Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια σπρώχνει στο να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες

Το δικό σου βρίσκεται ανάμεσά τους;

Νέα Σελήνη στον Κριό: Αυτά τα ζώδια σπρώχνει στο να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται την 1η του μήνα, 9:24 πμ ώρα Ελλάδας, στις 11° 30’ του Κριού. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το β' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 11 μοίρες.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα που μας βγάζει αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται κι από τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στον Κριό, που γίνεται με ακρίβεια την αμέσως επόμενη μέρα, οπότε το να ωθηθούμε να πάρουμε πρωτοβουλίες και να τολμήσουμε να κάνουμε συγκεκριμένες ενέργειες είναι μάλλον δεδομένο.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις φόρα και να αλλάξεις το κάθε τι στην προσωπική σου ζωή, κυρίως να κόψεις μαχαίρι ό,τι δε σου αρέσει ή σε πιέζει. Σε έχει πιάσει για τα καλά η... άνοιξη, είσαι δραστήριος, έχεις ενθουσιασμό, δυναμισμό και ένταση, καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις... χθες. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου και να πας όπου επιθυμείς εσύ κι όχι αυτές. Ένα ξεκαθάρισμα είναι απαραίτητο στο ταίρι σου για το τι θέλεις και τι όχι στη σχέση σου, όπως επίσης και μια καινούργια γνωριμία που έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί ακόμα και σε δεσμό. Άλλωστε η σεξουαλικότητα δε σου λείπει. Μια παρέμβαση στην εμφάνισή σου, θα ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή σου, αλλά και την πέρασή σου στο αντίθετο φύλο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, θα προκαλέσει μια μίνι αναστάτωση στις σχέσεις σου. Προβλήματα συνεννόησης, αντιδράσεις και καβγάδες θα σε βγάλουν κάποια στιγμή από τα ρούχα σου, ενώ είναι πιθανό να ακούσεις και το "με πρήζεις και δεν μπορώ άλλο"... Τόσο το ταίρι σου, όσο και ένας συνεργάτης σου θα σε δυσκολέψουν αρκετά, καθώς θα έχουν τάσεις ανεξαρτητοποίησης και ό,τι τους κατεβαίνει στο κεφάλι, θα θέλουν να το κάνουν εκείνη τη στιγμή, χωρίς βέβαια να ρωτήσουν την άποψή σου ή να πάρουν τη σύμφωνη γνώμη σου. Από την άλλη, όμως, κι εσύ μπορεί να πάρεις επιτέλους την απόφαση και να ξεκολλήσεις από πρόσωπο που σε ταλαιπωρεί, καθώς βλέπεις ότι δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά, αλλά τα τυχερά σου θα τα έχεις και πολύ σύντομα θα μπλεχτείς σε νέες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τη Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου, να περιμένεις εξελίξεις κυρίως όσον αφορά στα επαγγελματικά σου. Το κλίμα θα είναι έντονο, είτε λόγω ότι θα υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα και σε λίγο χρόνο είτε γιατί εξ αιτίας προβλημάτων κάποιος ή κάποιοι ανώτεροί σου θα ξεσπούν σε σένα. Το χειρότερο βέβαια είναι να σε κατηγορήσουν για πράγματα που δεν ευθύνεσαι κι εκεί σίγουρα θα είσαι εσύ αυτός που θα εξεγερθεί. Στην παρούσα φάση, οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να μην αντιδράσεις με το συναίσθημα της στιγμής. Μπορεί να σου έρχεται να πεις "βρε, δεν πάτε να πνιγείτε όλοι", αλλά μην το κάνεις, αν δεν έχεις εναλλακτική. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο, να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, για να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και τα προβλήματά του είτε με το να τρέχεις να διορθώνεις τις βλακείες του. Παρεμβάσεις στη ζωή σου, το "μπαϊράκι" που θα σηκώσει κάποιο μέλος ή η επιθετική σου συμπεριφορά δημιουργούν εντάσεις ανάμεσά σας, οπότε ή θα πατήσεις πόδι ή θα σε πάρουν φαλάγγι. Επιπλέον, αλλαγές, βλάβες, αναγκαστικές μετακομίσεις ή να σου κατσικωθεί κάποιος/α, με το έτσι θέλω, θα σε φέρουν στα όριά σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο η κατάσταση στα οικονομικά σου μπορεί να αλλάξει. Δεν αποκλείεται να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου, να πάρεις χρήματα που σου χρωστούσαν ή να έχεις ένα κέρδος. Μπορεί να τολμήσεις να κάνεις μια κίνηση ή να προχωρήσεις σε μια συμφωνία, που θα σου φέρει κάποια λεφτά άμεσα, προκειμένου να καλύψεις συγκεκριμένες ανάγκες. Καλό θα ήταν πάντως να μην αφήσεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, ούτε να ενδώσεις στις παρορμήσεις σου και να τα σκορπίσεις σε αχρείαστες αγορές, καθώς θα σε πιάσει μια καταναλωτική μανία. Κι ερωτικά όμως θα ανεβάσεις στροφές, οπότε είναι πιθανό να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και να πλησιάσεις αυτόν ή αυτή που σου αρέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Σεξ και χρήματα θα είναι αυτά που θα συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον σου με Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου και οι κινήσεις σου, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οφείλουν να είναι άμεσες, αλλά όχι χωρίς να έχεις κάνει πρώτα ένα πλάνο, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Μπορεί να έχεις την τάση να ξεφορτωθείς βάρη και να κλείσεις με υποχρεώσεις σου, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα δώσεις όλα, τώρα και να μείνεις χωρίς μία. Βάλε προτεραιότητες, από τα πιο επείγοντα στα λιγότερο και τέλειωνε με ένα τη φορά. Επιπλέον, υπάρχει κι η περίπτωση να εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που θα σε φλερτάρει επίμονα και θα θέλει να σε κατακτήσει. Θα σε ελκύσει αρκετά κι ίσως μετά από έντονη διεκδίκηση πεις το πολυπόθητο "ναι"!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Κυρίως στον τομέα της δημιουργικότητας και στα ερωτικά σου επιδρά η Νέα Σελήνη και φυσικά η ανανέωση που περιμένεις θα έρθει γρήγορα! Εσύ που είσαι μόνος, θα είσαι φωτιά και λαύρα και κανείς δε θα μπορεί να σε φρενάρει από το να διεκδικήσεις ανοιχτά και να κερδίσεις αυτόν/η που θέλεις. Μπορεί και να σου βγει ο κυνηγός από μέσα σου και εφ' όσον η ανταπόκριση του αντίθετου φύλου είναι μεγάλη, να πιάσεις το θήραμά σου. Χαρά σε εσένα που είσαι ήδη ζευγαρωμένος, αφού θα έχεις τη δυνατότητα να γυρνάς, να διασκεδάζεις και να περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, ενώ το πάθος σας θα φουντώσει και θα βγει και στην ερωτική σας ζωή. Καβγαδάκια και διαφωνίες θα ανάψουν περισσότερο τα αίματα. Αν έχεις παιδιά, θα σου θυμίσουν κάτι... από τον νεανικό σου εαυτό, αφού θα είναι μέσα στον αυθορμητισμό, τον ενθουσιασμό, την ξεροκεφαλιά, αλλά και την αντίδραση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved