Εποχή του Κριού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στον Κριό κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Κριού: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Κριό, τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα θα επηρεαστείς έντονα. Μιας και είσαι ο Νο 1 «σχεσάκιας» του ζωδιακού, τώρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ανάγκη σου για σχέση και συντροφικότητα. Κι όχι μόνο! Θα θέλεις να συνεργαστείς ή να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, να ξοδέψεις χρόνο για να ακούσεις τα θέματά τους και να γεφυρώσεις τις διαφορές μεταξύ σας, έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Γίνεται να μην είσαι στα καλύτερά σου, όταν ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό σου οίκο, εκτός του ότι σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, σου δίνει και ευκαιρίες να ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου; Άφησε που είσαι κι αρκετά ερωτικός και μαχητικός στο να κατακτήσεις αυτόν/η που θέλεις. Χρήμα και έρωτας λοιπόν παίζουν πολύ αυτή την περίοδο, η οποία είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, που είναι… αδερφός σου και αυτόματα θα νιώσεις πιο ανανεωμένος, με περισσότερη διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τολμώντας και δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα, ώστε να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Έτσι κι αλλιώς να σου δώσει αρκετά κίνητρα για να το κάνεις, αλλά και την ευκαιρία να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων, με την λαμπερή σου παρουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Κριό να σε ενεργοποιεί, να σε γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία και ταυτόχρονα να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αναζωογονημένος, η δημιουργικότητά σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως επίσης και ο ερωτισμός σου! Οπότε, μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου ή να σου έρθει η διάθεση να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved