Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 07/09 έως 06/10

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 07/09 έως 06/10

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 7/9, που γίνεται η Νεα Σελήνη στην Παρθένο έως την επόμενη, στις 6/10.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Και αυτή η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για σένα στα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σου. Παρότι θα υπάρξουν καταστάσεις που θα είναι προκλητικές και αγχωτικές, θα είσαι σε θέση να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου. Αυτό θα οδηγήσει σε προαγωγή και αύξηση μισθού. Στις σχέσεις σου όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί θα ανακύψουν προβλήματα, λόγω διαφορετικών απόψεων. Η ηρεμία και η ευτυχία μπορούν να διασφαλιστούν, αν παραμείνεις ψύχραιμος, πρόθυμος να συζητήσεις με το ταίρι σου και να λάβεις υπόψη σου και τις δικές του ανάγκες. Επιπλέον, θα γίνει και ένα ξεσκαρτάρισμα στους φίλους ή τις φίλες σου, αφού κάποιοι θα αποδειχτούν άξιοι και άλλοι όχι.

Βούβαλος

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά καλή για σένα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, ωστόσο στον τομέα των σχέσεων και των ερωτικών σου θα υπάρξουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις να αντιμετωπίσεις αρκετές απαιτήσεις και πιέσεις, ωστόσο οι φίλοι σου θα αποτελέσουν μια ωραία φυγή απ' όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να τα ξεχνάς όσο είσαι μαζί τους. Επίσης, αν είχατε θέματα μεταξύ σας, θα τα λύσετε. Από την άλλη, μπορεί να υπάρξουν τρίτοι, ίσως και συγγενείς, που με συκοφαντίες ή ψέματα να προκαλέσουν εντάσεις σε σένα και το ταίρι σου. Το αρμονικό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον θα αποκατασταθεί, με την παρέμβαση ενός μέλους. Η υγεία σου μπορεί να βελτιωθεί με ένα σωστό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, αυτή την περίοδο θα αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες και ίσως είναι ο λόγος που θα γίνει αρκετά αγχωτική η κατάσταση για σένα. Ωστόσο, με την μεγάλη σου εμπειρία και τις ικανότητές σου θα καταφέρεις να πετύχεις την ολοκλήρωση των έργων σου. Αν είσαι μαθητής ή σπουδαστής και κατάλληλα προετοιμασμένος/η για να δώσεις εξετάσεις, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Από την άλλη, η διατήρηση της καλής υγείας πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου. Ένα τσεκάπ, ένα πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή θα σε βοηθήσει αρκετά. Επιπλέον, θα υπάρξουν συγκρούσεις στις σχέσεις με φίλους και μέλη της οικογένειας. Όλα τα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν άμεσα για να μην πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά ευνοϊκή και τυχερή σε διάφορες πτυχές της ζωής σου. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι αρμονικό και τα μέλη πρόθυμα να στηρίξουν και να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν, ενώ και οι όποιες διαφωνίες σε απόψεις θα αντιμετωπιστούν ψύχραιμα. Ανάλογο θα είναι το κλίμα και με τους φίλους ή τις φίλες σου που θα σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σου, θα σημειωθεί μια σταθερή πρόοδος και θα καταφέρεις να επιτύχεις κάποιους από τους στόχους σου. Οι κοινωνικές σου δραστηριότητες και έξοδοι για διασκέδαση θα είναι περιορισμένες, λόγω οικονομικών δυσχερειών, που αντιμετωπίζουν άτομα από την παρέα σου.

Δράκος

Αυτή την περίοδο θα αφοσιωθείς στην καριέρα σου. Ενδεχομένως να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες ή να παρακολουθήσεις ένα σχετικό σεμινάριο που θα αυξήσει τις γνώσεις σου. Η διατήρηση των καλών σχέσεων με συναδέλφους είναι σημαντική για την επιτυχία σου. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα με το ταίρι σου. Μπορεί η κύρια αιτία να είναι το οικονομικό ή τα χρήματα που κερδίζει από τη δουλειά του. Αυτό θα οδηγήσει σε σοβαρές συγκρούσεις στη σχέση, με τις διαφορές να είναι αγεφύρωτες, οπότε η μόνη λύση είναι το τέλος της, για να ξαναβρείς κι εσύ την ψυχική σου ηρεμία. Επίσης, επειδή υπάρχει κίνδυνος οικονομικής εξαπάτησης ή εκμετάλλευσής σου, κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Φίδι

Αυτή η περίοδος θα είναι καταπληκτική για σένα. Σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου τα πάντα πηγαίνουν ρολόι και δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Τα επαγγελματικά σου θα είναι εξαιρετικά και στα οικονομικά θα υπάρξει άνθηση. Ίσως κερδίσεις επιπλέον χρήματα, έχεις μια αύξηση ή να αποδώσει μια επένδυσή σου. Γι' αυτούς του λόγους και η ψυχολογία σου θα είναι ανεβασμένη, θα είσαι αισιόδοξος και χωρίς κανένα άγχος. Σημαντικό είναι όμως να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να οργανώσεις το άμεσο μέλλον σου και να δρομολογήσεις κάποια σχέδιά σου. Οι επιθυμίες και οι προσδοκίες σου είναι πολλές και οφείλεις να τις υλοποιήσεις. Επίσης, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί μια μοναδική ευκαιρία θα σου παρουσιαστεί.

Άλογο

Αυτή η περίοδος είναι πολλά υποσχόμενη για τα επαγγελματικά σου, με εξαιρετικές προοπτικές. Οι νεότεροι θα έχουν καλές ευκαιρίες να ενισχύσουν τις ικανότητές τους με τη βοήθεια των μεγαλυτέρων ή της διοίκησης, ενώ αυτοί που έχουν ήδη κάποιο υπεύθυνο πόστο θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τους στόχους τους, κάτι που θα οδηγήσει σε προαγωγή και αύξηση. Ωστόσο, στα ερωτικά τα πράγματα δε θα είναι καλά. Θα υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις με το ταίρι σου για ζητήματα όχι μεγάλης σημασίας, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη. Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η σχέση είναι με καλή επικοινωνία και η διάθεση για συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ο χωρισμός είναι η μόνη λύση.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Στα επαγγελματικά σου δε θα έχεις πρόβλημα, ό,τι έχεις αναλάβει θα το φέρεις σε πέρας, ενώ δεν αποκλείεται και να σου προταθεί μια θέση ευθύνης, στην οποία θα ανταποκριθείς θετικά και έτσι θα σημειώσεις μια πρόοδο. Τα οικονομικά θα είναι εξαιρετικά και θα υπάρξουν πολλά χρήματα από επενδύσεις ή για αποταμίευση. Αν είσαι επιχειρηματίας, θα δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου να αποδίδουν. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το εξής: Το πολυάσχολο πρόγραμμά σου μπορεί να επηρεάσει άσχημα την υγεία σου. Θα πρέπει να βρεις χρόνο για να χαλαρώνεις και να διατηρείς την ψυχική σου ηρεμία.

Πίθηκος

Αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί αρκετά κερδοφόρα. Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξει ανάπτυξη και ευκαιρίες για να βελτιώσεις την καριέρα σου, ενώ δεν αποκλείονται και ανταμοιβές που συνδέονται με μια επιτυχία. Καθώς δεν θα αγχωθείς σχεδόν καθόλου για τη δουλειά σου, θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σου, που θα τον περνάς για να βγαίνεις συχνότερα ή να βρίσκεσαι με φίλους, που είχατε χαθεί, λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ένα ταξίδι ή μια μικρή εκδρομή είναι ιδανικά αυτό τον καιρό. Επιπλέον, θα σου γίνουν αρκετές προτάσεις για να πας σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη διατροφή σου, καθώς οποιαδήποτε υπερβολή θα επηρεάσει τη φυσική σου κατάσταση. Θα πρέπει να ακολουθούν ένα καλό πρόγραμμα άσκησης και να αποφύγεις λιχουδιές και γλυκά.

Πετεινός

Αρκετά ωραία θα είναι η περίοδος για σένα, με χρήματα από απροσδόκητες πηγές και κληρονομιές. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως βρεις το ταίρι σου και προχωρήσεις σε σχέση, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η ζωή με τον/η σύντροφό σου θα είναι ωραία, με συνεννόηση και άφθονο ποιοτικό χρόνο, που θα περάσετε μαζί. Λίγο τη διατροφή σου πρέπει να προσέξεις, καθώς θα έχεις μια τάση για καταχρήσεις σε φαγητά, γλυκά ή ποτά. Στα επαγγελματικά σου, οφείλεις να είσαι συνεπής στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να προσπαθείς συνεχώς να επιτύχεις τους στόχους σου, γιατί αρκετές φορές θα βαριέσαι. Επιπλέον, μη βιάζεσαι ή αφαιρείσαι γιατί μπορεί να χτυπήσεις.

Σκύλος

Αρκετά ευνοϊκή περίοδος θα είναι αυτή για τα οικονομικά σου. Μπορεί να πάρεις χρήματα από μια απροσδόκητη πηγή, όπως επίσης από μια εκτόξευση της καριέρας σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία, σε μια έξοδό σου ή μέσα από διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Χρησιμοποίησε αυτό το διάστημα για να χαλαρώσεις και να συναντήσεις τους φίλους σου, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το άγχος από τη δουλειά. Αν, ωστόσο, είσαι μαθητής ή σπουδαστής/α, δε θα τα πας τόσο καλά. Μη διστάσεις να ζητήσεις την καθοδήγηση ενός μεγαλύτερου ή εξειδικευμένου ατόμου. Η υγεία θα είναι προβληματική για τους πιο ηλικιωμένους, όπου οι χρόνιες ασθένειες είναι πιθανό να εμφανιστούν ξανά. Η έγκαιρη ιατρική βοήθεια θα ανακουφίσει από τα προβλήματα.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα τυχερή για τους τομείς των σχέσεών σου, κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός δεσμού, ενώ αν ήδη είσαι δεσμευμένος/η, πιθανή είναι και μια εγκυμοσύνη, σαν ολοκλήρωση της ευτυχίας σας. Ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας μπορεί να αναλάβει το ρόλο της "προξενήτρας", ώστε να σου βρει τον/ην ιδανικό/η σύντροφο. Μπορεί να ζητήσεις χρόνο για να αποφασίσεις, όμως, από μια απροσδόκητη τροπή, τελικά όλα θα αλλάξουν. Τόσο στα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά σου δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η φυσική σου κατάσταση και να μην καταπονείς τον οργανισμό σου. Κόψε λίγο την ταχύτητά σου και χρησιμοποίησε τις μέρες για να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αντί να αναλάβεις δράση.

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στα παλιά!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/08 έως 22/09: Είναι να μη σου τύχει!

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved