Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Ιανουάριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Ιανουάριο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Ιανουάριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πισώπλατα μαχαιρώματα

Δυστυχώς ή ευτυχώς και ο Ιανουάριος θα είναι δύσκολος για σένα, με τον Άρη μέχρι τις 25 απέναντί σου να πυροδοτεί σκηνικά απείρου κάλλους στις επαγγελματικές, συντροφικές και ερωτικές σου σχέσεις. Μάλιστα, το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα στις 11 του μήνα θα βάλει στο κάδρο και τα επαγγελματικά σου, όπου αναμένονται να βγουν στην επιφάνεια, απάτες, πισώπλατα μαχαιρώματα και απογοητεύσεις. Από την άλλη, θα είναι και ο κυβερνήτης σου, Ερμής, από τις 15, ανάδρομος που όσο να πεις, θα φέρει κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου! Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 18/1 και μετά τον Άρη στον 8ο οίκο σου, θα ξηλωθείς κανονικότατα, αφού θα σκάσουν αρκετά έξοδα και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Κι ας είναι μόνο τα λεφτά το πρόβλημά σου...

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μυστικά και ψέματα

Για σένα του β' και γ' δεκαημέρου, η ανησυχία και η αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, θα είναι έκδηλες με τον Άρη στον Τοξότη έως τις 25 στον 4ο ηλιακό σου οίκο να πυροδοτεί καβγάδες, ανάμεσα σε σένα και τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα και να προκύπτουν ζημιές που θα πρέπει να αντικαταστήσεις. Στις 11, μάλιστα, ίσως ανακαλύψεις μια "προδοσία" ή "εξαπάτηση" σε βάρος σου, από μεριάς του συντρόφου σου ή συνεργάτη σου, που θα σε γεμίσει απογοήτευση. Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια Πανσέληνος που πρέπει να προσέξεις, η οποία θα επηρεάσει τις ερωτικές και φιλικές σου σχέσεις και μάλιστα ενδεχομένως να φέρει και την οριστική απομάκρυνσή σου, ενώ το πέρασμα του Άρη στον 5ο, στις 25, δεν εγγυάται καμία σταθερότητα ούτε στη σχέση σου, ούτε και στα θέλω σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Σκευωρίες

Για εσένα του α' δεκαημέρου κελαηδούν τα πουλιά, όμως για τους υπόλοιπους τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Άρης εγκατεστημένος στον 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου θα σε φέρει αντιμέτωπο με εχθρικές ή επιθετικές συμπεριφορές ατόμων μέσα από τη δουλειά σου και μάλιστα, στις 11 ίσως υπάρξει μια σκευωρία σε βάρος σου και να τυλιχτείς σε μια κόλλα χαρτί ή να βρεθείς υπόλογος για πράγματα που είτε έκανες είτε όχι. Από τις 18 και μετά, νέο μέτωπο θα ανοίξει, αυτή τη φορά στην ερωτική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αρχικά με την Πανσέληνο στον Καρκίνο, με την καυτή ανάσα του Πλούτωνα στο σβέρκο της και μετά με τον Άρη στον 11ο οίκο σου, που θα σε ωθήσει προς την έξοδο από μια φιλία ή ομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το απωθημένο μου

Ο Ιανουάριος ανοίγει και κλείνει με... Ουρανό, οπότε τι να περιμένεις; Μπάχαλο στη σχέση σου, μπάχαλο και στο σπίτι και τις συνεργασίες σου... κι όσο εσύ επιμένεις σε έναν δρόμο, τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν με μανία. Στις 14, θα γίνει το έλα να δεις με την οικογένειά σου... Με τον Άρη μέχρι τις 25 στον 2ο οίκο σου, το να σταυρώσεις δεκάρα όλο αυτό το διάστημα θα είναι θαύμα... Αντίθετα, πιο πολλά θα ξοδεύεις από ό,τι βγάζεις και όχι μόνο αυτό, αλλά θα έχεις και ανεκπλήρωτες επιθυμίες που κινδυνεύουν να σου μείνουν απωθημένα. Εκεί που θα χαλαστείς τελείως είναι στις 11 του μήνα, αν αφεθείς να σε παρασύρει το συναίσθημα και πέσεις στην παγίδα ατόμου γιατί θα σου στοιχίσει και οικονομικά και ηθικά και αισθηματικά. Από εκεί και πέρα, έχεις να αντιμετωπίσεις έναν ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, που θα προκαλέσει μια αναστάτωση στο περιβάλλον σου, με θέματα του παρελθόντος που θα ανακύψουν και θα χρειαστεί να δρομολογήσεις άμεσα, ενώ τα καινούργια θα πάνε πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάσαμε τη μπάλα

Ο Άρης στον Τοξότη αποτελεί αποσταθεροποιητικό παράγοντα τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα σεξουαλικοερωτικά σου και αυτό από μόνο του είναι αρκετά σημαντικό για σένα, αφού όταν δεν έχει το ένα ή το άλλο, δε νιώθεις καλά. Πόσω μάλλον, αν χρειαστεί να βάλεις χέρι στο αποθεματικό σου για να καλύψεις έκτακτα έξοδα. Αυτό που επίσης χρειάζεται προσοχή αυτόν τον μήνα είναι τα δανεικά. Όσο κι αν αισθάνεσαι χάλια, καλό θα ήταν να μη δώσεις χρήματα σε κάποιον/α από τον κύκλο σου, γύρω στις 11 του μήνα, γιατί θα τα κλαις με μαύρο δάκρυ. Κατά τα άλλα, υπάρχει κι ένας Ερμής ανάδρομος, στον Υδροχόο και 10ο οίκο σου, από τις 15 και μετά, να πηγαίνει πίσω δουλειές, στόχους και έργα που είχες βάλει στα σκαριά και περίμενες πώς και πώς να ξεκινήσουν, ενώ ζητήματα του παρελθόντος θα κάνουν δυναμική επανεμφάνιση. Ο μήνας κλείνει άχαρα, με ένα τετράγωνο Ήλιου και Ουρανού.

ΛΕΩΝ: Προ εκπλήξεως

Οι όψεις του Ουρανού, 1η, 14 και 31 Ιανουαρίου πρόκειται να φέρουν μεγάλη αναστάτωση τόσο στη δουλειά, όσο και στις σχέσεις σου και μάλιστα οι τελευταίες δύο θα έχουν αποφάσεις και γεγονότα που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα, οπότε να έχεις το νού σου και γρήγορα αντανακλαστικά για να μη βρεθείς να κυνηγάς τις εξελίξεις. Ίσως το πολύ τέντωμα σπάσει το σχοινί και τελικά να χωρίσουν οι δρόμοι σου, αφού ούτε εσύ, ούτε η άλλη πλευρά θα έχετε τη διάθεση ή άλλες δυνάμεις για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στις 11, εκτός από τα ερωτικά, μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα και τα οικονομικά σου, με μια χασούρα που θα σε τσούξει. Από την άλλη, στις 15, ο Ερμής απέναντί σου, γυρνά ανάδρομος, κάτι που επίσης δημιουργεί προβληματικό περιβάλλον είτε ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είτε με ένα συνεργάτη σου, καθώς θα εμφανιστούν ζητήματα από τα παλιά που θα απαιτήσουν λύσεις, ενώ όποια καινούργια αρχή κι αν είχε γίνει, θα μείνει στη μέση.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/12 έως 20/01: Μυστήρια και διαπλοκές

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Ιανουάριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved