Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Έρχεται να αναστατώσει τη ζωή αυτών των ζωδίων

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Έρχεται να αναστατώσει τη ζωή αυτών των ζωδίων

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2022 γίνεται στις 2/1, 20:34 ώρα Ελλάδας, στις 12° 20’ του Αιγόκερω. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το β' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 12 μοίρες.

Η συμμετοχή του Ουρανού (τρίγωνο με τον Ήλιο) είναι εγγύηση για μεγάλες αλλαγές και εξελιξεις που θα αναστατώσουν τις ζωές κάποιων ζωδίων και θα αναγκάσει στο να κοπούν μαχαίρι συνήθειες και νοοτροπίες του παρελθόντος. Ποια θα επηρεαστούν τόσο πολύ;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου σε αναγκάζει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, όσον αφορά στα επαγγελματικά σου και να εγκαταλείψεις τα μεγαλόπνοα σχέδια, κυρίως αν δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και τα γεγονότα που θα διαμορφώσουν τελείως το κλίμα αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αλλαγή, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω, στα οικονομικά σου. Το σίγουρο είναι ότι κάποια πράγματα θα σταματήσουν να ισχύουν, εσύ θα ταλαιπωρηθείς αρκετά, αλλά θα γίνεις πιο συνειδητοποιημένος, έτσι ώστε να ξεκινήσεις το κλείσιμο ενός σημαντικού κεφαλαίου στην επαγγελματική σου ιστορία, ακόμα και με αποχώρηση από ένα σχήμα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ρισκάρεις και να ξεκινήσεις κάτι δικό σου ή θες-δε θες να αναλάβεις πολύ περισσότερα καθήκοντα και ευθύνες απ' όσο αντέχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ σημαντική θα είναι αυτή η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο, καθώς θα σε αναγκάσει να βρεις λύσεις και στρατηγικές προκειμένου να αντιμετωπίσεις ζητήματα που θα προκύψουν στις σχέσεις σου, ερωτικές, συντροφικές και επαγγελματικές. Σε ωθεί στο να βάλεις όρια στους άλλους αλλά και να τα διατηρήσεις, υπενθυμίζοντάς σου ότι είναι δική σου δουλειά το να ξεκαθαρίσεις τι ανέχεσαι, τι περιμένεις και τι χρειάζεσαι ώστε να είσαι ικανοποιημένος. Επιπλέον, σου επισημαίνει ότι επειδή φοβάσαι την απόρριψη, τον αποκλεισμό ή την αποτυχία, ανέχεσαι διάφορα και μετά νιώθεις άσχημα με σένα. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι αν δεν μπορείς να είσαι αυτό που θέλουν οι άλλοι, ίσως είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις, αντί να καταπιέζεις τον εαυτό σου, γιατί αν δεν το κάνεις εσύ, θα το κάνει ξαφνικά η απέναντι πλευρά κι αυτό θα σου στοιχίσει περισσότερο. Πάντως να περιμένεις ανατροπή του υπάρχοντος σκηνικού και απρόσμενες αντιδράσεις ή συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ

Γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου φέρνει η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Τα θέματα που θα ανακύψουν είναι αρκετά, τα οποία θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις τα δικά σου και να ασχοληθείς είτε με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου και τα προβλήματά του είτε με το να αναλάβεις συγκεκριμένες ευθύνες. Η επίδρασή της θα είναι μεγάλη και σε συναισθηματικό επίπεδο και σε οικονομικό, καθώς είτε θα καταξοδευτείς για τις ανάγκες άλλων είτε θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά, μήπως φταις εσύ που λειτουργείς παθητικά και προκειμένου να μην τσακωθείς και να πάρεις την αποδοχή των αγαπημένων σου προσώπων, δέχεσαι αδιαμαρτύρητα διάφορα. Επιπλέον, πιθανόν να φέρει εμπλοκές με ένα ακίνητο, βλάβες εξοπλισμού, αλλά και εκτός προγράμματος μετακομίσεις, φιλοξενίες ή αλλαγές κατοικίας που θα σου κοστίσουν κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 2ο ηλιακό σου οίκο, επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σου τομέα, όπου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική στη διαχείρισή σου. Ενδεχομένως να περιοριστείς στα αναγκαία έξοδα και να αρχίσεις να «μαζεύεις» χρήματα για μια επενδυτική ή άλλη κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις. Επιπλέον, μπορεί να λήξει μια συμφωνία ή ακόμα και μια εργασιακή σύμβαση ή να προβείς σε μία που όμως θα είναι πολύ καλύτερα. Όσον αφορά στην ερωτική και κυρίως στη σεξουαλική σου ζωή, ξεκινά μια περίοδος όπου είτε τα οικονομικά θα επηρεάζουν την… ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται συχνά είτε θα δώσεις αρκετή σημασία όχι τόσο στο σεξ και τις προσωρινές απολαύσεις, αλλά στα συναισθήματά σου. Αλλιώς, παρά τα φλερτ και τις κατακτήσεις σου, η εξέλιξη δε θα σε ευχαριστεί ή θα πέφτεις πάνω σε προβληματικά πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο 8ο οίκο σου στρέφοντας κυρίως το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Είναι πιθανό να αλλάξεις τελείως την πολιτική της διαχείρισής τους, όπως επίσης, το παρελθόν να επιστρέψει και να σε αναγκάσει να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά και να κλείσεις σχετικές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο κι ένα κέρδος ή μια ευνοϊκή αλλαγή στη δουλειά σου, που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με πολλά από αυτά μια ώρα αρχύτερα. Ο ερωτικός-σεξουαλικός τομέας θα επηρεαστεί εξίσου, όπου μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Η υπάρχουσα σχέση σου ίσως δεν καλύπτει βασικές ανάγκες σου ή έχει χαθεί η φλόγα όπου θα χρειαστεί είτε να την αναζωπυρώσεις είτε να την τερματίσεις.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/12 έως 20/01: Μυστήρια και διαπλοκές

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved