Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάιος του 2022

Και όμως... Η ημέρα γέννησής σου αποκαλύπτει πώς θα πάει ο μήνας σου

Πες μας πότε γεννήθηκες να σου πούμε τι θα σου φέρει ο Μάιος του 2022

Η μέρα του μήνα που γεννήθηκες δείχνει ξεκάθαρα πώς θα κυλήσει ο μήνας σου. Αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις από τον Μάιο, τότε δεν έχεις παρά να δεις σε ποιον Αριθμό ανήκεις και να διαβάσεις την πρόβλεψή σου!

Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)

Τυχερέ/η! Ο Μάιος είναι ο πιο γόνιμος μήνας για σένα για να ξεκινήσεις κάτι νέο. Ο περασμένος μήνας σε ενθάρρυνε να αφήσεις όλα όσα σε κρατούν πίσω, οπότε τώρα είναι η στιγμή να πάρεις μια ανάσα και να ανοιχτείς σε φρέσκες ιδέες, καινούργιες προοπτικές και εμπνεύσεις. Θα παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες, οπότε οφείλεις να σκεφτείς δημιουργικά και να πάρεις μερικά ρίσκα. Τόλμα να ζήσεις τη ζωή στο μέγιστο και να κάνεις τη θεαματικότερη αλλαγή τις επόμενες 30 ημέρες! Επιπλέον, μπορείς να ηγηθείς μιας προσπάθειας, καθώς θα διαπιστώσεις ότι συνεργάτες, συνάδελφοι ή δικοί σου άνθρωποι αναζητούν μια κατεύθυνση ή την καθοδήγησή σου. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις θαυμάσια.

Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)

Αυτόν το μήνα, πήγαινε χαλαρά με τον εαυτό σου. Προσπάθησε να μην πιέζεσαι όσον αφορά στους στόχους ή όλα όσα θέλεις να κάνεις, γιατί θα αντιμετωπίσεις διάφορα εμπόδια. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, αντί να τα πιέζεις και αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς, να οργανωθείς, να ερευνήσεις ή... να κοιμηθείς. Επίσης, είναι η ιδανική περίοδος για να περάσεις περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να παρακολουθήσεις εκδηλώσεις και δρώμενα ή να έρθεις σε επαφή με τη φύση. Κλείσε κινητό και λάπτοπ ή κομπιούτερ και εστίασε στην χαλάρωση και την ηρεμία σου. Αν είσαι εντάξει με σένα, θα βελτιωθούν και οι στενές ή οι ερωτικές σου σχέσεις.

Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)

Αυτός είναι ο μήνας που περίμενες! Μετά από έναν ήρεμο, εσωστρεφή Απρίλιο, ήρθε η ώρα να βγεις προς τα έξω δυνατός/η. Η εστίαση στην καριέρα, τις επενδύσεις και την εργασία σου θα σε φέρει σε θέση ισχύος. Επομένως, μην φοβάσαι να ρισκάρεις και θα δρέψεις τους καρπούς των κόπων σουπολύ γρήγορα. Είναι επίσης ζωτικής σημασίας να μη χάσεις την ακεραιότητά σου. Μην μπεις στον πειρασμό να αλλοιώσεις τις καταστάσεις ή να εξαπατήσεις, προκειμένου να κερδίσεις περισσότερα, καθώς θα μπορούσες εξίσου εύκολα να τα χάσεις όλα, εάν οι προθέσεις σου δεν είναι ξεκάθαρες. Απελευθέρωσε τους φόβους σου σχετικά με την προσωπική σου δύναμη και πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι έχεις μεγαλύτερη επιρροή στους άλλους ανθρώπους από ό,τι πιστεύες. Διατήρησε μια υγιή ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σου ζωής και μην παραμελήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)

Ένας κύκλος στη ζωή σου πάει να κλείσει και είναι σημαντικό να τον αφήσεις να ολοκληρωθεί και να μην προσπαθήσεις να τον κρατήσεις. Ίσως πρόκειται για μια φιλία ή μια σχέση έχει φτάσει στο φυσικό της τέλος, την επαγγελματική σου πορεία ή έναν τομέα σπουδών ή ενδιαφέρον. Μπορεί να στενοχωριέσαι και να νιώθεις μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και τους επόμενους 4 μήνες, ωστόσο, θα συνειδητοποιήσεις ότι με κάθε τέλος έρχεται μια νέα αρχή. Το μέλλον σε περιμένει! Επομένως, είναι σημαντικό για σένα να δημιουργήσεις χώρο στη ζωή σου για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Ξόδεψε τον χρόνο και την ενέργειά σου τον Μάιο σε άτομα που σε χρειάζονται. Δώσε και βάλε στην άκρη το εγώ σου, κυρίως όμως συγχώρεσε αυτούς που αισθάνεσαι ότι σε αδίκησαν και πρώτα απ' όλα τον εαυτό σου για όσα λάθη έχεις κάνει.

Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)

Ο Μάιος σου δημιουργεί μια λαχτάρα για ελευθερία και περιπέτεια! Μπορεί να έχεις κουραστεί από τη ζωή κι όσα βλέπεις γύρω σου ή να θέλεις να τα παρατήσεις όλα και να ψάξεις για άλλα, πιο όμορφα κι ευχάριστα, που θα σου προσφέρουν καινούργιες συγκινήσεις, το σημαντικότερο όμως είναι να βάλεις ποικιλία στη ζωή σου για να τη διατηρήσεις ενδιαφέρουσα. Είναι μια ευκαιρία να κάνεις ό,τι ήθελες πάντα, τότε που είχες τον χρόνο ή δεν σε έπνιγαν οι ευθύνες. Να ξέρεις ότι δεν είναι η ώρα να πάρεις κάτι πολύ στα σοβαρά. Παίξε και απόλαυσε την ηρεμία σου, ανακάλυψε νέα μέρη, μαγείρεψε κάτι διαφορετικό, διάβασε, ψάξε για καινούργιους ταξιδιωτικούς προορισμούς, κάνε οτιδήποτε σε γεμίζει! Άνοιξε την αγκαλιά σου σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, απελευθερώνοντας πρόθυμα εκείνα που πρέπει να βγουν από τη ζωή σου. Η αντίσταση στην αλλαγή θα έχει ως αποτέλεσμα να γίνει βασανιστική η διαδικασία, οπότε αν είσαι κάποιος/α που αναζητά τη σταθερότητα, αυτός ο μήνας πιθανόν να σε εκπλήξει δυσάρεστα. Να έχεις πίστη ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος και οποιαδήποτε μετάβαση είναι υπέρ σου.

Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)

Αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει ποιοτικό χρόνο και όμορφες στιγμές στο σπίτι ή με την οικογένεια σου. Αντί να ξοδεύεις το χρόνο σου, τρέχοντας πέρα ​​δώθε, σε ραντεβού και υποχρεώσεις ή δουλειές, προγραμμάτισε μια μάζωξη με στενούς φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου. Βάλε σε προτεραιότητα το να είσαι με αυτούς που αγαπάς περισσότερο, αφού αυτό σου παρέχει την αίσθηση της ασφάλειας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην ξεπεράσεις τα άκρα, εξ αιτίας της δοτικότητάς σου, και στο τέλος μετατραπείς σε μάρτυρα. Να ζητήσεις βοήθεια, όπου χρειάζεται να να φροντίσεις να αφιερώσεις λίγες ώρες στην αναπλήρωση της ενέργειάς σου, με ξεκούραση, χαλάρωση ή ύπνο. Είναι η ιδανική στιγμή για χειροτεχνίες, να ανανεώσεις τα πράγματα στην κουζίνα, τη διακόσμηση του σπιτιού ή τα έπιπλά σου. Αν και μπορεί, από τον ενθουσιασμό, να μην κρατιέσαι, προσπάθησε να μην κάνεις το οτιδήποτε, χωρίς προγραμματισμό. Επίσης, είναι σημαντικό να διοχετεύσεις όλη αυτή τη φλόγα και την παρόρμηση δημιουργικά, να μην επηρεάζεσαι πολύ από τους άλλους και να ακολουθείς το δικό σου ένστικτο. Επειδή θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός τις επόμενες εβδομάδες, είναι καλύτερα να βγάλεις τυχόν επιθετικές τάσεις σε ένα γήπεδο ή στη γυμναστική, παρά στο γραφείο ή ενάντια σε μέλη της οικογένειάς σου.

Αν γεννήθηκες την 7η, 16η ή 25η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 7 (του Ποσειδώνα)

Τον Μάιο τα πράγματα θα κυλήσουν λίγο πιο αργά από το συνηθισμένο. Η επιβράδυνση του ρυθμού δεν είναι κάτι που θα συνηθίσουν ή θα αποδεχτούν όλοι όσοι ανήκουν σε αυτόν τον Αριθμό, αλλά κάτω από την επιφάνεια, η κατάσταση βράζει. Ο χρόνος ξεκούρασης που προσφέρεται για σένα αυτόν τον μήνα μπορεί να ουσιαστικής σημασίας, οπότε προσπάθησε να μην βιαστείς να καλύψεις τα κενά. Εμπιστεύσου ότι βρίσκεσαι στο ιδανικό μέρος, τη σωστή στιγμή και ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, μπορείς όμως να οργανωθείς και να θέσεις τους στόχους σου. Επίσης, θα είσαι λίγο εσωστρεφής και θα αποφεύγεις τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους. Αν είναι έτσι, τότε αποσυνδέστε τα gadget και τις συσκευές σου κι απενεργοποίησε το Διαδίκτυο λίγο νωρίτερα κάθε απόγευμα, ερχόμενος σε άμεση επαφή μόνο με άτομα, με τα οποία έχεις πολύ στενές σχέσεις, βρίσκοντας καινούργια και πιο ισχυρά σημεία σύνδεσης μαζί τους. Ενδεχομένως να είσαι απρόθυμος να ανοίξεις τις πόρτες σου σε άλλους, αλλά το να δείξεις την αδυναμία που έχεις σε κάποιον/α, ίσως τελικά βγεις αρκετά κερδισμένος/η.

Αν γεννήθηκες την 8η, 17η ή 26η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 8 (του Κρόνου)

Ο Μάιος θα έχει μια ισχυρή επίδραση πάνω σου, μάλιστα, τις επόμενες 30 ημέρες, θα εμφανιστούν ευκαιρίες για να αυξηθεί η δύναμη και τα χρήματά σου. Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στην ανάπτυξη της εργασίας και της καριέρα σου. Το να ανέβεις ιεραρχικά στο επόμενο σκαλοπάτι πιθανότατα θα συμβεί, αν και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να προετοιμαστείς για ό,τι γίνει. Οργάνωσε τον χρόνο και τη δουλειά σου, ώστε να είσαι αποτελεσματικός/η και να ελέγχεις την κατάσταση. Κάτε εποικοδομητικά βήματα για να πετύχεις τους στόχους σας. Οι έξυπνες στρατηγικές σου κινήσεις στην προσωπική σου ζωή και στα επαγγελματικά θα μπορούσαν πραγματικά να αποδώσουν, γι' αυτό σκέψου προσεκτικά πού ρίχνεις το βάρος και την προσοχή σου. Κυρίως όμως, να παραμείνεις εντός ορίων και δίκαιος/η. Αν αυτό που βγάζεις στον κόσμο γύρω σου δεν είναι αυθεντικό, αυτό που θα λάβεις σε αντάλλαγμα θα είναι το ίδιο. Οι άλλοι θα σου ζητήσουν συμβουλές, οδηγίες και κίνητρα, γι' αυτό βγάλτε τον καλύτερο εαυτό σου!

Αν γεννήθηκες την 9η, 18η ή 27η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 9 (του Άρη)

Αυτός είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός μήνας για σένα, καθώς μπαίνει ένα τέλος σε έναν μακρύ και ατελείωτο κύκλο, που σημαίνει ότι είναι καιρός να πας παρακάτω. Εάν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα σου είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να απελευθερωθεί ή αν δεν ξέρεις, σου αποκαλυφθεί, καθώς ο Μάιος θα προχωράει, επομένως, είναι κρίσιμο να ενεργήσεις με σύνεση και χωρίς βιασύνη. Έχει φτάσει μια φιλία ή μια σχέση σε οριακό σημείο; Υπάρχει κάποιο έργο, ένα όνειρο ή ακόμα και απωθημένα από τα οποία πρέπει να απελευθερωθείς; Ακόμα κι αν είσαι έτοιμος/η να τελειώσεις με όλα, δεν αποκλείεται να κολλήσεις κάπου, επειδή σου είναι οικείο. Από την άλλη πλευρά, μια ολοκαίνουργια αρχή ετοιμάζεται, που θα σε φέρει στο απέραντο άγνωστο. Να έχεις υπομονή και να δείξεις συγχώρεση και συμπόνια για σένα και τους γύρω σου. Ο αριθμός, που ανήκεις, έχει τεράστιες ποσότητες σοφίας. Βρες τον εαυτό σου, μέσα από τους άλλους και απελευθέρωσε την κατανόηση και την ενσυναίσθησή σου. Σκέψου το να γίνεις μέντορας ή να προσφέρεις την υποστήριξή σου σε κάποιον που χρειάζεται πολύ τις γνώσεις, την τεχνογνωσία σου ή για να ικανοποιήσεις μια μεγάλη του ανάγκη. Προσφέροντας, θα λάβεις κι εσύ ανταλλάγματα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved