Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 06/10 έως 04/11

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 06/10 έως 04/11

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 6/10, που γίνεται η Νέα Σελήνη στο Ζυγό έως την επόμενη, στις 4/11.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Αρκετές δοκιμασίες θα έχεις αυτή την περίοδο, με δύσκολες στιγμές, καθώς το εργασιακό σου περιβάλλον δεν θα είναι αρμονικό. Για να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις, πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η και να έχεις θετική προσέγγιση στα πράγματα.
Τα οικονομικά σου, επίσης, θα επηρεαστούν, κυρίως αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, όπου θα δεις τη ρευστότητά σου να μειώνεται. Γενικά όμως θα πρέπει να αποφύγεις αγορές ή επενδύσεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση, με όλα αυτά που συμβαίνουν δεν θα είναι και η καλύτερη, με αποτέλεσμα να είσαι πιο απότομος/η ή ψυχρός/η προς το ταίρι σου και να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ σας. Θα σου έκανε καλό, αν μπορούσε να ξεφύγεις έστω και για ένα διήμερο για να ξεσκάσεις.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα, καθώς θα βρεθούν λύσεις για αρκετά ζητήματα που σε απασχόλησαν. Στα ερωτικά σου, δε, η γενική εικόνα θα είναι πολύ ευχάριστη. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί τώρα να βρεις το ιδανικό σου ταίρι, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η ζωή με τον/ην σύντροφό σου θα κυλά όμορφα, χωρίς σοβαρά προβλήματα και το κλίμα μεταξύ σας θα είναι αρμονικό. Θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις νέες φιλίες ή να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό θα σου δώσει και μεγάλη ψυχική ανάταση. Τα οικονομικά θα παρουσιάσουν άνοδο, οπότε τα επιπλέον χρήματα μπορούν να μπουν στην άκρη για κάποια δύσκολη στιγμή ή να τοποθετηθούν σε ασφαλείς επενδύσεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο τα πράγματα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Θα υπάρξει μεγάλη ανάπτυξη και σε περίπτωση που έχεις δική σου επιχείρηση θα δεις να ευοδώνονται τα σχέδιά σου και να κερδίσεις και αρκετά χρήματα. Αν σπουδάζεις, επίσης, να περιμένεις μια επιτυχία. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι όμορφη και χωρίς καβγάδες. Αν είσαι μόνος/η, μια καινούργια γνωριμία θα σε ενθουσιάσει. Αυτό που πρέπει να ελέγξεις είναι μια εριστικότητα που μπορεί να σου βγει και να παρεξηγηθείς με ένα φίλο ή γνωστό σου. Απόφυγε, επίσης, τα νομικά μπερδέματα. Αυτά τα δυο ίσως είναι τα μόνο που θα προκαλέσουν σύννεφα στον ουρανό σου.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά τυχερή για σένα, με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου να ανθίζουν. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας θα είναι αρμονικές, ένας στόχος σου θα υλοποιηθεί κι όλα θα κυλούν σαν το γάργαρο νερό. Επιπλέον χρήματα μπορεί να σου έρθουν, οπότε φρόντισε να τα αποταμιεύσεις ή να κάνεις μια συμφέρουσα αγορά και να σου μείνουν κιόλας. Από την άλλη και στα ερωτικά σου ευνοείσαι, είτε για να βρεις κάποιο πρόσωπο που θα σου ταιριάζει είτε να μεγαλώσεις την οικογένειά σου, αν σκέφτεστε με τον/ην σύντροφό σου, καιρό τώρα, την απόκτηση ενός παιδιού.

Δράκος

Αυτή την περίοδο σε αρκετούς τομείς θα τα πας πολύ καλά, εκτός από τον οικονομικό, όπου εκεί δεν ευνοούνται ανοίγματα, οπότε εάν δεν είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου ή τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, τότε κινδυνεύεις με ζημιά. Ίσως είναι προτιμότερο να αναβάλλεις κάποια σχέδιά σου και να αποταμιεύσεις τα χρήματα μέχρι να απομακρυνθεί το ενδεχόμενο απώλειας ή να συμβουλευτείς κάποιον/α ειδικό. Αντίθετα, η οικογένεια φαίνεται να σε στηρίζει και το κλίμα μεταξύ σας θα είναι πολύ ζεστό. Επιπλέον και η υγεία σου θα είναι πολύ καλή και απ' ό,τι φαίνεται δε θα επηρεαστεί από τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις.

Φίδι

Αυτή η περίοδος ούτε πολύ τυχερή, ούτε και άτυχη θα είναι. Το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να γίνει πιο ευχάριστο, αν αρχίσεις να περνάς ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν ανοίξεις το σπίτι σου σε φίλους και συγγενείς και αυξήσεις τις κοινωνικές σου επαφές, θα περνάτε όλοι πολύ καλύτερα. Οι προοπτικές στα οικονομικά δεν είναι ευνοϊκές, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για απρόβλεπτες ζημίες, όπως επίσης τα χρήματα από επενδύσεις δεν θα έχουν τις αναμενόμενες αποδόσεις. Ενδεχομένως να βρεθείς και σε δίλημμα και να αναγκαστείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Ωστόσο, μείνε συγκεντρωμένος/η και κοίτα το μετά, όχι το τώρα.

Άλογο

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά αγχωτική για σένα. Προσπάθησε να ακολουθήσεις τη ροή των πραγμάτων και μην προβείς σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, καθώς δεν ευνοείσαι. Θέλεις να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, μέσα από ένα νέο ενδιαφέρον ή δραστηριότητα, εντάσσοντας σε αυτόν άτομα που θα μπορείς να εμπιστευτείς και να μοιραστείς τα προβλήματά σου, ενδεχομένως γιατί νιώθεις ότι οι υπάρχοντες φίλοι σου είναι λίγοι ή ο χρόνος που περνάς μαζί τους είναι περιορισμένος, λόγω υποχρεώσεών τους. Καλό είναι ένα άνοιγμα που θα σε ανανεώσει, όμως παράλληλα θα πρέπει να φτιάξεις και τη σχέση σου με αυτούς που ήδη έχεις. Μια εκ βαθέων συζήτηση μαζί τους θα σε βοηθούσε. Οι συχνές εκδρομές, επίσης, θα συμβάλλουν στην βελτίωση της ψυχολογικής σου κατάστασης.

Κατσίκα/Πρόβατο

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Θα υπάρχουν νέες ευκαιρίες σε καθημερινή βάση για να αποδείξεις τις ικανότητές σου και η επιτυχής ολοκλήρωση ενός έργου που είχες ή θα αναλάβεις θα οδηγήσει σε εξαιρετική εξέλιξη, που μπορεί να σου αποφέρει μια προαγωγή, αύξηση ή ένα μπόνους. Αλλά, θα πρέπει να βρεις δραστηριότητες που θα μειώσουν το άγχος της δουλειάς, θα ενισχύσουν την ψυχική σου ηρεμία αλλά και τη σωματική σου ευεξία. Καλό, επίσης, θα σου κάνει το να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή την ερωτική σου ζωή που μοιάζει υποτονική ή... ανύπαρκτη.

Πίθηκος

Αυτή η περίοδος, τόσο για τα οικονομικά, όσο και για τις σχέσεις σου δε θα είναι αρκετά ευνοϊκή. Κράτα ουδέτερη στάση στον επαγγελματικό σου χώρο και μην έρχεσαι σε ευθεία αντιπαράθεση με ένα συνάδελφό σου, όσο κι αν σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Οι συναλλαγές σου, επίσης, απαιτούν τη μέγιστη προσοχή σου και δεν πρέπει να δίνεις τη διαχείριση ή να δανείσεις, με ευκολία, χρήματα σε πρόσωπα, καθώς είναι πολύ πιθανό να σε εκμεταλλευτούν. Στο μέτρο του δυνατού, απόφυγε επενδύσεις ή αγορές που σου "συνιστούν" γιατί θα βρεθείς προ δυσάρεστης έκπληξης. Από την άλλη, με τον/η σύντροφό σου θα υπάρξουν εντάσεις κι όσο επιμένει ο καθένας από τους δυο στη δική του θέση, χωρίς να κάνει ένα βήμα πίσω, τόσο η κατάσταση θα χειροτερεύει.

Πετεινός

Αρκετά καλή θα είναι και αυτή η περίοδος για σένα, με θετικές εξελίξεις τόσο στα οικονομικά όσο και στις σχέσεις σου, επαγγελματικές ή οικονομικές. Ίσως μάλιστα έχεις και τη δυνατότητα να ανελιχθείς ή να αναγνωριστεί η συμβολή ή οι ικανότητές σου, αποδεικνύοντας ότι μόνο τυχαία δεν είσαι σε μια θέση. Οι επενδύσεις σου θα αποφέρουν κέρδη, ενώ δεν αποκλείονται και επιπλέον χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή. Με το ταίρι σου θα περάσετε ευτυχισμένες στιγμές και θα ενισχυθεί η αμοιβαία εμπιστοσύνη σας. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και μια συνειδητοποίηση που πιθανόν να κάνεις. Ενδεχομένως να είναι και η δική σου στάση που θα αλλάξει, αφού θα αποφασίσεις να απολαύσεις ό,τι έχεις, όσο το έχεις!

Σκύλος

Τα καλά νέα έρχονται από τα επαγγελματικά σου αυτή την περίοδο, καθώς θα σου δοθεί η δυνατότητα, μέσα από δύσκολες αναθέσεις, να δείξεις σε όλους την αξία σου και να παγιώσεις τη θέση σου ή να πας ένα σκαλί παραπάνω, μέσα από μια προαγωγή ή περισσότερες απολαβές. Απαραίτητη προϋπόθεση για να καταφέρεις τους στόχους σου είναι το να έχεις μια καλή συνεργασία με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου. Ωστόσο, οι σχέσεις στο σπίτι δε θα είναι αρμονικές, καθώς θα υπάρχουν διαμάχες μεταξύ των μελών. Ένα ταξίδι ή μια απόδραση για σαββατοκύριακο θα βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση. Ίσως ήρθε κι ο καιρός να κάνεις το επόμενο βήμα με τον/η σύντροφό σου και να προχωρήσετε σε γάμο ή συμβίωση.

Χοίρος

Αυτή την περίοδο, θα υπάρχει μια αναστάτωση στα επαγγελματικά σου, που για να εξομαλύνεις τα πράγματα και να επανέλθει η ηρεμία, θα πρέπει να τη διαχειριστείς ψύχραιμα και έχοντας την υποστήριξη από τους συναδέλφους σου. Η σωστή διαχείριση του χρόνου θα είναι επίσης καθοριστική για την επιτυχία των όποιων εγχειρημάτων σου. Στον οικονομικό τομέα, όμως, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Έχοντας μια σωστή στρατηγική θα καταφέρεις να κερδίσεις αρκετά χρήματα, ενώ δεν αποκλείονται και κέρδη από μια απροσδόκητη πηγή. Ωστόσο, μην μπεις στον πειρασμό να τζογάρεις ή να παίξεις τυχερά παιχνίδια γιατί δεν ευνοείσαι ιδιαίτερα. Καλύτερα, το ποσό να το βάλεις στην άκρη.

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στα παλιά!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/08 έως 22/09: Είναι να μη σου τύχει!

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved