Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/12 έως 02/01

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/12 έως 02/01

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 4/12, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη έως την επόμενη, στις 2/1.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετά ευχάριστα θα κλείσει το 2021 για σένα, αφού αυτή η περίοδος είναι αρκετά υποσχόμενη σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Θα έχεις επαγγελματική ανέλιξη κι ενδεχομένως, μετά από καιρό, να έρθει μια προαγωγή και αύξηση των αποδοχών σου.
Τα οικονομικά σου θα είναι ικανοποιητικά, η ροή χρημάτων συνεχής και ενδεχομένως να έρθουν και άλλα. Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου θα είναι ευτυχισμένη και το περιβάλλον εγκάρδιο. Μάλιστα, ενδέχεται να έρθει και μια εγκυμοσύνη, που θα δώσει μεγάλη χαρά. Η υγεία σου θα είναι άψογη, αν και καλό θα ήταν γύρω στις μέρες των Χριστουγέννων να μην το παρακάνεις με το φαγοπότι.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο, η τύχη δε θα είναι με το μέρος σου, κυρίως μετά τις 10 του μήνα. Αν είσαι επιχειρηματίας, οι επενδύσεις δε θα έχουν την αναμενόμενη απόδοση και καλό θα ήταν να αποφύγεις επικίνδυνα εγχειρήματα και κερδοσκοπικές ενέργειες, διαφορετικά, μπορεί να καταλήξεις με μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, πρόσεξε τα έξοδά σου, που τείνουν να είναι περισσότερα από τα έσοδα. Από την άλλη, κι οι σχέσεις σου με συναδέλφους, συνεργάτες και ανωτέρους δε θα είναι αρμονικές, λόγω της μεγάλης διάστασης απόψεων, κάτι που θα βλάψει και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Η επιτυχία εξαρτάται από το πώς θα τα διαχειριστείς όλα αυτά και θα πας με τα νερά τους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα. Αν είσαι επιχειρηματίας, οι επενδύσεις σου θα αποφέρουν κέρδη, ωστόσο, θα πρέπει να τα διαχειριστείς σοφά και να μην ξανοιχτείς σε τομείς που δε γνωρίζεις. Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας θα σημειώσεις εξαιρετική πρόοδο στην καριέρα σου, το ίδιο κι αν είσαι υπάλληλος. Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσεις τους επαγγελματικούς στόχους του νέου έτους. Οι σχέσεις και η υγεία σου δε θα σε απασχολήσουν καθόλου. Γι' αυτό, χαλάρωσε, κράτα χαμηλό προφίλ κι η χρονιά θα τελειώσει όσο πιο όμορφα γίνεται.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος δείχνει αρκετά καλή και τίποτα αρνητικό δε φαίνεται να χαλάει τη διάθεσή σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα έχεις αρκετά έσοδα αλλά και τεράστια έξοδα. Ο σωστός προϋπολογισμός θα σε βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων για το μέλλον. Πάντως, είναι σημαντικό να προσέχεις, όταν δίνεις χρήματα σε άτομα που δεν τα ξέρεις καλά ή κάνεις αγορές γιατί υπάρχει πιθανότητα εξαπάτησης. Στα επαγγελματικά, θα έχεις κάποια μικρά εμπόδια, που θα πρέπει να τα χειριστείς διπλωματικά και έξυπνα. Μην τα αφήσεις όμως να μαζευτούν γιατί μελλοντικά θα ξεφύγουν από τον έλεγχό σου.

Δράκος

Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη όμορφες στιγμές για σένα. Οι οικογενειακές και συντροφικές σχέσεις θα είναι υπέροχες και θα μοιραστείτε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν ανοδική τάση. Οι επενδύσεις θα φέρουν κέρδη, ό,τι εγχείρημα επιχείρησες θα είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο, ενώ θα εισπράξεις κι αρκετά χρήματα, αν είσαι υπάλληλος. Η σταδιακή ανάπτυξη στις προοπτικές σταδιοδρομίας σου είναι σχεδόν βέβαιη, καθώς θα έχεις και την αμέριστη υποστήριξη από συνεργάτες και ανωτέρους σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα.

Φίδι

Αυτή η περίοδος θα είναι εξαιρετικά τυχερή για σένα, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου στα καλύτερά τους, καθώς θα υπάρξει αλληλοστήριξη και αλληλοκατανόηση. Στα επαγγελματικά θα εμφανιστούν νέες προοπτικές ενώ κάποια δραστηριότητα θα σου αποφέρει και κέρδη. Γενικά, τα οικονομικά σου θα ανθίσουν, θα σημειωθεί μια μεγάλη ροή χρημάτων από επενδύσεις ή από άλλη πηγή, ενώ τα έξοδα θα είναι περιορισμένα, με αποτέλεσμα να έχεις πλεόνασμα ενός σημαντικού ποσού. Η τύχη σε ευνοεί και στην επέκταση των υπαρχόντων επιχειρηματικών εγχειρημάτων σου, στο να λάβεις την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς επίσης και να εγκριθεί ένα δάνειο ή μια επιχορήγηση.

Άλογο

Μια χαλαρή και ήρεμη σχετικά περίοδο θα περάσεις εσύ, αρκετά ευνοϊκή κυρίως σε θέματα σπουδών. Θα επιστρέψει η γαλήνη στο εργασιακό σου περιβάλλον κι η αρμονία στις συναδελφικές σου σχέσεις κι αυτό θα διευκολύνει την εκτέλεση κάποιων έργων. Θα σου δοθεί η δυνατότητα για να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, αλλά και να επιδοθείς σε ενδιαφέροντα χόμπι. Τα Χριστούγεννα θα τα περάσεις πλαισιωμένος/η από τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ένα πιθανό ταξίδι αναψυχής θα σας κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους και θα σου μείνει αξέχαστο. Για να διαρκέσει αυτή η ευχάριστη ατμόσφαιρα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η και να σκέφτεσαι καλά, πριν μιλήσεις ή κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευχάριστη για σένα. Θα υπάρξει επαγγελματική ανάπτυξη, η οποία θα φέρει μαζί της μια προαγωγή ή μετάβαση σε μια ανώτερη θέση, συνοδευόμενη, όπως είναι λογικό, κι από μια αύξηση του μισθού σου. Επιπλέον, ευνοείσαι στις σπουδές σου και μάλιστα, μπορεί να τις ολοκληρώσεις επιτυχημένα. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, θα έχεις αρκετά χρήματα για να περάσεις όμορφα τα Χριστούγεννα με μέλη της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τις μέρες των γιορτών. Θετική εξέλιξη θα υπάρξει και στα ερωτικά σου, προς το τέλος Δεκεμβρίου.

Πίθηκος

Ανάμεικτα συναισθήματα θα σου δημιουργήσει αυτή η περίδος, καθώς δε φαίνεται να ευνοείσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στα ερωτικά σου, θα σου παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες, αν είσαι ελεύθερος/η, για να βρεις ένα πρόσωπο για να δημιουργήσεις σχέση. Στα επαγγελματικά σου θα σημειώσεις πρόοδο και θα υπάρξει ανέλιξη στην καριέρα σου, με μια πιθανή προαγωγή ή αύξηση μισθού. Ωστόσο, η υγεία σου δε θα είναι καλή, εξ αιτίας της σκληρής δουλειάς των προηγούμενων ημερών και του άγχους, ως φυσικό επακόλουθο. Η κατάσταση μπορεί να βελτιωθεί, αν χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου. Αυτό θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της σωματικής και πνευματικής σου κατάστασης.

Πετεινός

Αυτή την περίοδο να περιμένεις όμορφα πράγματα να γίνουν. Όλοι οι τομείς της ζωής σου θα παρουσιάσουν πρόοδο.
Θα έχεις εύνοια και ως σπουδαστής/ια, ενώ αν εργάζεσαι, θα δεις τη συμβολή σου να αναγνωρίζεται. Πιθανή είναι και μια προαγωγή ή αύξηση μισθού ή απολαβών. Θα σου δοθεί η δυνατότητα για να χαλαρώσεις από τις 20 του Δεκέμβρη και μετά κι αυτό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τις γιορτές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, οφείλεις να προσέξεις τη διατροφή σου γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν ενοχλήσεις στην υγεία σου, από "καταχρήσεις" σε φαγητά, γλυκά ή ποτά. .

Σκύλος

Αρκετά καλή προβλέπεται αυτή η περίοδος για σένα, με αύξηση κερδών από τη δουλειά σου ή από επενδύσεις ή μετοχές να αποδίδουν τα μέγιστα. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να υπάρξει πλεόνασμα χρημάτων, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αγοράσεις για τον εαυτό σου ακριβά πράγματα (είναι γνωστό ότι θέλεις να υπερηφανεύεσαι για διάφορες πολυτέλειες), αλλά και δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς κανένα δισταγμό. Ένα ταξίδι αναψυχής με μέλη της οικογένειας όχι μόνο θα ενισχύσει την ευτυχία στις σχέσεις σας, αλλά θα βοηθήσει επίσης στην καλύτερη κατανόηση και συνεννόσηση. Από την άλλη, οι εχθροί σου θα είναι πολύ "ενεργοί" γι' αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά τους.

Χοίρος

Θα συνεχίσεις να ευνοείσαι κι αυτή την περίοδο. Αν σπουδάζεις, θα ολοκληρώσεις με επιτυχία τις εξετάσεις σου, ενώ αν εργάζεσαι θα αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα, αλλά με τη βοήθεια συναδέλφων και ανωτέρων σου, θα καταφέρεις να τα χειριστείς όλα άψογα. Και στα οικονομικά θα σημειωθεί άνοδος, είτε με χρήματα που θα προέλθουν από τη δουλειά σου είτε από επενδύσεις που είχες κάνει. Όχι μόνο θα καλύψεις τα πάγια έξοδά σου ή κάποιες αγορές που θα κάνεις, αλλά θα υπάρχουν αρκετά και για αποταμίευση. Καλό θα ήταν επίσης κατά τη διάρκεια των γιορτών να πάρεις μια άδεια για να ξεκουραστείς και να περάσεις κάποιες μέρες ξέγνοιαστος/η με την οικογένεια ή τους φίλους σου.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/10 έως 22/11: Μήνας γεμάτος προκλήσεις, συγκρούσεις κι ανατροπές

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved