Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάρτιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Κριός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η χαρά και ο έρωτας πέφτουν σαν αστέρια στην αγκαλιά σας και σας λούζουν με ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχετε σε αφθονία ό, τι και αν επιθυμήσετε. Απλά το ζητάτε και αυτό εκπληρώνεται. Ο Θεός της Τύχης χέρι – χέρι με την Αφροδίτη σας προσφέρουν έναν από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και ζήστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ακόμα και κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος με τη θετικότητα και την αισιοδοξία σας αντιμετωπίζονται και μπορείτε να ζήσετε μοναδικές και άκρως αλησμόνητες στιγμές. Γύρω στα μέσα του μήνα η ερωτική ικανοποίηση κορυφώνεται και είναι πολύ πιθανόν χαρμόσυνα γεγονότα να συνοδεύονται από ευχάριστες αποφάσεις. Μετακινήσεις και εκδρομές ευνοούνται αλλά από τις 12 και μετά προσέχετε, μην -πάνω στη χαρά σας- ξεχάσετε από τα κλειδιά σας μέχρι τις αποσκευές σας. Η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας εμφανίζει απεριόριστες δυνατότητες που θα αλλάξουν το ρου τη ζωής σας προς το καλύτερο.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο Κρόνος μέσα από τον οίκο των σχέσεων σας πιέζει να πάρετε αποφάσεις θέτοντας σας διλήμματα και προτάσσοντας σας τόσο ηθικά όσο και κοινωνικά αιτήματα. Καλό είναι να προχωρήσετε με πυξίδα την καρδιά σας, αντί να ακολουθήσετε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο συμβάλλει στο να ανακαλύψετε ό, τι εσείς επιθυμείτε και να προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση. Γύρω στα μέσα στου μήνα θα αισθανθείτε έτοιμοι να κάνετε βήματα και να κατακτήσετε τους δικούς σας αισθηματικούς στόχους. Παράλληλα, η παρουσία της Μαύρης Σελήνης στο ίδιο ζώδιο δείχνει ότι θα παρακάμψετε έξωθεν διαταγές και προσταγές και θα αφουγκραστείτε βαθιά κρυμμένες επιθυμίες και ανάγκες που θα σας ωθήσουν να βρείτε την ευτυχία και να βιώσετε ανεπανάληπτη τέρψη και απόλαυση. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στις 22 Μαρτίου αισθάνεστε ένα νέο αέρα να πνέει γύρω σας και νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο πιο συναρπαστικό κύκλο.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το λαμπερό φως της Αφροδίτης έρχεται να λιώσει το χιόνι που έχει σκεπάσει τη ζωή σας και να σας βγάλει από τη χειμερία νάρκη γεμάτους ενέργεια και διάθεση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η Πανσέληνος στις 8 Μαρτίου μέσα στον 5ο οίκο γιορτάζει τον έρωτα, σας προσφέρει ευχαρίστηση και σας ωθεί να γίνετε αυτό για το οποίο είστε προορισμένοι. Παρόλο που ο Άρης είναι διστακτικός και σας φέρνει κάποια εμπόδια, εντούτοις το όραμά σας είναι πολύ ζωντανό και μπορείτε να αντιπαρέλθετε δυσκολίες και αναποδιές μέσα από τις οποίες οι στόχοι σας γίνονται πιο ισχυροί. Μην ξεχνάτε ότι το όλο ζήτημα είναι μέχρι να πάρετε την απόφαση. Όταν βάλετε το κλειδί στη μηχανή, δεν σας σταματάει τίποτα. Αν και τα πράγματα είναι δεν ρόδινα, αυτό δεν σημαίνει πως χάνετε τον έλεγχο, αντίθετα βλέπετε τα στραβά της σχέσης και, έχοντας τα υπόψη σας, αλλάζετε πρώτα εσείς και μετά συμβάλλετε στην καλυτέρευσή της. Η Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σηματοδοτεί αυτό ακριβώς, μια δική σας αλλαγή που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον ογκώδη τόμο της ερωτικής σας ζωής.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε γεννημένοι να αγαπάτε και να αγαπιέστε και με τη Θεά του έρωτα στο δικό σας ζώδιο αυτό το μήνα θα ζήσετε την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο. Χαλαροί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με ελεύθερη κρίση και ισχυρή θέληση, αφήνεστε στα δίχτυα του έρωτα έχοντας όμως τον πλήρη έλεγχο. Με τον Ερμή στον 12ο είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την εμφάνισή του ενώ ήδη θα έχει εισέλθει ένα νέο άτομο στη ζωή σας. Αν και θα μπείτε στον πειρασμό να γυρίσετε πίσω, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι αυτή η ιστορία έχει τελειώσει μέσα σας και θέλετε να ζήσετε κάτι πιο ώριμο και συνάμα διαφορετικό. Η παρουσία του Άρη στον 5ο δείχνει ότι το πρόσωπο από το παρελθόν δεν θα δεχτεί την απόρριψη και θα επιμείνει μέχρι να σας ξανακατακτήσει. Αν και πριν από καιρό θα πετάγατε στα ουράνια, αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, τώρα έχετε περάσει στην αντίπερα όχθη και δεν σας συγκινεί πλέον αυτό το κεφάλαιο. Απλά τέλειωσε. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 22 Μαρτίου δείχνει ότι θα πατήσετε ένα κουμπί και όλη σας η ζωή θα αλλάξει διότι πλέον νιώθετε αλλιώς.

Δίδυμοι

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Άρης μικρολόγος, σχολαστικός και επικριτικός ξύνει παλιές πληγές και ρίχνει λάδι στη φωτιά όσον αφορά οικογενειακές υποθέσεις, πράξεις και παραλήψεις. Ίσως ο χώρος του σπιτιού να μην αποτελεί ένα ήρεμο καταφύγιο και γι’ αυτό μαζί με το σύντροφο κάνετε πράγματα εκτός, γεγονός που σας φέρνει κοντά. Η γλυκιά γεύση που σας αφήνει ο χρόνος που περνάτε μαζί σας ακολουθεί σε κάθε σας δραστηριότητας και αυτό σας επιτρέπει να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η παρουσία του Ερμή στον 11ο οίκο τονίζει την κοινωνική ζωή και σας δίνει τη δυνατότητα να διοχετεύσετε τις πολλαπλές σας ανάγκες και σε άλλα πράγματα εκτός της ερωτικής ζωής. Μοιράζοντας την ενέργεια και σε άλλα πεδία γυρνάτε στη σχέση σας γεμάτοι ενδιαφέρον και έντονη την προσδοκία να δείτε το έτερο ήμισυ. Γύρω στα μέσα του μήνα ίσως ζήσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος κάπου μακρινά και μυστικά από όλα και όλους.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν και πολυάσχολοι με πολλές και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις να βασίζονται στη δική σας παρουσία βρίσκετε χρόνο και για τον έρωτα. Αυτό που σας ελκύει αυτή την εποχή είναι το απαγορευμένο και μόνο. Κινείστε και δράτε με μυστικότητα παρακάμπτοντας ηθικούς κανόνες και αναστολές. Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά νιώθετε και δεν εκμυστηρεύεστε τίποτα πουθενά. Ζείτε την απόλυτη ευτυχία και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να παλέψετε τις αντιρρήσεις τόσο της οικογένειας σας όσο και προσώπων που σας περιβάλλουν. Γύρω στα μέσα του μήνα, θα αισθανθείτε δεσμευμένοι, αν και, λόγω της η φύσης της σχέσης, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει τουλάχιστον άμεσα. Αναμφισβήτητα δεν ακολουθείτε τη φωνή της λογικής, αντίθετα ακούτε τη βαθιά επιθυμία να ζήσετε όσα σας λείπουν και δεν τολμάτε να παραδεχτείτε ούτε στον ίδιο σας τον εαυτό. Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 22 Μαρτίου θα επιφέρει αλλαγές στην ψυχολογία του μυστικού ερωτικού σας συντρόφου που θα επηρεάσουν με κάποιο τρόπο αυτό που μοιράζεστε.

Καρκίνος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Κρόνο ακόμα στο ζώδιο του Ζυγού τα όρια στενεύουν και δεν έχετε άλλα περιθώρια. Πρέπει εδώ και τώρα να πάρετε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι ή μέλη της οικογένειας σας. Από την άλλη, με τον Πλούτωνα στον 7ο οι τυφλές ελπίδες που σας πλημμυρίζουν όσον αφορά την συμπαράσταση του συντρόφου στραγγίζουν τις αντοχές σας και σας αναγκάζουν να χαράξετε το δικό σας δρόμο. Η παρουσία της Αφροδίτης δείχνει ότι οι στόχοι και οι επιθυμίες σας μπορούν αυτόν τον μήνα να υλοποιηθούν ενώ γύρω στα μέσα του είναι πιθανόν η στήριξη από ένα φιλικό πρόσωπο του αντίθετου φίλου να ανάψει μια κρυφή ερωτική φλόγα στα μύχια της ψυχής σας. Το γεγονός αυτό μπορεί να σας ταράξει και να δοκιμάσετε από τη στάχτη της σχέσης σας να ανάψετε μια φωτιά που θα μπορέσει να σας κρατήσει κοντά και να μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες να είστε μαζί. Με τον Ποσειδώνα στον 8ο αποφύγετε να δανειστείτε συναισθήματα και αισθήματα. Αν θέλετε να κινείστε σε σταθερές βάσεις, πρέπει ό, τι παίρνετε να μην είναι δανεικό αλλά όλο δικό σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ίσως νιώθετε ότι κάνατε κάποιες λανθασμένες επιλογές στα αισθηματικά σας που όχι μόνο δεν σας βγήκαν αλλά επιβεβαίωσαν και τις αντιτιθέμενες απόψεις της οικογένειας σας. Τώρα, ανασφαλείς και αβέβαιοι για το τι είναι καλό για εσάς επηρεάζεστε από τα μέλη του στενού σας κύκλου, πιστεύοντας ότι εκείνοι ξέρουν. Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τι είναι καλύτερο για εσάς πέρα από τον ίδιο σας τον εαυτό και για αυτό είναι σημαντικό να ανακαλύψετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε από μια σχέση, προκειμένου να κάνετε πιο σίγουρα και σταθερά βήματα την επόμενη φορά. Η τριπλή κατάληψη του 11ο οίκου από Αφροδίτη, Μαύρη Σελήνη και Δία δείχνει ότι μέσα από φιλικές συναναστροφές και επαφές θα πλησιάσετε τους βαθιά κρυμμένου ερωτικούς σας στόχους. Τα σχέδια σας μπορούν να στεφθούν με επιτυχία και εσείς να αισθανθείτε ότι οι αισθηματικές σας προσδοκίες μπορούν να εκπληρωθούν. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν ο έρωτας ενός φιλικού προσώπου να αποτελέσει ένα θετικό παράδειγμα για το τι αναζητάτε από το φλερτ, την αγάπη και μια σχέση.

Λέων

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η επαγγελματική επιτυχία που υπόσχεται ο Μάρτιος θα συμβάλλει θετικά τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα ερωτικά σας. Η τέχνη να προσφέρετε χαρά και ευχαρίστηση ανταμείβεται με αναγνώριση, δόξα και χρήμα. Το γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά σας προφίλ ελκύει το σύντροφο σας και μαζί ζείτε στιγμές που από καιρό περιμένατε. Αν και μετά το δεύτερο μισό του μήνα η επικοινωνία μεταξύ σας θα διανθίζεται από παρερμηνείες και λαθεμένες αντιλήψεις, εντούτοις μέσα από μετακινήσεις θα έρθετε πιο κοντά και θα αναπτύξετε ένα νέο τρόπο αλληλοκατανόησης. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει ότι θα κάνετε κάποια έξοδα για ταξίδια και για πράγματα που κατά κάποιον τρόπο θα ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Μην το παρακάνετε όμως γιατί είναι πιθανόν στη συνέχεια να αντιληφθείτε ότι κάποια έξοδα ήταν άσκοπα ή περιττά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 22 Μαρτίου προοιωνίζει μια αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του συντρόφου που θα σας ωφελήσει τα μάλλα.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είσαστε γεννημένοι για να κοιτάτε ψηλά και να διεκδικείτε το καλύτερο στη ζωή σας. Με τρεις πλανήτες στον 10ο το πρόσωπο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας θα πρέπει να κατέχει μια υψηλή θέση, να κάθεται σε κάποιο θρόνο, να έχει κοινωνική αναγνώριση και κατά τα δικά σας κριτήρια να είναι επιτυχημένο. Ο χώρος εργασίας είναι ένα από τα πιθανά πεδία μέσα από τα οποία πιθανόν να γνωρίσετε το νέο σας ταίρι. Αν και θα έχετε την εντύπωση ότι εσείς το ερωτευτήκατε πρώτοι στην πραγματικότητα εκείνο έχει κάνει πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για να σας πλησιάσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 12 του μήνα ίσως η μεταξύ σας κατάσταση περιπλεχτεί εξαιτίας επανεμφάνισης κάποιου προσώπου στη ζωή του ή κάποιων άλλων συνθηκών που δεν θα επιτρέπουν να είστε τόσο κοντά. Από την άλλη με τον Άρη στον 2ο η τάση να κάνετε κάποια πράγματα τέλεια περιορίζει τον ενθουσιασμό σας και σας ωθεί σε ακρότητες, ξεπερνώντας τα συνήθη και κανονικά όρια.

Παρθένος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο εσείς βιάζεστε αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν. Πολλά κόκκινα φανάρια φρενάρουν την ορμητική σας πορεία και έτσι διακατέχεστε από ένα εκνευρισμό που, όσο και αν καταπιέζετε, κάποιες φορές εκρήγνυται. Τα πρώτα βόλια πέφτουν στο σύντροφο που τα «ακούει» αλλά δεν απαντάει. Τα σφιγμένα του χείλια σας βάζουν σε υποψίες και έτσι ο νους σας από ακούρδιστο ρολόι που δεν λειτουργεί αρχίζει να παίρνει χιλιάδες στροφές. Πρώτη σας προτεραιότητα είναι να διορθώσετε τα λάθη σας και να αποκαταστήσετε τη σχέση με το έτερο ήμισυ. Γύρω στα μέσα του μήνα, μια σειρά από αλλεπάλληλες θετικές όψεις συμβάλλουν να έρθετε κοντά και να αισθανθείτε ότι η ίδια δύναμη που σας απομάκρυνε τώρα σας ενώνει. Η παρουσία τόσο του Ερμή όσο και της Νέας Σελήνης στον οίκο της σεξουαλικής ζωής σηματοδοτούν την ενεργοποίηση του σβησμένου ηφαίστειου με μια σειρά από ερωτικές δονήσεις που θα οδηγήσουν σε μια έκρηξη ευχαρίστησης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ένα σύνολο δυνάμεων που βρίσκονται σε αλληλεπίδραση καθοδηγεί τις ενέργειες σας που χαρακτηρίζονται από παρόρμηση, ενθουσιασμό και συνάμα μεθοδικότητα. Ό, τι θα καταφέρετε αυτόν τον καιρό έγκειται καθαρά τόσο στις προσωπικές επιλογές σας όσο και στις δικές σας κινήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι η άλλη πλευρά δεν θα κάνει τίποτα, αντίθετα σας δίνει το πράσινο φως και εσείς κάνετε τα υπόλοιπα. Είναι πολύ πιθανόν μια γνωριμία να αρχίσει κάνοντας ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση. Επίσης, σε χώρους εκπαίδευσης και επιμόρφωσης μπορεί να αναπτυχθεί ένα φλερτ ενώ δεν αποκλείεται μέσα από σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας να γεννηθεί ένας έρωτας που θα αγγίξει πολύ βαθιές πτυχές του εαυτού σας. Πάντως, είτε η σχέση που θα κάνετε θα είναι εξ αποστάσεως είτε είναι με ένα πρόσωπο που αισθάνεστε ότι έχετε να μάθετε πολλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνταράξει όλο σας το είναι. Θα ζήσετε μαζί στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στο σώμα, την ψυχή και το χρόνο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται μέσα στον οίκο της σεξουαλικής ζωής, πράγμα που δείχνει ότι θα αισθανθείτε ότι η ερωτική ζωή ξεκινά πάλι από την αρχή σε ένα διαφορετικό επίπεδο ή σε μια άλλη διάσταση του.

Ζυγός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αγαπάτε τη συντροφικότητα και χαίρεστε που έχετε ένα σύντροφο για να μοιράζεστε τη ζωή σας. Η επικοινωνία με το σύντροφο σας γίνεται πιο ενθουσιώδης και ενδιαφέρουσα με τον Ερμή από τις 2 Μαρτίου στον Κριό ενώ η σεξουαλική ζωή απογειώνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου να προτάσσει έρωτα και βράδια αξημέρωτα. Ο μήνας αυτός ίσως αποδειχθεί ο πιο ενεργός ερωτικά ενώ η απόλαυση και η ευχαρίστηση θα εναλλάσσονται με την ευτυχία και την πλήρη ολοκλήρωση. Κερδισμένοι δεν θα είστε μόνο στον έρωτα αλλά και στη χρήματα. Είτε το ταίρι σας θα αποκτήσει έξτρα πηγές εισοδήματος είτε κάποια χρήματα θα πέσουν εξ ουρανού στην αγκαλιά σας. Αν κάτι πρέπει να προσέχετε αυτό το μήνα είναι κάποια παραπόνα που διστάζετε να εκφράσετε και τα κρατάτε μέσα σας, μην μπορώντας να τα διαχειριστείτε. Περιμένετε για την κατάλληλη στιγμή αλλά αυτή ποτέ δεν εμφανίζεται. Το ταίρι σας θέλει την ευτυχία σας και είναι καλό να μην αφήνετε άλλο δηλητηριώδεις σκέψεις να πικραίνουν τη ζωή σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τη συγκέντρωση πλανητών στον 8ο ανακαλύπτετε ότι ο παράδεισος είναι ένα μέρος που υπάρχει στη γη και εσείς δεν έχετε παρά να απολαύσετε τους καρπούς του ήρεμοι, ευτυχισμένοι και πλήρεις. Οι χαρές της ερωτικής ζωή σας κάνουν να αισθάνεστε οι πιο πλούσιοι, τυχεροί και ευτυχείς άνθρωποι του κόσμου ότι αυτό που θέλατε το βρήκατε και δεν έχετε παρά να το ευχαριστηθείτε. Η παρουσία του Ερμή στον οίκο των σχέσεων διευκολύνει γνωριμίες, επαφές και φλερτ και συμβάλλει θετικά στο να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε. Από τις 12 και μετά καλό θα ήταν να είστε λίγο προσεκτικοί στο πως εκφράζεστε γιατί πάνω στη βιασύνη σας ίσως πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε ή που θα παρεξηγηθούν. Μπορεί ο Άρης μέσα από τον 12ο να ξύνει πληγές και να σας κάνει να κρύβετε κάποιες φοβίες για το μέλει γενέσθαι γενικά, ωστόσο μέσα από όλη αυτή τη διεργασία θα μάθετε καλύτερα τον εαυτό σας, τις αντοχές σας και θα χτίσετε σε νέες βάσεις τη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον ζώδιο του Κριού προϊδεάζει για μια σχέση που θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σας.

Σκορπιός

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό που επιθυμείτε αυτό το μήνα είναι να αφοσιωθείτε στη σχέση σας και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να βιώσετε πάθος και έντονα συναισθήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης, της Μαύρης Σελήνης και του Δία στον Ταύρο φτιάχνουν για εσάς ένας ερωτικό κοκτέιλ που θα σας μείνει αξέχαστο. Τα κύρια συστατικά του είναι ο έρωτας, η ακατανίκητη επιθυμία και ο πληθωρισμός. Ίσως αντιληφθείτε ότι το ταίρι σας δεν σας αποκαλύπτει κάποιες σκέψεις του και αυτό αποτελέσει αιτία για να αναλάβετε το ρόλο του ντετέκτιβ και συνάμα του ανακριτή. Αποφύγετε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα και δεχτείτε ότι ο σύντροφος σας θέλει το χρόνο του για να σας μιλήσει για θέματα που ακόμα ο ίδιος δεν μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια. Οι φίλοι αυτόν τον καιρό δεν μπορούν να σας καταλάβουν και αυτό όσο σας ενοχλεί τόσο και σας ευχαριστεί καθώς μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από καθημερινές τριβές και συνήθειες και να έχετε το χρόνο να επαναπροσδιορίσετε τι επιθυμείτε από μια φιλία. Αποφύγετε να εκμυστηρευτείτε θέματα που αφορούν τη σχέση σας σε άλλους γιατί αυτό ίσως επιφέρει κάποιες δυσάρεστες αλλαγές στη σχέση του συντρόφου σας με άτομα που σας περιβάλλουν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν νομίζετε ότι θα μείνετε στο ράφι και ετοιμάζεστε να αγοράσετε ξεσκονόπανο και γυαλιστικό μην βιάζεστε, ο Δίας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Έχοντας λοιπόν αναλάβει την επιχείρηση «αισθηματική αποκατάσταση», ρίχνει στη μάχη δύο μεγάλα όπλα τη γοητεία της Αφροδίτης και την ερωτική επιθυμία της Μαύρης Σελήνης. Χωρίς ίσως να το καταλάβετε, ήρεμα και χαλαρά θα οδηγηθείτε σε μια σχέση που θα σας προσφέρει όσα ζητάτε. Το μεγάλο «μπαμ» πιθανόν να γίνει γύρω στα μέσα του μήνα που το πλανητικό σκηνικό θα παίξει ένα άκρως ερωτικό κουαρτέτο και θα φέρει τα πάνω – κάτω στην ερωτική σας ζωή. Στο νέο σας ταίρι θα διακρίνετε από την πρώτη ματιά τον ενθουσιασμό του για εσάς και την επιθυμία να υποταχθεί στον έρωτας σας. Με τον Άρη στον 11ο δεν είναι ανάγκη να μιλάτε για το νέο έτερο ήμισυ σε όλους τους γνωστούς και φίλους γιατί είναι πολύ πιθανόν ένα από αυτά τα πρόσωπα με κάποιο τρόπο να δοκιμάσει να βάλει τρικλοποδιά στη νέα σας σχέση.

Τοξότης

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ευκαιρίες στο χώρο της εργασίας σας φτιάχνουν το κέφι ενώ προκλήσεις εντός του επαγγελματικού γίγνεσθαι σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εξωτερικεύσετε άγνωστες μέχρι τώρα χαρισματικές πλευρές της προσωπικότητας σας. Η ένταση που επικρατεί γύρω από τις φιλοδοξίες σας πυροδοτεί την ερωτική ζωή με ενέργεια ικανή να ανατρέψει το μέχρι τώρα σκηνικό και να επιφέρει αλλαγές τόσο στον τρόπο που ζείτε τον έρωτα όσο και που εισπράττατε ικανοποίηση μέσα από αυτόν. Η παρουσία του Ερμή στον 5ο διευκολύνει συζητήσεις και μετακινήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της σχέσης περισσότερο το πρώτο μισό του μήνα, καθώς από τις 12 Μαρτίου και μετά οι λέξεις δεν μπορούν να αποδώσουν τα νοήματα που κρύβουν οι προθέσεις σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό προϊδεάζει για μια παρορμητική κίνηση όσον αφορά θέματα που αφορούν παιδιά, χόμπι και φλερτ που ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση ή σας αναγκάσει να επιλέξετε μεταξύ ενός κακού και ενός ολέθριου σεναρίου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό το μήνα είστε ερωτευμένοι με τη δουλειά και τρέχετε από πίσω της, προκειμένου να μη χάσετε στιγμή, χωρίς να βιώνετε την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση που σας προσφέρει. Ίσως αισθάνεστε ότι αυτήν την περίοδο η βασική σας προτεραιότητα είναι η επαγγελματική σας εξέλιξη και αποκατάσταση ενώ τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ως εκ τούτου παρόλο το έντονο φλερτ που θα υπάρχει στο χώρο της εργασίας δεν θα κάνετε κάποια μεγάλα βήματα. Αντίθετα, θα απολαύσετε τις χαρές του έρωτα διατηρώντας παράλληλα την ελευθέρια σας και το χρόνο για τη βασική σας αγαπημένη την εργασία. Η παρουσία του Ερμή στον 5ο οίκο δείχνει ότι θα αρέσκεστε σε γνωριμίες και προσεγγίσεις που θα επιβεβαιώνουν το εγώ σας και θα σας προσφέρουν στιγμές τέρψης και ευχαρίστησης αλλά μέχρι εκεί. Στο σημείο αυτό χρειάζεται μια προσοχή γιατί η έντονη έλξη και τα πιθανά μεγάλα σας λόγια ίσως μπερδέψουν το άλλο άτομο και πιθανόν παρανοήσει τις προθέσεις σας. Ιδιαίτερα μετά τις 12 Μαρτίου, μην αφήσετε να υπονοηθούν περισσότερα από όσα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε γιατί θα μπείτε σε μπελάδες. Τέλος, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να αλλάξετε γνώμη, καθώς κάποια γνωριμία θα σας πάρει τα μυαλά.

Αιγόκερως

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Με την Πανσέληνο στις 8 του μήνα συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν αποτελεί προορισμό αλλά αφετηρία για νέες συγκινήσεις και νέες εμπειρίες. Από την άλλη, μπορεί η καριέρα και το κοινωνικό σας στάτους να αποτελούν το πιο απαιτητικό πεδίο της ζωή σας, ο έρωτας και η ευτυχία όμως έρχονται απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα και μαζί τους φέρνουν δώρα που πιθανόν να είχατε χρόνια να λάβετε. Με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία στον Ταύρο σημειώνετε τρίποντο στο παιχνίδι του έρωτα και κερδίζετε το κύπελλο του καλύτερου παίχτη. Το χάρισμα της υπομονής σας επιτρέπει να ευχαριστιέστε τη διαδικασία κατά την οποία αυτά που επιθυμείτε γίνονται μέρα με τη μέρα πραγματικότητα και ταυτόχρονα ενισχύει την πίστη σας ότι όλα μπορούν να γίνουν. Αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να προχωρήσετε σε έναν αρραβώνα, να αποκτήσετε ένα παιδί, να γιορτάσετε μια επέτειο ή να πανηγυρίσετε κάποιο χαρμόσυνο γεγονός που δίνει ένα νέο νόημα στη ζωή σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο οίκο σας φέρνει σε επαφή με άτομα δελεαστικής ομορφιάς που σας προξενούν συναισθήματα έντονου αισθησιασμού και πάθους. Η τροφός του Έρωτα σε συνεργασία με τον Δία και τη Μαύρη Σελήνη έχουν την ικανότητα να σας διεγείρουν την ερωτική επιθυμία και να σας ωθήσουν να ξεχάσετε μια και καλή το κλαμπ των εργένηδων. Πελαγωμένοι με υποχρεώσεις και βαριά καθήκοντα νομίζετε ότι έχετε ξεχάσει τον έρωτα όμως οι Δίας, Αφροδίτη, Μαύρη Σελήνης σας υποβάλλουν σε τρίπλεξ καρδιάς και έτσι διαπιστώνετε ότι αυτή διψά για μια πιο έντονη ροή αγάπης και έτσι, χωρίς καν να το καταλάβετε, ακολουθείτε τις ανάγκες τις καρδιάς σας και γνωρίζετε τον έρωτα της ζωής σας. Αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο όμορφους όλης της χρονιάς με ευτυχή και χαρμόσυνα γεγονότα που θα θυμάστε και μετά από πολλά χρόνια. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό δεν αποκλείεται πολύ γρήγορα να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή να παντρευτείτε με συνοπτικές διαδικασίες.

Υδροχόος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Το Μάρτιο θα δώσετε έναν αγώνα για να αποκτήσετε ή να διατηρήσετε δικαιώματα που σχετίζονται τόσο με τα οικονομικά σας όσο και με τα ερωτικά σας. Με τον Άρη στην Παρθένο οι μάχες είναι πολλές και άλλες τις κερδίζετε και άλλες τις χάνετε. Το αποτέλεσμα, λόγω της ανάδρομης φορά του, αργεί να επέλθει και για αυτό φροντίζετε να καταστρώσετε ένα σχέδιο μελετημένο μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας που θα σας επιτρέψει να νικήσετε. Από την άλλη, με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία εντός του σπιτιού η ομορφιά της οικείας ενισχύεται, η ερωτική διάθεση αυξάνεται και η αξία της οικογένειας αναδεικνύεται. Καλή εποχή για να εγκαινιάσετε ένα νέο χώρο, να κάνετε ένα ξεκίνημα και να ωφεληθείτε ή να ευεργετηθείτε από συγγενείς. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού στις 22 Μαρτίου προοιωνίζει μια μετακίνηση μαζί με το ταίρι σας, απόφαση η οποία παίρνεται βιαστικά και ως εκ τούτου παραβλέπετε κάποια πιθανά ενδεχόμενα που μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτός ο μήνας μπορείς να αποδειχτεί εξαιρετικός τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για την ερωτική. Αν και με τον Άρη στον 8ο κάποιες σκιές του παρελθόντος δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε, είστε αποφασισμένοι να κάνετε καινούργια αρχή και κατά μία έννοια να βρείτε ένα σύντροφο που πρωτίστως θα τον νιώθετε δικό σας άνθρωπο. Με άλλα λόγια, θα μιλάει στη ψυχή σας, θα σας καταλαβαίνει και θα νιώθετε οικεία και ζεστά μαζί του. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 4ο μπορεί να ευνοήσει μια σχέση με τέτοιες προοπτικές. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανόν κάποια δικά σας πρόσωπα κατά μια έννοια να παίξουν τους προξενητές, γνωρίζοντας σας ή φέρνοντας σας σε επαφή με ένα άτομο που θα σας αποπνεύσει ζεστασιά και αγάπη. Με τον Ερμή στον 3ο η νοημοσύνη και η ευφυΐα σας βοηθούν να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τον τρόπο που θέλετε και να προχωρήσετε, φαινομενικά αργά ουσιαστικά γρήγορα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις που θα εξυπηρετούν εργασιακούς και όχι μόνο σκοπούς.

Ιχθύες

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αυτό το μήνα η σχέσης σας χωρίζεται σε δυο αντιμαχόμενα στρατόπεδα που κάθε ένα προσπαθεί να αιχμαλωτίσει την αγάπη του άλλου, απειλώντας σημαντικά κομμάτια του. Η κατάσταση μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας θυμίζει παιχνίδι που παίζεται σε μια ασπρόμαυρη σκακιέρα με σχεδιασμένες κινήσεις, έξυπνους συνδυασμούς και λεπτούς ελιγμούς που στοχεύουν όχι τόσο στη νίκη όσο στην αύξηση της ισχύς. Η παρουσία του Κρόνου στον 8ο επιβαρύνει το κλίμα, καθώς μεταξύ σας η σεξουαλική έλξη δεν είναι τόσο έντονη όσο στο παρελθόν. Ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται τόσο με την οικογένεια του συντρόφου όσο και με δικά σας επαγγελματικά γεγονότα ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα και σας αποτραβούν από την συνεχόμενη αρνητική ένταση μεταξύ σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό από τη μια στιγμή στην άλλη θα θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερα δικαιώματα τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις με θολό μυαλό και μην πετάξετε μια αγάπη που αξίζει στον κάδο ανακύκλωσης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Συνήθως, δείχνετε εμπιστοσύνη στον καθένα τώρα όμως που επί μήνες έχετε τον Άρη απέναντί σας, ακόμα και αν εμπιστεύεστε τους άλλους, δεν εμπιστεύεστε το δαίμονα που κρύβουν μέσα τους. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντιπαράθεση με την ανάγκη να βρείτε ένα ήρωα που θα αλλάξει τη ζωή σας και την οπτική σας για αυτή. Με την Αφροδίτη, τη Μαύρη Σελήνη και το Δία στον 3ο οίκο παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για αισθηματικές γνωριμίες και επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτόν τον καιρό το πιθανότερο είναι να παραμείνουν στη διαδικασία του φλερτ και αυτό ίσως είναι καλό για εσάς, προκειμένου να μη βιαστείτε να παραδώσετε τον εαυτό σας και την αγάπη σας σε κάποιον που ακόμη δεν ξέρετε καλά. Με τον Ερμή στον Κριό έχετε την ανάγκη να ακούσετε ωραία λόγια που θα τονίσουν το ηθικό σας, έχετε όμως υπόψη πως οι όμορφες λέξεις ευφραίνουν τα αυτιά αλλά όχι απαραίτητα την ψυχή. Η Νέα Σελήνη στον Κριό δείχνει ότι το σύστημα αξιών σας θα εισάγει νέες ιδέες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved