Uranian χρησμοί Μαρτίου

Οι εκτιμήσεις για το Μάρτιο με τη βοήθεια της Uranian αστρολογίας

Παπασταύρου Λίντα
Uranian χρησμοί Μαρτίου

Χρησμοδοτεί ο Karl Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger


Μακάρι το ποτήρι σου να είναι πάντα γεμάτο,

μακάρι η στέγη πάνω από το κεφάλι σου να είναι πάντα γερή

και μακάρι να είσαι στον παράδεισο

μισή ώρα πριν μάθει ο διάβολος ότι είσαι νεκρός.

(Ιρλανδέζικη παροιμία)

Μπαίνουμε σε ένα μήνα φωτιά όπου το «Μάρτης-γδάρτης και παλουκοκαύτης» ταιριάζει απόλυτα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έρχεται ένα «βιολογικό» τέλος σε όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα και πρώτα απ’ όλα το τέλος του «κράτους-παρακράτους» της Μεταπολίτευσης.

Ήλιος (γεγονότα της καθημερινότητας)

Η διάλυση ενός γάμου ή σχέσης που θα γίνει talk of the town. Αναβολή εκτέλεσης μιας απόφασης. Κακόβουλος χωρισμός. Απώλεια χρημάτων ως αποτέλεσμα μιας απάτης. Καταστροφή των κτηρίων. Αλλαγές και μετασχηματισμοί με σκοπό την διατήρηση ενός προφίλ. Για να μην καταλάβει το ποιόν κάποιου (επιφανούς ατόμου-πολιτικού) το κοινό.

Σελήνη (ο λαός, το πλήθος, οι γυναίκες)

Ο λαός οργανώνεται από μόνος του σε επίπεδο εμπορίου. Γυναίκες ευσυγκίνητες. Νοσταλγία. Το κοινό είναι έτοιμο να ακολουθήσει μια νέα μεγάλη ιδέα.

Ερμής (ειδήσεις-επικοινωνία-μετακινήσεις)

Ένας γλωσσολόγος. Συγγράφοντας μια επιστημονική διατριβή. Η αλήθεια ίσως κρύβεται σε παλιά κείμενα. Νέα τρυκ για την μεταχείριση της κοινής γνώμης.

MC (οι δράσεις, οι κινήσεις)

Ένα επιτυχημένο και αναγνωρισμένο άτομο. Το να δεχτεί τιμές και προνόμια. Ένας ευφυής άνθρωπος που πάρα αυτά έχει απώλεια επιχείρησης ή επαγγέλματος ως αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης. Ψεύτικες ελπίδες. Εξαπάτηση. Θλίψη που προκαλεί μια ασθένεια ή από την εξέλιξη αυτής.

ASC (παθογένεια, οι κινήσεις τρίτων και ο αντίκτυπο τους)

Κάποιες φωνές (εκ νέου) μας υποστηρίζουν. Αρχή μιας μεγάλης αλλαγής. Μια απόρριψη γενικότερη. Ένδεια. Ζωή μέσα σε καταφύγια ή τρώγλες. Δυσάρεστες επιπτώσεις με μεταβολές στην ακίνητη περιουσία. Απώλεια χρημάτων. Αύξηση στην ζήτηση πετρελαίου και κατ’ επέκταση στην τιμή του.

Βόρειος Δεσμός (το κοινό)

Νέες επαφές που αποσκοπούν σε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα πραγματοποιηθούν. Συντεχνίες, σύλλογοι & οργανώσεις μεταξύ γυναικών μεταξύ τους. Διαταγή. Η κρατική βούληση.

Άρης (δράση και αντίδραση)

Αδυναμία δράσης. Το να υποστεί κανείς βλάβη μέσω των ενεργειών ή των αποφάσεων. Ένας λαός που λειτουργεί με ένστικτο.

Δίας (χρήματα, ευεργεσίες, καλές πράξεις, επέκταση)

Φιλανθρωπικά σωματεία –ενώσεις ατόμων κι εκκλησία προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις. Ενθουσιασμός και επιχειρήματα σε θέματα πίστης. Αλλαγές στον πληθωρισμό. Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία.

Κρόνος (καθήκον, πρέπει, περιορισμός)

Ένα ξαφνικό τέλος-μια διαγραφή. Κίνηση ή αποτέλεσμα που αλλάζει το πολιτικό χάρτη.

Ουρανός (ξαφνικά γεγονότα)

Ξαφνική βαριά θλίψη. Καλή τύχη και επιτυχία στην αστρολογία. Αστρολογικό γεγονός. Τα ξαφνικά διατάγματα και οι θεσπίσεις που ρυθμίζουν δραστηριότητες μεταρρύθμισης, τους καθιστούν ατελέσφορους. Ανατροπή και ξαφνική παρεμπόδιση μιας δρομολογημένης κατάστασης. Λήξη της κυβέρνησης.

Ποσειδώνας (έμπνευση-ψευδαίσθηση-ουτοπία-απάτη)

Πτώχευση σε μια εταιρεία. Μπαίνοντας σε διαδικασία εκκαθάρισης. Μια τράπεζα που παίζει «βρώμικο» παιχνίδι. Ομαδική καταστολή. Ένας στενός κύκλος επαφών και δραστηριοτήτων. Έχοντας πέσει πολύ χαμηλά. Εκτεταμένοι, βαθιοί μετασχηματισμοί μέσω της διάλυσης.

Πλούτωνας (συλλογικό ασυνείδητο)

Μεγάλη συναλλαγή χρημάτων έρχεται στην επιφάνεια. Τα μεγάλα χρηματικά ποσά αλλάζουν τα χέρια, είναι στην κυκλοφορία. Αιφνιδιαστική επίθεση, προγραμματισμός που εκτελείται με πάρα πολύ μεγάλη βιασύνη. Εκπληκτική δράση μέσω της οποίας μια νέα ανάπτυξη αρχίζει. Προγραμματισμός μιας ενέδρας.

Hades (βρώμικες-υπόγειες καταστάσεις, θέματα υγείας)

Κακά αποτελέσματα σε ζητήματα εργασίας. Η δράση ή μια κίνηση που έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα «ύπουλο» χτύπημα της μοίρας. Προπαγάνδα.

Kronos (ηγεσία, κυβέρνηση-αξιωματούχοι, ψηλά κτήρια)

Τα ήθη του κράτους. Θα πρέπει να ενεργήσει ιδεολογικά σύμφωνα με άλλους. Διανοητική Δραστηριότητα. Μηδενική δραστηριότητα.

Apollon (ανάπτυξη, εμπόριο, επέκταση –αύξηση)

Πολλαπλή εξαπάτηση. Επιτυχείς, ανεξάρτητες προσπάθειες, στην επιστήμη, το εμπόριο, τα εμπόρια και τη βιομηχανία. Εγκατάλειψη μιας τακτικής, ενός σχεδίου. Πολλαπλή διαφωνία που οδηγεί σε ρήξεις.

Vulcanus (έκρηξη, ιπποδύναμη, μεγέθυνση)

Μέτρα προφύλαξης από στρατιωτικές ή παρεμφερείς δυνάμεις.

Τράνζιτ προς γενέθλιους

Kronos= Κατάχρηση εξουσίας. Ανταπεργίες. εδαφικές απώλειες. Για να υποβληθεί σε μια ειδική εκπαίδευση ή μια κατάρτιση. Μια πυρκαγιά που καταστρέφει οικία ή κτήμα. Εργασία υπό σκληρές συνθήκες. Εργασία κάτω από συνθήκες που δεν ικανοποιούν. Εκπαιδευμένος στη χρήση των όπλων. Δικαστική απόφαση αστικού δικαίου ανατρέπει τα σχέδια της κυβέρνησης.

Πλούτωνας= Μια μεταμόρφωση πέρα από τα καθιερωμένα. Η αρχή μιας αλλαγής των όρων. Τα πράγματα συνεχίζουν. Διάφορες αλλαγές πριν από μια καθορισμένη τακτοποίηση.

Zeus= Νέοι κλάδοι στην οικονομική ζωή

Vulcanus= Για να είναι εξ ολοκλήρου ανυπεράσπιστος. Αυτός που είχε Άγιο που λέμε σε μια δύσκολη στιγμή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved