Εποχή του Υδροχόου: Αυτά τα ζώδια δέχοναι τη μεγαλύτερη επίδραση

Όσο ο Ήλιος είναι στον Υδροχόο κάποια ζώδια είναι στα καλύτερά τους

Εποχή του Υδροχόου: Αυτά τα ζώδια δέχοναι τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Υδροχόο, τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 5 ζώδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος περνάει στον 9ο οίκο σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σου, σε γεμίζει με δίψα για γνώση και επικοινωνία. Ξαφνικά, σε πιάνει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για να μάθεις πράγματα που αφορούν είτε στα της χώρας σου είτε σε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, περιέργεια αλλά και ταξιδιάρικη διάθεση. Επιπλέον, ευνοεί τις σπουδές σου ή νομικές υποθέσεις σου, αλλά και γνωριμίες και επαφές με κόσμο αρκετό, συχνά και εκτός συνόρων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι ο Ήλιος θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, ο τομέας που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι αυτός των οικονομικών σου και των υποχρεώσεών σου προς τράπεζες, εφορία, ασφάλεια κλπ. Πιθανόν να προβείς σε μια ρύθμιση, αλλά και δανειοδότηση προκειμένου να καλύψεις κάποια έξοδά σου, όμως καλό θα ήταν να ψάξεις και να βρεις έναν τρόπο να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάτι που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν, μπορεί τώρα να σου βγει.

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα σου ξεσηκώνεται με τον Ήλιο στον 3ο οίκο σου, οπότε οι μετακινήσεις, η επικοινωνία και οι συναντήσεις σου με γνωστούς, συγγενείς και φίλους είναι πολύ περισσότερες την εποχή του Υδροχόου. Βόλτες, εκδρομούλες, ψώνια αλλά και αρκετές συζητήσεις και γνωριμιες με ανθρώπους που έχουν κάτι το ιδιαίτερο ή ξεχωριστό σε αναζωογονούν και σε γεμίζουν ευχαρίστηση, καθώς ξεφεύγεις λίγο από τη ρουτίνα. Επιπλέον, η καθημερινότητά σου κάθε άλλο παρά βαρετή είναι.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος έχει περάσει στον δικό σου πέμπτο οίκο και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για σένα! Είναι ο οίκος που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και την διασκέδαση. Θα δεις ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πιο χαλαρός για σένα και πιο… «παιχνιδιάρης». Θα έχεις μια λάμψη και μεγαλύτερη τύχη και επιτυχία στο αντίθετο φύλο. Βγες έξω (όσο μπορείς και επιτρέπεται), παίξε και φλέρταρε (και μέσω social media, γιατί όχι;) και δεν θα χάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις βάλει ήδη τους στόχους σου για την νέα χρονιά σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα και τα χρήματά σου και ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο σου, σε βοηθάει να ξεκινήσεις να τους πραγματοποιείς. Σου δίνει ενέργεια και τύχη στον οικονομικό τομέα. Μην φοβηθείς να κάνεις κάτι όχι και τόσο… παραδοσιακό και προχώρα σε μια καλή και μελετημένη επένδυση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved