Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 18/1, 01:48 ώρα Ελλάδας, στις 27° 50’ του Καρκίνου, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Καρκίνους, Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις 27 μοίρες.

Η επίδραση του Πλούτωνα είναι ισχυρή, οπότε κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείονται και δυσάρεστα γεγονότα που θα σημαδέψουν ζωές. Επιπλέον, οικονομικά και ερωτικά θα ταλαιπωρηθούν Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις συγκεκριμένες μοίρες του ζωδίου τους.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα κάνουν τα ξεκαθαρίσματά τους, με την Πανσέληνο στον Καρκίνο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιθυμίες σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα λειτουργήσεις κυκλοθυμικά, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρήσεις ότι έχεις παραχωρήσει τον έλεγχο στους άλλους και σε κάνουν ό,τι θέλουν. Ακόμα και το παρουσιαστικό σου θα αλλάξεις και θα βγάζεις ένα πιο αυστηρό προφίλ, όμως, θα συναντήσεις και αρκετές αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, που μάλλον την είχες καλομάθει και τώρα θα την ξεβολέψεις. Ορισμένες από αυτές θα σου στοιχίσουν και συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια αποστασιοποίηση ή και ψυχρότητα από μέρους σου, όμως σε άλλες θα σε δικαιώσει η στάση και οι επιλογές σου. Ένα ξεκαθάρισμα και στον φιλικό σου κύκλο είναι επίσης πιθανό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Σημαντικές εξελίξεις φέρνει η Πανσέληνος άξονά σου, στον Καρκίνο, αναφορικά με τις σχέσεις σου, όπου το να τελειώνεις μια και καλή με τα κακώς κείμενα γίνεται πλέον μονόδρομος και ή θα πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις, προκειμένου να διατηρηθούν, αν αυτό είναι που θέλεις, ή θα πρέπει να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Εννοείται ότι καμία απόφαση δε θα είναι εύκολη, γι’ αυτό, παρά την συναισθηματική σου φόρτιση, δεν πρέπει να κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις. Αν όμως βλέπεις ότι δεν πάει άλλο πια, τότε το να κρατάς ανθρώπους δίπλα σου, γνωρίζοντας κατά βάθος ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί, ίσα-ίσα που μάλλον θα γίνει χειρότερη θα αποδειχθεί μεγάλο λάθος. Αν είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μεγάλη στροφή και αλλάξεις τα κριτήριά σου ή αναθεωρήσεις για μια σου επιλογή, για την οποία μέχρι τώρα αμφιταλαντευόσουν.

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Πανσέληνος στον 4ο οίκο σου, σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, αν εσύ δε λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναφέρεις ή να βάλεις αυστηρά όρια, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για διάφορες εντάσεις, ενώ από την άλλη, αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, βλάβες οικιακού εξοπλισμού, τεχνικές εργασίες κι επιδιορθώσεις, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μη προβλεπόμενη μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μόνο με ψυχραιμία και υπομονή θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος στον 10ο οίκο σου θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις, αλλαγές αλλά και ζητήματα για τα οποία καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα ξεκαθαρίσεις, όπως και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι δε θέλεις, ώστε να βάλεις τους καινούργιους σου στόχους. Δεν αποκλείεται να πάρεις μια άλλη πορεία, να νιώσεις την ανάγκη να αυτονομηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου ή να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση που απαιτεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Σαφώς θα υπάρξουν ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως νιώσεις ότι αδικείσαι, καθώς επίσης και εντάσεις με ανώτερους και ισχυρά πρόσωπα που θα σε κάνουν να θυμώσεις. Όμως, εκεί θα πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητες και τις αντοχές σου, ώστε, μελλοντικά να δικαιωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Η Πανσέληνος, στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σου τομέα, όπου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική στη διαχείρισή σου. Ενδεχομένως να περιοριστείς στα αναγκαία έξοδα και να αρχίσεις να «μαζεύεις» χρήματα για μια επενδυτική ή άλλη κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις. Επιπλέον, μπορεί να λήξει μια συμφωνία ή να προβείς σε μία που όμως δε θα σε ικανοποιεί απόλυτα. Όσον αφορά στην ερωτική και κυρίως στη σεξουαλική σου ζωή, ξεκινά μια περίοδος όπου είτε τα οικονομικά θα επηρεάζουν την… ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται συχνά και θα πέσει η… απόδοσή σου είτε θα δώσεις αρκετή σημασία όχι τόσο στο σεξ και τις προσωρινές απολαύσεις, αλλά στα συναισθήματά σου. Αλλιώς, παρά τα φλερτ και τις κατακτήσεις σου, η εξέλιξη δε θα σε ευχαριστεί ή θα πέφτεις πάνω σε προβληματικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Πανσέληνος γίνεται στο 8ο οίκο σου, στρέφοντας κυρίως το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Είναι πιθανό να αλλάξεις τελείως την πολιτική της διαχείρισής τους, όπως επίσης, το παρελθόν να επιστρέψει και να σε αναγκάσει να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά και να κλείσεις σχετικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο κι ένα κέρδος που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με πολλά από αυτά μια ώρα αρχύτερα. Ο ερωτικός-σεξουαλικός τομέας θα επηρεαστεί εξίσου, όπου ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Η υπάρχουσα σχέση σου ενδεχομένως όμως να μην καλύπτει βασικές ανάγκες σου ή να έχει χαθεί η φλόγα, γι' αυτό θα χρειαστεί είτε να την αναζωπυρώσεις είτε να την τερματίσεις αν ταυτόχρονα δεν καλύπτει κι άλλες ανάγκες σου.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με την Πανσέληνος στον 5ο ηλιακό σου οίκο, η ερωτική σου ζωή περνά πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου, είτε αναγκαστικά, μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα απαιτήσουν το μέγιστο του ενδιαφέροντός σου είτε γιατί εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, που θα σε σπρώξουν να δημιουργήσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα, επειδή θα αισθάνεσαι ότι αξίζεις παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, ένας έρωτας να τελειώσει, αφήνοντάς σου μια πικρή γεύση. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτά ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα αναγκαστείς να γίνεις αυστηρός/η. Αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δημιουργία τους.

Διάβασε περισσότερα: Astroquotes Ιανουαρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 02/01 έως 01/02

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved