Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Μήπως και το δικό σου βρίσκεται στη "black list";

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους είναι καλός μήνας ένας μήνας και για άλλους όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Δεκέμβριο, που θα βάλει δύσκολα σε συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Δεκέμβριο είναι τα εξής:

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω

Τα καμπανάκια θα χτυπήσουν πολύ νωρίς, με την Νέα Σελήνη και Ηλιακή έκλειψη απέναντί σου, στον Τοξότη, που ενδεχομένως να σου προκαλέσει ένα... μούδιασμα, αφού μάλλον είχες ξεχάσει τις εκλείψεις, που η αλήθεια, δε σου φέρθηκαν και πολύ καλά πέρσι. Μετά, στις 13 του μήνα καταφτάνει και ο Άρης στον 7ο οίκο σου, βάζοντας τις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, σε εμπόλεμη ζώνη. Οι τσακωμοί, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι συχνό φαινόμενο, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στο "αμήν". Βλέπεις, όλο και για κάτι θα θεωρείσαι ύποπτος ή θα απαιτούνται πολύ περισσότερα από αυτά που μπορείς να προσφέρεις. Από την άλλη, θα τραβάς άτομα, που στο πρόσωπό σου, θα θέλουν να εκδικηθούν όλους τους υπόλοιπους που τους έβλαψαν ή τους πλήγωσαν, οπότε η μεταχείρισή σου δε θα είναι ούτε σωστή, ούτε δίκαια. Το να μην αντέξει τα "χτυπήματα" μια σχέση ή συνεργασία είναι μάλλον πιθανό. Πολύ πιθανό, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου στις 18 κι εφ' όσον είσαι πια μπουχτισμένος να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιπολαιότητες και ανευθυνότητες

Το να προσπαθήσεις να κρατήσεις το πρόγραμμα και την τάξη στο σπίτι σου είναι μάλλον ανέφικτο τον Δεκέμβριο, καθώς τόσο η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου, όσο και η άφιξη του Άρη στον Τοξότη στις 13, ανάβουν φωτιές στο περιβάλλον σου και τα τινάζουν όλα στον αέρα, δημιουργώντας σου συνεχώς ημικρανίες. Από καβγάδες μεταξύ των μελών της οικογένειάς σου, που θα σε αναγκάζουν να πάρεις τη θέση του ενός ή του άλλου, επιπολαιότητες, ανευθυνότητα και ό,τι του καπνίσει του καθενός, αλλά και παρεμβάσεις τους στην προσωπική σου ζωή, που θα σε κάνουν έξαλλο, θα έχεις ένα σωρό. Σαν να μην έφταναν αυτά, ανακατώματα θα έχεις και σε περιουσιακά θέματα, ενώ στο μενού περιλαμβάνονται και ζημιές στο σπίτι σου, με το πιο πιθανό να σου καεί κυριολεκτικά όχι η γούνα, αλλά είδος οικιακού εξοπλισμού. Έρχεται και η Πανσέληνος στις 18, στους Διδύμους, που κάνει μπάχαλο και τα επαγγελματικά σου, όπου, αν δεν το είχες σκεφτεί, σου προτείνουμε να χτυπήσεις μια αδειούλα, για να μην πάθεις κρίση.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαλάρωση; Γελάει ο κόσμος

Μια με τη Νέα Σελήνη - έκλειψη στις 4, μια στις 13, με τον Άρη στον Τοξότη και 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, το σίγουρο είναι ότι δε θα πάρεις ανάσα. Όχι μόνο γιατί η ίδια η δουλειά ή οι απαιτήσεις των άλλων θα αυξηθούν, αλλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις έχθρες, αντιπαλότητες και έντονο ανταγωνισμό, είτε εκτός είτε και εντός του περιβάλλοντός σου, οπότε είναι λογικό κάποια στιγμή να νιώσεις ότι βάλλεσαι από παντού,. Άτομα θα σου τη λένε συνεχώς, θα βρίσκουν τις ιδέες σου πολύ άστοχες ή άκαιρες ή τη συμπεριφορά σου αντιεπαγγελματική. Από την άλλη, παίζει να την κάνουν όλοι... και να σε αφήσουν εσένα να σηκώσεις όλο το φορτίο (μήπως στην είχαν στημένη, επειδή το έχεις κάνει κι εσύ στο παρελθόν;) οπότε όπως καταλαβαίνεις, θα στριμωχτείς άγρια. Η Πανσέληνος της 19ης Δεκεμβρίου, στους Διδύμους, προκαλεί ένα... συνοστισμό και στο σπίτι σου, όπου θα μαζέψεις, θα σου κατσικωθούν (;) διάφορα πρόσωπα της οικογένειας και θα είσαι με το δίσκο στο χέρι. Χαλάρωση; Γελάει ο κόσμος...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 13 και σε τετράγωνο με τον Δία, όσο να πεις ησυχία δε θα βρεις. Καταστάσεις απείρου κάλλους θα διαδραματιστούν στο σπίτι σου, τινάζοντας την ηρεμία στον αέρα και λογικό είναι να τα πάρεις και να φτάσεις στο τσακ να τους ξαποστείλεις όλους, με τον τελευταίο να κλείσει την πόρτα. Με τις ζημιές όμως τι κάνεις; Γιατί αν πάθεις κάποια σε είδος οικιακού εξοπλισμού ή άλλη, θα πρέπει να την αντικαταστήσεις κι όπως όλα δείχνουν θα βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη. Έξοδα θα έχεις και μετά που θα περάσει ο Άρης στον 2ο οίκο σου. Δέκα θα παίρνεις, είκοσι θα δίνεις... Τρύπια τσέπη θα έχεις. Άσε που όλο και κάτι ακόμα θα θέλεις, όλο και κάτι θα σου λείπει και θα σε πιάσει καταναλωτική μανία. Είναι Χριστούγεννα, θα μας πεις, να μην πάρεις ένα δώρο; Κι αν πάρεις για τους άλλους, να μην πάρεις και για σένα; ΟΚ, μόνο πρόσεχε, μην χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

ΤΑΥΡΟΣ: Χάνεις το μέτρημα

Λογικό είναι μέχρι τις 13, με τον Άρη απέναντί σου να μην βρίσκεις τη γαλήνη σου και μάλιστα στις 8 μπορεί όντως να φτάσεις στο ύστατο σημείο, αφού η σύγκρουσή του με τον Δία στον Υδροχόο, μπορεί να έχει εσένα σαν παράπλευρη απώλεια, κυρίως στα επαγγελματικά σου και στις σχέσεις σου με συνεργάτες και άτομα υψηλότερα ιεραρχικά. Όχι ότι με το ταίρι σου η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Σκοτωμός προβλέπεται για ψύλλου πήδημα. Από τις 13 και μετά, αποσταθεροποιούνται και τα οικονομικά σου (άλλη πληγή αυτή) με έξοδα που δεν υπολόγιζες, αποζημιώσεις που περίμενες αλλά δε... θα έρθουν και φυσικά, αν έχεις χρέη σε δημόσιο ή τράπεζα, τώρα θα τα απαιτήσουν όλοι. Να κρατήσεις καμιά καβάτζα, να βάλεις τίποτα στην άκρη; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

ΛΕΩΝ: Χωρίς ανάσα

Μέχρι τις 13, που θα είναι ο Άρης στον 4ο οίκο σου, χωρίς ανάσα θα είσαι, καθώς "ανάστα ο Κύριος" θα είναι το περιβάλλον σου, είτε πρόκειται για το σπίτι σου και διάφορες ζημιές ή εργασίες είτε για τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που παίζει και να απομακρυνθούν λίγο, αν οι σχέσεις σας περάσουν κρίση με τις παρεμβάσεις, την ισχυρογνωμοσύνη ή τις ασκήσεις ελέγχου. Στις 8, μάλιστα, μπορεί να έχεις και ένα σοβαρότατο επεισόδιο με το έτερο ήμισυ, που ενδεχομένως να σε κατηγορήσει ή θα σου "βγάλει γλώσσα". Σε σένα; Που έχεις κάνει ΤΗΝ υπομονή, για να μη το διαλύσετε; Και να την ακούσεις κι από πάνω; Κάπου ώπα, δηλαδή! Καλύτερος θα είσαι εσύ που δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις και δεσμεύσεις, με την εναλλαγή προσώπων στην ερωτική σου ζωή, αν ψάχνεις κάποιον/α για να περάσεις σούπερ, χωρίς καμία απαίτηση από την πλευρά σου. Γιατί αν θέλεις πιο μόνιμη συντροφιά, τότε μάλλον θα μείνεις στο... περίμενε.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/11 έως 22/12: Μετά την έκρηξη, η ύφεση και φτου κι απ' την αρχή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved