Astroquotes Νοεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Το... ρεζουμέ της μηνιαίας πρόβλεψης του ζωδίου σου!

Astroquotes Νοεμβρίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Ο Ήλιος μπήκε στον Σκορπιό το πρωί της 23ης Οκτωβρίου (07:52) και έκανε διαδοχικές όψεις αρχικά με τον Κρόνο στον Υδροχόο, (τετράγωνο, στις 30/10) και ύστερα τον Ουρανό στον Ταύρο (αντίθεση στις 5/11). Είναι όμως κι ο Άρης που ακολουθεί τα αχνάρια του, σχηματίζοντας τις ίδιες όψεις στις 11 και τις 17/11 αντίστοιχα κι όλα αυτά προμηνύουν έναν μήνα με προκλήσεις, συγκρούσεις κι ανατροπές, ενώ ο Ουρανός θα συνεχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού στην Νέα Σελήνη (4/11) είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής. Υπάρχει βέβαια και η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στις 19, στο Τάυρο, που είναι... βουτηγμένη στην υπερβολή, εξ αιτίας της συμμετοχής του Δία στον Υδροχόο, μαζί όμως με όλα εκείνα που θα κάνουν ντόρο, χωρίς να το αξίζουν πραγματικά, μπορεί να σου επιφυλάσσει και μια σειρά επιτυχιών, με την τύχη να παίζει τον πρώτο ρόλο.

Κατά τα άλλα η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω στις 5/11 και δεν... βιάζεται καθόλου να φύγει από το ζώδιο, ίσα-ίσα που, λόγω της ανάδρομης πορείας της, θα παραμείνει σε αυτό μέχρι τις 6/3 του νέου έτους και ως τότε θα βρεις αρκετούς λόγους για να χαρείς, αν είσαι Αιγόκερως ή Καρκίνος! Στα τελειώματα της βέβαια θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα και τον Άρη, all together, κάτι σπάνιο όσο και μοιραίο, αλλά αυτό ανήκει στα... πολύ προσεχώς!

Δες στη photo gallery που ακολουθεί τη φράση-κλειδί του ζωδίου σου για τον Νοέμβριο!

Διάβασε και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου ΕΔΩ!!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved