Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν διχόνοιες και καβγάδες

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν διχόνοιες και καβγάδες

Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται 27/08, 11:16 πμ ώρα Ελλάδας, στις 04° 03’ της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού σταυρού (Παρθένος, Ιχθύες, Δίδυμοι, Τοξότης), που έχουν γενέθλια το α’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου στην Παρθένο με τον Άρη στους Διδύμους δεσπόζει, οπότε εντάσεις και επιθετικότητα θα κλιμακωθούν, διχόνοιες θα εμφανιστούν και πιθανόν να υπάρξουν και ρήξεις. Επίσης, στις 27, έχουμε τόσο το τετράγωνο της Αφροδίτης στον Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο που θα φέρει απρόσμενες αλλαγές και αναθεωρήσεις, ενώ την επόμενη έχουμε την αντίθεσή της με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που φέρνει ατυχίες και περιορισμούς.

Ας δούμε ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει προς το χειρότερο με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, οι συνθήκες που διαμορφώνονται δεν είναι καθόλου ευνοϊκές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αρκετές θα είναι οι διαφωνίες και οι μπηχτές εκατέρωθεν ενώ δεν αποκλείεται, πάνω στον τσακωμό να σου ξεφύγει κι εσένα κάποια χοντράδα και να επέλθει ρήξη. Από την άλλη, όλο και περισσότερο θα σκέφτεσαι να αυτονομηθείς, να κάνεις κάτι δικό σου κι ενδεχομένως, να ξεκινήσεις την έρευνα. Ένταση πάντως θα βγάζεις και αυτό δεν είναι καλό, αν θες να προσελκύσεις κάποιον/α είτε ερωτικά είτε για να κάνεις τα κονέ σου. Από την άλλη, σε ένα ταξίδι θα συμβούν διάφορες αναποδιές ή θα ακυρωθεί, κάτι που θα σε ενοχλήσει, αν αφορούσε στη δουλειά σου ή θα κόψεις κάθε επαφή με πρόσωπο που είχατε συχνή επικοινωνία. Επιπλέον, πρόσεξε την υγεία σου γιατί δεν αποκλείονται κάποιες ενοχλήσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν και να αντεπεξέλθεις σε διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με την οικογένεια και το σπίτι, όσο και τη σχέση ή τις συνεργασίες σου. Η κατάσταση, δε, στην πρώτη περίπτωση μοιάζει έκκρυθμη με διάφορα πρόσωπα να ανακατεύονται παντού, να έχουν για όλα λόγο και άποψη, ενώ πιθανή είναι και μια ζημιά που θα τα κάνει όλα χειρότερα. Από την άλλη, τόσο στα εργασιακά σου, με απρόσμενες αλλαγές πλάνων και αναβολών, όσο και στην υγεία σου, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η μόνη περίπτωση που μπορεί να σου λειτουργήσει θετικά είναι να ξεκινήσεις μια διατροφή ή να αποφασίσεις να κόψεις επιβλαβείς συνήθειες για τον οργανισμό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η οικογένεια και το σπίτι σου θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου, αυτή την περίοδο, με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, όπου επιβάλλεται σχεδόν να τελειώσεις με εκκρεμή ζητήματα, είτε αυτά είναι ανάμεσα σε σένα και ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε στη διευθέτηση κληρονομικών και περιουσιακών στοιχείων είτε στην αναδιαμόρφωση του χώρου σου. Έχεις Άρη, όμως πάνω σου και σε τετράγωνο με τον Ήλιο, οπότε μην πέσεις από τα σύννεφα, αν περάσει κάποιο μέλος της οικογενείας σου στην αντεπίθεση, αν τσακωθείτε ή γίνουν ζημιές που θα σου κοστίσουν αρκετά. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να φτιάξεις κάτι και να χαλάσει κάτι άλλο ή να έχεις απρογραμμάτιστες τεχνικές εργασίες. Από την άλλη, πιθανό είναι να προκύψει ένα θέμα υγείας που αφορά σε μεγαλύτερο ηλικιακά άτομο, που θα σε στενοχωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 10ο οίκο σου "χτυπάει" τα επαγγελματικά και τις σχέσεις σου και με δεδομένο ότι ήδη έχεις Άρη στον 7ο οίκο σου, αν θεωρείς ότι σε αδικούν ή σου στερούν τη δυνατότητα να φτάσεις εκεί που θέλεις, μετά από μια έντονη λογομαχία, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι με ανωτέρους και συναδέλφους θα υπάρξει κρίση, ενδεχομένως να έρθουν και στην επιφάνεια διάφορα που αφορούν σε παλιότερα ζητήματα ή συμπεριφορές που θα σκάσουν ξαφνικά, εκπλήσσοντάς σε δυσάσεστα, όμως είναι και μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν όλα. Αν σου γίνει μια πρόταση ή να αναλάβεις ένα διαφορετικό πόστο, σκέψου καλά, πριν συμφωνήσεις κι αν μπορείς να ανταποκριθείς στην πρόκληση, είτε λόγω δυνατοτήτων είτε λόγω ανεπάρκειας γνώσεων. Ένα θέμα υγείας μπορεί επίσης να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμά σου.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 5ο οίκο σου σε σπρώχνει να αλλάξεις τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως και να θέσεις άλλα κριτήρια ή βλέποντας τα πράγματα πιο πρακτικά και κατασταλαγμένα να στραφείς σε διαφορετικές, από τις μέχρι τώρα, επιλογές. Ενδεχομένως και να πάρεις αστραπιαία μια απόφαση, να εγκαταλείψεις το κυνήγι ενός προσώπου, αφού βλέπεις ότι είναι μάταιος κόπος ή να προχωρήσεις σε δεσμό, διώχνοντας κάθε ενδοιασμό. Ωστόσο, η βιασύνη στη συγκεκριμένη περίπτωση δε σε ευνοεί και ό,τι γρήγορα "άναψε" να σβήσει. Από την άλλη, κράτα λίγο το χέρι σου γιατί πολλά έξοδα κάνεις και κάποια στιγμή θα βρεθείς εκτεθειμένος. Επιπλέον, αν έχει γίνει μια κουβέντα για αύξηση, οι όροι θα σε εκνευρίσουν ή είσαι στα σκαριά μιας συμφωνίας ή επένδυσης, καλύτερα να τα αναβάλλεις για κάποια άλλη στιγμή.

ΛΕΩΝ ♌

Επηρεάζεσαι τόσο στο οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο από τη Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου, η οποία μπορεί να φέρει απανωτές αλλαγές, αλλά και έξοδα που ενδεχομένως να σε βάλουν σε σκέψεις για το πώς θα καταφέρεις να καλύψεις και τις άμεσες ανάγκες σου και θα εξοικονομήσεις χρήματα είτε για τις δύσκολες μέρες είτε για μια αγορά ή επένδυση που σκεφτόσουν να κάνεις. Το να βρεις άλλες πηγές εσόδων, πιο "συμβατικές" θα είναι δύσκολο, οπότε θα πρέπει να βάλεις το μυαλό σου κάτω να δουλέψει, αναζητώντας κάτι πιο πρωτοποριακό ή ιδιαίτερο. Και στα ερωτικοσεξουαλιά σου, ισχύει αυτό, που είτε θα βάλεις "κόφτη" και θα περιορίσεις τις απαιτήσεις και τις υψηλές προσδοκίες σου και θα επικεντρωθείς στην ουσία είτε θα απογοητευτείς από την μετάλλαξη ενός προσώπου και τον κακό του εαυτό που θα φέρει στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, κύριο μέλημά σου θα είναι, εκτός από το να καλύψεις τις πάγιες ανάγκες σου, είναι και το να διευθετήσεις και υποχρεώσεις προς τρίτους, καθώς είναι πολύ πιθανό να... σκάσουν όλες μαζί κάποια στιγμή και να χάσεις τον μπούσουλα ή να μπεις στο στόχαστρο τραπεζών, εφορίας, ασφαλιστικών ταμείων και λοιπών ιδρυμάτατων που έχεις ανοιχτές οφειλές. Έξοδα μπορεί να προκύψουν και σχετικά με το σπίτι ή ένα μέλος της οικογένειάς σου, οπότε θα βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Από την άλλη, επειδή κι η λίμπιντό σου θα αυξηθεί, προσπάθησε να αποφύγεις τα μπλεξίματα με πρόσωπα που δεν έχουν να σου προσφέρουν όσα ζητάς και να μην πετάς στα σύννεφα γιατί η προσγείωσή σου θα είναι ανώμαλη. Εφ' όσον είσαι άνθρωπος που βλέπει μπροστά, κάνε τη σωστή για σένα επιλογή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved