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ό,τι κι αν καταστραφεί, σκέψου ότι έτσι κι αλλιώς σάπιο ήταν, οπότε θα κάνεις μια νέα αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάσανο μεγάλο

Αυτό που πάντα σε έκαιγε είναι το σπίτι και η οικογένειά σου, όμως τα πράγματα στον συγκεκριμένο τομέα θα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, με τις σχέσεις μεταξύ σας να φτάνουν σε οριακό σημείο κάποια στιγμή, όταν βάλει και ο Πλούτωνας το χεράκι του, που όπως γνωρίζεις, δεν αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές. Δίνει μια και τα ξαποστέλνει όλα, ειδικά αν υπήρξε και... προηγούμενο, στο οποίο έδωσες άφεση αμαρτιών. Το ότι θα στενοχωρηθείς πολύ είναι γεγονός, ίσως μηδενίσεις και συναισθήματα που έτρεφες, μπορεί να χάσεις και σε υλικό επίπεδο, μια κληρονομιά, ένα ακίνητο ή πράγματα που είχαν για σένα μεγάλη αξία, όμως δεν αποκλείεται το μήνυμα που σου στέλνεται να είναι ότι είναι καιρός να κόψεις εσύ τα δεσμά του παρελθόντος, να απελευθερωθείς απ' ό,τι σε κρατάει και να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Η Πανσέληνος στις 9 είναι το ορεκτικό, το κύριο πιάτο θα έρθει μετά τις 12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πάρε να 'χεις!

Το ραντεβού αυτή την εποχή, εδώ και κάτι χρόνια, είναι καθορισμένο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου να "ξυπνά" με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή και . Μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα προχωρήσει στη λύση μιας συνεργασίας ή την αποχώρησή του από ένα σχήμα, αν προδοθεί ή νιώσει ότι ό,τι κι αν κάνει, η κατάσταση δε σώζεται. Μπορεί όμως να σου σκάψουν το λάκο και να πέσεις μέσα, οπότε να πληρώσεις τη νύφη για οτιδήποτε έγινε ή πήγε στραβά. Στο μενού περιλαμβάνονται και οριστικές ρήξεις σχέσεων ή αποφάσεις άλλων που θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση ή θα σε αναγκάσουν να το τραβήξεις στα άκρα, κηρύσσοντας τον πόλεμο κι ό,τι γίνει. Το σίγουρο είναι ότι τον Νοέμβριο τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο.

ΙΧΘΥΕΣ: Πού να βρεις παρηγοριά...

Από την 1η του μήνα, αρχίζουν τα όργανα για σένα του γ' δεκαημέρου, καθώς ξεκινάς με Άρη στους Διδύμους, που επελαύνει στον 4ο οίκο σου, ανάβοντας φωτιές στην οικογενειακή σου εστία και όχι για να ψήσετε στα κάρβουνα ή να ζεσταθείτε. Μαντάρα οι σχέσεις, χαμός και στα κληρονομικά ή τις οικοσκευές και όταν θα έρθουν στο φως "απάτες" και "δολοπλοκίες", τότε δε θα σου φτάνει ένα πακέτο χαρτομάντιλα. Από την άλλη, τα έξοδα υπερτερούν και τα χρήματα εξαφανίζονται, πριν φτάσουν καν στην τσέπη σου, για να καλύψουν λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις ή δόσεις. Η χασούρα είναι δεδομένη πάντως και μην σκεφτείς καν να συμμαχήσεις με όποιον/α σου υπόσχεται να βγάλεις εύκολα και γρήγορα χρήματα, γιατί παίζει και να είναι κάπου μπλεγμένος και να την πληρώσεις εσύ. Επίφοβα είναι και τα ερωτικά/σεξουαλικά σου γιατί οι τύποι ή οι τύπισσες που κυκλοφορούν στην πιάτσα είναι επικίνδυνοι (ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται) για σένα. Άσε να φύγει ετούτος ο μήνας και μετά...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άδειασμα

Τόσο για τα ερωτικά, όσο και για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αυτός ο μήνας είναι αναστάτωση και αν δεν πάρεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, για να εξασφαλίσεις έστω και τα ελάχιστα, θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Στη δουλειά σου, πιθανό είναι να έχεις να κάνεις με... παπατζήδες ή να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια, για να σε "αδειάσουν", όταν δε σε χρειάζονται άλλο και ένα πρώτο δείγμα θα το πάρεις στις 12. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με την πλάτη στον τοίχο, να ακυρωθεί κάτι που ήταν στα σκαριά και να μείνεις ξεκρέμαστος/η ή να ξεπαραδιαστείς, το σίγουρο είναι ότι τόσο η Πανσέληνος, στις 9, όσο και οι όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Πλούτωνα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, οι οποίες θα είναι δυσάρεστες, μόνο στην περίπτωση που δεν πήρες εσύ την πρωτοβουλία να βάλεις τους τίτλους τέλους σε μια σχέση ή συμφωνία και συμβιβαστείς με τα... αποφάγια!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι να μην αρχίσει η κάθοδος

Δυστυχώς τα πράγματα θα εξελιχθούν δυσάρεστα για σένα, τόσο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όσο και τα ερωτικά σου. Κράτα πισινή στη δουλειά σου και κυρίως βάλε ένα ερωτηματικό στις προθέσεις κάποιου ατόμου που όπως όλα δείχνουν κινείται με γνώμονα το δικό σου συμφέρον και μπορει κάλλιστα να σου τη φέρει. Από την άλλη, με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 5ο οίκο σου να κάνουν κακές παρέες με τον Πλούτωνα, βρωμάει από μακριά μπελάδες. Στενοχώριες από τη μια, σφίξιμο οικονομικό από την άλλη, λόγω πάγιων αλλά και έκτακτων εξόδων που θα ανακύψουν, ερωτικά μια κατάσταση πνέει τα λοίσθια, γενικά είναι να μην αρχίσει η κάθοδος. Πρόσεξε πολύ γιατί δεν αποκλείεται εμ να μείνεις μπουκάλα, εμ να βάζεις το χέρι στην τσέπη και να πιάνεις... το παπούτσι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved