Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για κάποια ζώδια

Τα ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Απρίλιο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Απρίλιος υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε. Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5 κι ο Άρης από τις 15 του μήνα, θα βρίσκονται απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεών σου και τουλάχιστον εσύ του α' δεκαημέρου, που δε θα έχεις σε κόντρα "κακούς" πλανήτες να σου φέρνουν εμπόδια και καθυστερήσεις, θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους. Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Απρίλιος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματηστήριο του έρωτα, στα ύψη! Από τις 5 του μήνα και μετά, εσύ που είσαι του α' δεκαημέρου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλούς/πολλές υποψήφιους/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. «Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Η Αφροδίτη και έπειτα ο Άρης στον 5ο οίκο σου εγγυώνται μεγάλες επιτυχίες και μια σχέση, με έντονα συναισθήματα και από τις δυο πλευρές, που έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Παραμένεις φαβορί και τον Απρίλιο, καθώς Αφροδίτη και Άρης μετακινούνται στον 8ο οίκο σου, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα ανάβεις φωτιές. Κυρίως εσύ του α' δεκαημέρου, θα είσαι αυτός που θα γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στο αντίθετο φύλο, θα ελκύεις σαν μαγνήτης, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που θα σε πλευρίσουν θα καταφέρει να μπει στο κρεβάτι σου, αλλά και στην καρδιά σου. Η δημιουργία ενός καυτού ειδυλλίου που θα οδηγήσει και σε σχέση είναι μάλλον σίγουρη.

ΖΥΓΟΣ

Με Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου και μια Πανσέληνο πάνω σου, το ζώδιό σου θα πρωταγωνιστήσει αυτόν τον μήνα. Δεδομένου ότι όλο τον προηγούμενο καιρό έκανες τα κονέ σου, άφησες το στίγμα σου και πήρες όσες πρωτοβουλίες χρειαζόταν για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή, τώρα έχει έρθει η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία όμορφων σχέσεων είναι δεδομένη, για σένα του β' δεκαημέρου, οπότε κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου. Μετά τις 11, μπαίνεις στο χορό κι εσύ του α' δεκαημέρου, καθώς ο Ερμής θα προχωρήσει στον 8ο οίκο σου και στις 20, ο Ήλιος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved