Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Μαρτίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Μάρτιο

Παπασταύρου Λίντα
Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Μαρτίου για τα δώδεκα ζώδια



Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος














photo_paris-1


vedic_mar

Οδηγίες προς τους αναγνώστες

Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.

Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει.

Μεσά (Κριός)

Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 3ο οίκο της καθημερινής δράσης, τόλμης και περιέργειας. Φιλοξενεί τον Δία και την Αφροδίτη(1-27/3) και έχει τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Άρη, ανάδρομο στο 7ο σπίτι του γάμου και των φανερών σας εχθρών και επαγγελματικών σας ανταγωνιστών. Προβλήματα λοιπόν πίστης, αφοσίωσης και εμπιστοσύνης στους τομείς αυτούς με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. Στα νεαρά ανδρόγυνα από 27-35 ετών, θα προκύψουν απιστίες, εξωσυζυγικοί πειρασμοί και καυγάδες που θα απειλήσουν σοβαρά τους γάμους τους. Σε άτομα με συνεταίρους θα υπάρξουν φαινόμενα καταχρήσεων και αθέμιτου ανταγωνισμού. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Τρίτες του μήνα, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια και αποφεύγοντας την άσκοπη οδήγηση τις νυκτερινές ώρες.

Βρίσαμπα (Ταύρος)

Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 4ο οίκο των σχέσεων με την μητέρα σας και την οικογένεια σας. Φιλοξενεί τον δαιμόνιο και σκανδαλιάρη Νότιο Δεσμό της Σελήνης (Κέτου) και έχει εγκατεστημένη την Αφροδίτη σας στο 3ο σπίτι του… ξεπορτίσματος και της περιέργειας από1-27/3.Αποτέλεσμα του αστρολογικού αυτού συνδυασμού θα είναι οι παραμελημένες, κυρίως, νοικοκυρές να χάνονται από το σπίτι για αρκετές ώρες είτε κάνοντας shopping therapy είτε φλερτάροντας ακίνδυνα και αδέξια. Οι άνδρες από την άλλη πλευρά θα πάψουν να είναι τόσο σπιτόγατοι όσο συνήθιζαν και θα μπλέκουν με ανδροπαρέες αερολογώντας και ξοδεύοντας σε κεράσματα. Η ισορροπία αποκαθίσταται από 28- 31/3 με την Αφροδίτη σας πανίσχυρη στο σπίτι σας και στο ζώδιο σας και η οικογένειες ξαναβρίσκουν τους ρυθμούς τους.

Μιθουνά (Δίδυμοι)

Από 14-15/6 έως 15-16/7

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα και της χαράς των παιδιών. Ωστόσο, τα σπουδαία αυτά χαρακτηριστικά αμαυρώνονται και υπονομεύονται εξαιτίας της διπλής αστρολογικής ζημιάς που εμφανίζει αυτόν τον μήνα ο πλανήτης κυβερνήτης σας, ο Ερμής. Είναι σε πτώση στους Ιχθύς και μάλιστα ανάδρομος από 12-31/3. Για να μπορέσετε να επιβιώσετε θα συνιστούσα την επίκληση εξευμενισμού του Ερμή, Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, ατενίζοντας βόρεια όλες τις Τετάρτες, Παρασκευές και Σάββατα του μήνα. Αν είσαστε ελεύθερα άτομα μη δίνετε βάση σε νέες γνωριμίες που θα σας απογοητεύσουν ερωτικά. Αν έχετε παιδιά, δείξτε υπομονή και κατανόηση. Αποφύγετε κάθε μορφή επένδυσης όσο ελκυστική και αν εμφανίζεται. Αν είσαστε καλλιτέχνες, μην επιδιώξετε τίποτε νέο σαν ιδέα.

Κατακά (Καρκίνος)

Από 15-16/7 έως 16-17/8

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των επαγγελματικών και συγγενικών σας αντιζήλων και δέχεται δυσμενείς όψεις από τον Κρόνο και τον άσπονδο εχθρό του κυβερνήτη σας, της Σελήνης, τον Ράχου (Βόρειο Δεσμό). Έτσι λοιπόν, χρειάζεστε πλήρη προστασία με την επίκληση ενίσχυσης της Σελήνης, Ωμ Σόμαγια Ναμαχά Ωμ, όλες τις Δευτέρες, τις Πέμπτες και της Κυριακές του μήνα,27 φορές ατενίζοντας βορειοδυτικά. Παράλληλα, θα πρέπει να εργάζεσθε με προσήλωση και φιλοπονία και να μην πέφτετε σε παγίδες ανταγωνισμού που θα προσπαθήσουν να σας στήσουν κακόβουλοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι σας. Οι γυναίκες, κυρίως, ας αποφύγουν λόγια και κόντρες με συγγενικά τους πρόσωπα από το σόι της μητέρας τους. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανεισθείτε χρήματα από συναδέλφους ή συγγενείς σας.

Σίμχα (Λέων)

Από 16-17/8 έως 16-17/9

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 7ο οίκο των συζυγικών σχέσεων και όχι μόνον. Φιλοξενεί ανάδρομο τον εχθρό του γάμου Άρη και έχει τον κυβερνήτη σας Ήλιο εγκατεστημένο στον ωροσκόπο από1-14/3 με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να εκδηλωθούν καυγάδες, βίαιες σκηνές και απιστίες ανάμεσα σε ανδρόγυνα, κυρίως, μεταξύ 35-42 ετών. Από 15-31/3 ο Ήλιος θα βρίσκεται στο 2ο σπίτι και οι διχόνοιες ανάμεσα στα ανδρόγυνα θα έχουν σαν επίκεντρο τα οικονομικά και την κοινή διαχείριση τους. Στο ίδιο διάστημα θα ξεσπάσουν ασυμφωνίες μεταξύ συνεταίρων. Για προστασία ας λέτε κάθε Τρίτη, ολόκληρο τον μήνα, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια. Φροντίστε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει, συζυγικό ή επαγγελματικό να το επιλύσετε συμβιβαστικά και όχι δικαστικά.

Κανυά (Παρθένος)

Από 16-17/9 έως 16-17/10

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 8ο δύσκολο οίκο των κληρονομικών, των σεξουαλικών υπερβολών και των χρόνιων παθήσεων καθώς επί σης της μεταφυσικής και μαγείας. Δέχεται πλήρη όψη από τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης) και έχει τον κυβερνήτη σας πλανήτη Ερμή βαρύτατα τραυματισμένο με πτώση στους Ιχθύς ολόκληρο τον μήνα και ταυτόχρονα ανάδρομο από 12-31/3. Δύσκολος λοιπόν ο μήνας και απαραιτήτως θα πρέπει να ενισχύσετε τον Ερμή με την επίκληση Ωμ Μπουντάγια Ναμαχά Ωμ, 27φορές, όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα του μήνα ατενίζοντας βόρεια. Παράλληλα, αν βρίσκεσθε στην τρίτη ηλικία, κάντε έναν προληπτικό έλεγχο στην υγεία και φροντίστε να αναπαύεσθε. Αποφύγετε επίσης να κάνετε έρωτα, ειδικά με άγνωστα άτομα, χωρίς τα απαραίτητα προφυλακτικά μέτρα.

Τουλά (Ζυγός)

Από 16-17/10 έως 15-16/11

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει το 9ο τυχερό σπίτι της τύχης και της Θείας Πρόνοιας. Φιλοξενεί τον Κρόνο πανίσχυρο σε έξαρση πλην ανάδρομο και έχει εγκατεστημένη την Αφροδίτη σας στο 3ο σπίτι της δράσης από1-27/3. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τύχη από τον πατέρα σας που φαίνεται να σας την «κλέβει» ένας μικρότερος αδελφός ή αδελφή σας. Από 28-31/4 η Αφροδίτη θα βρίσκεται πανίσχυρη στον Ταύρο και 4ο σπίτι της μητέρας σας όπου και θα έχετε μεγάλα οικονομικά οφέλη από αυτήν. Για να εξευμενίσετε τον ανάδρομο Κρόνο, ας λέτε όλα τα Σάββατα, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές του μήνα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ,27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Ο μήνας ευνοεί επαφές επαγγελματικές με αλλοδαπούς.

Βρίστσικα (Σκορπιός)

Από 15-16/11 έως 15-16/12

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιό σας κατά λαμβάνει τον10ο οίκο της κοινωνικής σας θέσης και καριέρας. Φιλοξενεί τον πολύ φιλόδοξο υλιστή Ράχου (Βόρειο Δεσμό Σελήνης) και έχει τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Άρη, στο 7οσπίτι του γάμου και των επαγγελματικών συνεταιρισμών. Το πράγμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα υπερφιλόδοξων ατόμων, ανδρών και γυναικών, που θα έκαναν και θα έδιναν τα πάντα, προκειμένου να ανέβουν οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Παρέλειψα να αναφέρω ότι ο Άρης βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και συμβάλλει αποφασιστικά στην μέχρι μανίας τάση για επιτυχία. Άρα ο μήνας δεν προσφέρεται καθόλου για αξιοκρατικά άτομα που θέλουν να ανεβούν με το σπαθί τους παρά μόνον για άτομα σκληρά, αδίστακτα που πιστεύουν στο ρητό « ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Ντάνους (Τοξότης)

Από 15-16/12 έως 14-15/1

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 11ο οίκο των ευκαιριών και δημοσίων σχέσεων. Δέχεται πλήρεις όψεις από τον κυβερνήτη σας Δία και τον πανίσχυρο πλην ανάδρομο Κρόνο και έχει τον Δία σας εγκατεστημένο στο 3ο σπίτι της επιπόλαιας δράσης και περιέργειας. Το αποτέλεσμα αυτού του αστρολογικού συνδυασμού είναι να έχε τε ανέλπιστη βοήθεια και τύχη από σημαίνοντα πρόσωπα οικονομικού και κοινωνικού κύρους και ταυτόχρονα να αναλώνετε αυτά τα οφέλη σε αμφίβολες επενδύσεις και επιζήμιες συναναστροφές. Από την μία λοιπόν πλευρά κερδίζετε ανέλπιστα και από την άλλη χάνετε απερίσκεπτα. Για να ισορροπήσετε, ας λέτε όλες τις Τετάρτες, τις Παρασκευές και τα Σάββατα του μήνα, Ωμ Σάνι Σάνι Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας δυτικά. Ο μήνας είναι κατάλληλος για συλλογή πληροφοριών από έγκυρες πηγές σχετικά για επενδύσεις σε ακίνητα.

Μάκαρα (Αιγόκερως)

Από 14-15/1 έως 12-13/2

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 12ο δύσκολο οίκο των απωλειών, απομόνωσης και κρυφών εχθρών. Δέχεται πλήρη ευνοϊκή όψη από τον μεταφυσικό Κέτου (Νότιο Δεσμό Σελήνης) και έχει τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Κρόνο, πανίσχυρο στον Ζυγό και 9ο τυχερό σπίτι, πλην ανάδρομο. Ο μήνας λοιπόν εμφανίζεται έντονα καρμικός και έχει να κάνει με ότι πνευματικό και υλικό έχετε κληρονομήσει ει δικά από τον πατέρα σας. Έτσι λοιπόν τα γεγονότα του μήνα ενώ φαινομενικά είναι αποτέλεσμα των δικών σας επιλογών, στην ουσία φωτογραφίζουν τις καλές ή κακές πράξεις του πατέρα σας και που αναπόφευκτα περνούν σαν ευλογία ή κατάρα στην δική σας ζωή. Ας θυμηθούμε το ρητό, «αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα». Δείξτε στωικότητα σε κάθε είδους αναποδιά και ταπεινότητα σε κάθε είδους εύνοια.

Κουμπά (Υδροχόος)

Από 12-13/2 έως 13-14/3

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 1ο οίκο και ωροσκόπο κάνοντας σας επίκεντρο του άμεσου οικογενειακού, επαγγελματικού και κοινωνικού σας χώρου. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Κρόνος είναι πανίσχυρος σε έξαρση στον Ζυγό και το 9ο τυχερό σπίτι, πλην ανάδρομος. Φιλοξενεί τέλος,από1-14/3 τον Ήλιο με αποτέλεσμα στο διάστημα αυτό να λάμπετε και να εμπνέετε το περιβάλλον σας. Οι γυναίκες θα γοητευθούν και θα αγαπηθούν από φτασμένους και δυναμικούς άνδρες που σε πολλά θα θυμίζουν τον πατέρα τους και που θα οδηγηθούν σε στέρεους και ευτυχισμένους γάμους. Οι άνδρες θα προχωρήσουν σε επέκταση και άνοδο των εργασιών τους. Από 15-31/3 ίσως υπάρξουν φαινόμενα έντασης με τον πατέρα σας ή τον προϊστάμενο που γρήγορα θα ξεπερασθούν χωρίς συνέπειες.

Μίνα (Ιχθύες)

Από 13-14/3 έως 13-14/4

Στον χάρτη του μήνα, το ζώδιό σας καταλαμβάνει τον 2οοίκο των εισοδημάτων που προέρχονται από την κύρια επαγγελματική σας απασχόληση. Φιλοξενεί τον Ερμή σε πτώση και ανάδρομο, δέχεται πλήρεις όψεις από τον ανάδρομο Άρη και τον Ράχου και έχει συντροφιά τον Ήλιο από 15-31/3. Τέλος έχει τον κυβερνήτη σας Δία, στο 3ο σπίτι της ανέμελης δράσης και ψυχαγωγίας. Όλα αυτά προλέγουν κινδύνους για τις αποδοχές σας που θα προκληθούν από δική σας αμέλεια απέναντι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Αν είσαστε μισθωτοί, προσέξτε μην χάσετε την δουλειά σας. Αν είσαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, προσέξτε μην χρεοκοπήσετε. Για προστασία σας, ας λέτε όλες τις Πέμπτες και τις Δευτέρες του μήνα, Ωμ Γκανεσάγια Ναμαχά Ωμ, 27φορές, ατενίζοντας βορειοανατολικά
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved