Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 06/10, 14:04 ώρα Ελλάδας, στις 13° 24’ Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έχει μαζί της έναν Άρη, αλλά και Ερμή ανάδρομο και οι δυο στον ίδιο ζώδιο, οι οποίοι θα επιταχύνουν τις εξελίξεις, ώστε να κλείσουν οριστικά παλιότερα ζητήματα. Ενδεχομένως να δοθούν τα κίνητρα ή κάποιοι να βρεθούν με τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, ώστε να πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση, που ανέβαλαν είτε γιατί τους ήταν δυσάρεστη είτε γιατί περίμεναν κάποιος άλλος να αναλάβει την ευθύνη.

Τα παρακάτω ζώδια θα βρεθούν πάντως στη θέση να τελειώσουν μια και καλή με το παρελθόν τους. Ποια είναι;

ΚΡΙΟΣ ♈

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 7° οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου, είτε είναι ερωτικές-συντροφικές είτε επαγγελματικές και μιας και συμμετέχει σε αυτήν ο κυβερνήτης σου, Άρης, μην περιμένεις όλα να γίνουν με ήρεμο κι ευγενικό τρόπο. Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σου θα επηρεάσουν κατά πολύ τις αποφάσεις που θα πάρεις από δω και πέρα κι η αλήθεια είναι ότι θα καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να συμβιβάσεις τα πράγματα, όμως από ένα σημείο και μετά θα αναγκαστείς να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό, πόσω μάλιστα αν διαπιστώσεις ότι οι υποχωρήσεις που χρειάζεται να κάνεις, για να λειτουργήσουν τα πράγματα, είναι τόσες, που στο τέλος θα χάσεις τον εαυτό σου. Πιθανό είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου ή ακόμα και να αποχωρήσεις από ένα «σχήμα». Ένας κύκλος πάντως θα κλείσει αναγκαστικά, εφ' όσον η ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά είναι μεγάλη. Επιπλέον, μην περιμένεις ένα καινούργιο love story, συνεργασία, συμβίωση ή την επισημοποίηση ενός δεσμού, αφού κι εκεί θα υπάρξουν εμπόδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Νέα Σελήνη στον 5° οίκο σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός/η, χαλαρός/η και παιχνιδιάρης/α, κυρίως όμως ωθείσαι, αν είσαι μόνος/η, να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση. Για να γίνει, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να κυκλοφορείς περισσότερο, για να εμπλουτίσεις τον κύκλο σου με καινούργια άτομα, ώστε να αυξηθούν κι οι πιθανότητες. Ενδέχεται όμως να χάσεις και τη μπάλα, παρασυρόμενος από τον Άρη και τελικά να βολοδέρνεις άσκοπα, φλερτάροντας. Είναι κι ο ανάδρομος Ερμής δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα, αφού με τα "καινούργια" δεν τα πάει καλά. Πιθανό είναι λοιπόν να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές σου για μια ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, αντίθετα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και πάλι στο προσκήνιο ένας ή μια πρώην ή να θέλεις να ξαναγυρίσεις εσύ στα παλιά, κάτι που τουλάχιστον σε αυτή τη φάση δεν ενδείκνυται. Το μόνο... άφοβο είναι να αρχίσεις να ξανασχολείσαι με μια τέχνη ή να "ξαναβγάλεις από το συρτάρι" κάποια σχέδια που είχες για κάτι δημιουργικό που δεν τα προχώρησες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Υποθέσεις οικογενειακής φύσης ή του σπιτιού ανακινούνται με αυτή τη Νέα Σελήνη, που γίνεται στον 4° ηλιακό σου οίκο, η οποία σου προσφέρει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να διευθετήσεις ζητήματα που θα ανακύψουν για να επανέλθει η ηρεμία στο περιβάλλον σου. Ωστόσο, οι προδιαγραφές για ανεύρεση μιας κοινής λύσης δεν υπάρχουν, αφού αφ’ ενός επικρατεί εγωιστική στάση και αφ’ ετέρου κανείς δε θα θέλει να υποχωρήσει, επιμένοντας στις αρχικές του απαιτήσεις. Αυτά και μόνο είναι διχαστικά, οπότε, δεν αποκλείεται να πάρεις μια απόφαση, από την οποία -θέλεις, δε θέλεις- θα δυσαρεστηθεί μια πλευρά. Από την άλλη, θα βαλθείς να τελειώσεις με κάποια θέματα που κρατάνε από τα παλιά, ακόμα κι αν δεν έχεις τη σύμφωνη γνώμη, που επίσης θα συμβάλλουν στο κακό κλίμα στη σχέση σου με ένα αγαπημένο άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και 2° οίκο σου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στις ανάγκες σου, συναισθηματικές ή υλικές κι όχι μόνο θα αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι αλλιώς τα πράγματα, αλλά και θα κάνεις και συγκεκριμένες ενέργειες γιατί θα καταλάβεις ότι είναι σημαντικό να λαμβάνεις, αλλά κυρίως να... απολαμβάνεις όσα έχεις αποκτήσει. Πολύ πιθανό να περάσεις στην αντεπίθεση, διώχνοντας από πάνω σου την εικόνα του ντροπαλού και συνεσταλμένου ατόμου, θεωρώντας ότι αυτά που παίρνεις (είτε από τη δουλειά σου είτε από τα ερωτικά σου) είναι λίγα, ενώ σου αξίζουν πολλά παραπάνω και να ξεκινήσεις να διεκδικείς, όμως εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, αφού, χάνοντας τον έλεγχο, ίσως χάσεις και το δίκιο σου, κυρίως αν αρχίσεις να υποτιμάς τους άλλους και τις ικανότητές τους. Πάντως οι πιθανότητες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου δεν είναι αυξημένες, αυτό το διάστημα, οπότε καλό είναι να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να ξαναγυρίσεις σε μια αγκαλιά, αλλά, αν δεν κάνεις εσύ κίνηση, δε θα τα καταφέρεις. Ωστόσο κι αυτό παρακινδυνευμένο είναι...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Νέα Σελήνη στον 10° ηλιακό σου οίκο, ανοίγει κι ο ασκός του Αιόλου στα επαγγελματικά σου, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, καθώς το περιβάλλον θα είναι ανάστατο από θέματα που θα ανακύψουν το άμεσο χρονικό διάστημα, στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα και κανείς δε θα είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει κι από την άλλη κάποιες αστοχίες άλλων μπορεί τελικά να τις πληρώσεις εσύ, οπότε οι σχέσεις σου με τους ανωτέρους σου δε θα είναι κι οι καλύτερες. Δεδομένου δε, ότι θα εμφανιστούν και ζητήματα του παρελθόντος, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από αυτά, προσπαθώντας να τα κλείσεις οριστικά και μετά να πιάσεις τα καινούργια. Το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα χάσεις και το διπλωματικό σου πνεύμα και την ευγένειά σου, προκειμένου να προασπίσεις τη θέση και τα συμφέροντά σου, αλλά μιας και ξέρεις να επιβιώνεις, ούτε η πρώτη φορά θα είναι, ούτε η τελευταία. Όπως και να έχει, καλείσαι να επιδείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα, χωρίς να υπερβείς τα εσκαμμένα, για να μη σου κοστίσει, κάτι που θα αποδειχτεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ δύσκολο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8° οίκο σου, μαζί με τη λίμπιντό σου θα αυξηθούν και οι υποχρεώσεις σου προς τρίτους, οπότε είναι πολύ πιθανό, κάποια στιγμή, να χάσεις το... μέτρημα. Από τη μια, οι επιθυμίες σου θα μεγαλώσουν, το ίδιο κι οι σεξουαλικές σου ανάγκες, οπότε δεν αποκλείεται ο έρωτας να σου κτυπήσει την πόρτα. Ωστόσο, μην παρασυρθείς από μεγάλες προσδοκίες γιατί δεν αποκλείεται το άλλο πρόσωπο να επιδιώκει μια επαφή με σύντομη ημερομηνία λήξης και τελικά να μην έχει αίσιο τέλος το ειδύλλιο. Από την άλλη, πιθανό είναι και να γυρίσει κάποιος/α πρώην σε σένα, ζητώντας σου επανασύνδεση, όμως αν δεν αποδειχτεί ότι έχει πραγματικά αλλάξει, μην τον/ην δεχτείς πίσω. Από την άλλη, παλιές εκκρεμότητες σε εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, κληρονομικά θα κληθείς να τις κλείσεις και μάλιστα γρήγορα, με αποτέλεσμα είτε να ξεμείνεις από ρευστό είτε να συρθείς σε έναν διακανονισμό που θα είναι -ας πούμε- αυστηρός, οπότε κάποια αγορά ή επένδυση που σχεδίαζες να μην προχωρήσει.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Οκτώβριο

Μηνιαίες Προβλέψεις από 22/09 έως 23/10: Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved